Реклама
Реклама
Реклама

tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Здам в оренду складське приміщення

в Жовтневому районі в будівлі за адресою Айвазовського 27 стр7 , Загальною площею 580 м2

Здаються гаражно-складське приміщення площею 580 кв.м. Висота стель 8 м., Що дає можливість установки стеллажно-паллетной системи зберігання. Ворота мають розміри 6х4 метри. В обох приміщеннях є вікна, які забезпечують потрапляння денного світла, а так само повноцінне електричне освітлення воріт. Територія, на якій знаходиться склад обгороджена і знаходиться під цілодобовою охороною, в'їзд на неї відділений шлагбаумом. До складу прилягає офісне приміщення, з євроремонтом і повноцінним сан. вузлом площею 60 кв.м., а так само комори приміщення площею 11кв.м. Склади знаходяться на території виробничо-складського комплексу, прилеглого до торгового центру "Автомайстер", на знаменитій вул. Енергетичну "Вулицю запчастин", що генерує автомобільний і пішохідний трафік. У пішої доступності банкомати, зупинки громадського транспорту, точки громадського харчування, одна з яких на 1 поверсі ТЦ. Зручні під'їзні шляхи. КОМУНІКАЦІЇ -Електрична освітлення по периметру приміщень; -Гаряча і холодне водопостачання, каналізація; -Власний котельня навіть в сильні морози не дає температурі впасти нижче + 15º; -Високі електричні потужності - 250кВт з можливістю збільшення; -Пожежної та охоронна сигналізація; Використовуйте Інтернет, телефон; -Охорона, відеоспостереження; -На прилеглої території є можливість орендувати додаткові офіси, виробничі приміщення і відкриті майданчики.

Ціна, тис.руб .: 115480 (199.1 за м2)

КОНТАКТ: Тимур ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Здам в оренду складське приміщення

в Жовтневому районі в будівлі за адресою Айвазовського 27 стр2 , Загальною площею 630 м2

Здаються гаражно-складське приміщення площею 630 кв.м. за адресою Айвазовського 27 стр7. Висота стель 8 м., Що дає можливість установки стеллажно-паллетной системи зберігання. Ворота мають розміри 6х4 метри. В обох приміщеннях є вікна, які забезпечують потрапляння денного світла, а так само повноцінне електричне освітлення воріт. Територія, на якій знаходиться склад обгороджена і знаходиться під цілодобовою охороною, в'їзд на неї відділений шлагбаумом. До складу прилягає офісне приміщення, з євроремонтом і повноцінним сан. вузлом площею 60 кв.м., а так само комори приміщення площею 11кв.м. Склади знаходяться на території виробничо-складського комплексу, прилеглого до торгового центру "Автомайстер", на знаменитій вул. Енергетичну "Вулицю запчастин", що генерує автомобільний і пішохідний трафік. У пішої доступності банкомати, зупинки громадського транспорту, точки громадського харчування, одна з яких на 1 поверсі ТЦ. Зручні під'їзні шляхи. КОМУНІКАЦІЇ -Електрична освітлення по периметру приміщень; -Гаряча і холодне водопостачання, каналізація; -Власний котельня навіть в сильні морози не дає температурі впасти нижче + 15º; -Високі електричні потужності - 250кВт з можливістю збільшення; -Пожежної та охоронна сигналізація; Використовуйте Інтернет, телефон; -Охорона, відеоспостереження; -На прилеглої території є можливість орендувати додаткові офіси, виробничі приміщення і відкриті майданчики.

Ціна, тис.руб .: 125920 (199.87 за м2)

КОНТАКТ: Тимур ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 3-поверхова цегляна будівля

(Вторинне) в Кіровському районі за адресою Ново-Ковальський Ряд 1-й 9 , Загальною площею 470 м2. У відмінному стані. Є інтернет, пластикові вікна.

Продається 3-х поверховий будинок, використовується під готельний бізнес.Стабільний потік відвідувачів (бізнес працює більше 3 років) .Окупаемость 5 років.У готелі 20 номерів різної классіфікаціі.Зданіе і земля в собственності.Хорошее розташування, телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 19999 (42.55 за м2)

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Продам нежитлове приміщення

(Вторинне) в Кіровському районі (п.Апрель) в 2-поверховій цегляній будівлі за адресою сел. Апрель, Бориса Пастернака 87 , Загальною площею 5025 м2. Є інтернет.

Продам комплекс будівель загальною площею 5025.1 м2. в п.Апрель. Селище квітня вважається елітним котеджним селищем і іноді його називають "томської Рублёвокй". Раніше база належала виробництву "Квітневий хліб", в приміщеннях залишилося обладнання для виробництва хлібобулочних виробів. Теплі, опалювальні складські, виробничі та офісні приміщення. Є 2 котла (газовий і твердопаливний). Потужність газового котла 630 кіловат. На території бази є Артезіанська свердловина, глибиною 120м. Підстанція на 160 кВт, є можливість збільшення до необхідної потужності. Земля в довгостроковій оренді. Є невелика ділянка у власності під свердловину 14.8 м2. Територія бази повністю покрита бетонними плитами. Будівлі: 2-поверхова - 321,3 м2. Використовувалося під гаражний бокс. Висота воріт 4,05 м, ширина 3,6 м. 380 вольт, 90 кВт. Приміщення розділене 137 і 240 квадратних метрів. Високі стелі 6м. Дві ремонтні ями (10 і 5 метрів). 2-поверхова - 212 м2. Опалювальне приміщення вільного призначення. 1-поверхова - 376,6 м2. Опалювальне приміщення вільного призначення. 1-поверхова - 804,3 м2. Опалювальне приміщення вільного призначення. 1-поверхова - 1050,6 м2. Опалювальне приміщення вільного призначення. 2-поверхова - 2253 м2. Опалювальне приміщення вільного призначення. Використовувалося для харчового виробництва. Все приміщення оброблене в кахлі. Є підземний паркінг на 15 автомобілів і під'їзд для завантаження / розвантаження фур. Ліфт з паркінгу на 2-ий поверх.

Ціна, тис.руб .: 58000 (11.54 за м2) Терміново. Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Жовтневому районі за адресою Торгова 6 стр15 . Ділянка 48.8 соток.

Продам земельну ділянку в межах міста на території Торгової 6 стр.15, колишнього заводу Томскмолоко. * На земельній ділянці є колишня насосна станція площею 127м2. Є туалет, душова, підсобні кімнати. Також кран-балка і ін. * Ділянку можна використовувати під будь-який вид діяльності, для будівництва виробництва, житлових будинків, складів і тд на ваш розсуд. Комунікації: Електроенергія підключена 800 кВт, можливе розширення за рахунок власних ТП до 4 500 В. * Водопостачання на території Торгової 6 - центрально 5000 м3 / добу + 4500 м3 / добу від трьох артезіанських свердловин 120 метрів глибиною. КНС великої потужності. На території Торгової 6 є газ, з великими технічними умовами. * Земля в оренді на 49 років, орендна плата копійки.

Ціна, тис.руб .: 3999 (81.95 за сотку)

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Продам цегляна будівля

(Вторинне) в Жовтневому районі за адресою Торгова 6 стор 12 , Загальною площею 127 м2. Чорнова обробка.

Продам перспективне окремо розташована будівля в межах міста на території Торгової 6 стр.15, колишнього заводу Томскмолоко. * Колишня насосна станція площею 127м2. Є туалет, душова, підсобні кімнати, кран-балка. * Комунікації: Електроенергія підключена з можливістю використання - 800 кВт, можливе розширення за рахунок власних ТП до 4 500 кВт. * Водопостачання на території Торгової 6 - центрально 5000 м3 / добу + 4500 м3 / добу від трьох артезіанських свердловин 120 метрів глибиною. КНС великої потужності. На території Торгової 6 є газ, з великими технічними умовами. * Перед будівлею асфальтована ділянка, продаж будівлі можлива тільки з ділянкою від 20 соток. Спецціна на будівлю

Ціна, тис.руб .:-1990 (15.67 за м2)

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Продам нежитлове приміщення

(Вторинне) в Радянському районі в 2-поверховій цегляній будівлі за адресою Єлізарова 48/8 , Загальною площею 809.7 м2. В хорошому стані. Є пластикові вікна.

Терміново продається комерційний комплекс складається з: Земельного ділянки площею 4238 м2 і 2-х поверхового цегляного адміністративної будівлі 2 поверху площею 809.7 м2 з виробничо-складськими приміщеннями в одному з центральних районів міста! ДВІ ВЛАСНІ ТРАНСФОРМАТОРНІ ПІДСТАНЦІЇ ПО1000 кВт каждая.На території своя кранбалкі вантажопідйомністю , 5 тн. Зручна транспортна розв'язка, безпосередня близькість вокзалу томск - 1! В крокової доступності велика кількість багатоквартирних будинків, що дозволяє розглядати даний об'єкт як майданчик для будівництва торгового або логістичного центра.Звоніте!

Ціна, тис.руб .: 147000 (181.55 за м2)

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Жовтневому районі за адресою Маріїнський провулок 42 . Ділянка 12.5 соток.

Продається земельна ділянка правильної форми, рівний, знаходиться на самій жвавій магістралі міста - комсомольський проспект.Напротів Михайлівській гаї - дуже популярне місце відпочинку Томічей.Участок розташований в зоні «ож» .Звоните, відповімо на питання по телефону.

Ціна, тис.руб .: 12000 (960 за сотку) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий цегляний будинок

(Вторинне) в Жовтневому районі за адресою Залізничний провулок 36 , Загальною площею 460 м2. У відмінному стані. Є інтернет, пластикові вікна.

Продається готель, провулок залізничний, 36, вартість 35 млн., Номерний фонд - 10, в цоколі сауна, готель і сауна діючі, знаходиться в 10 хвилинах ходьби від жеде вокзалу томск - 2.Отлічний входить трафік.Ожівленное место.Рентабельний бізнес, гарне вкладення капітала.Звоніте!

Ціна, тис.руб .: 35000 (76.09 за м2)

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам капітальний гараж

(Вторинне) в Жовтневому районі (мікрорайон Наука) в 3-поверховому будинку за адресою Академічний проспект 10/2 , Загальною площею 30 м2

Продам капітальний гараж в Академмістечку, проспект Проспект академічний 10/10 Будова 1 бокс 2. 3 поверху, розмір кожного 3-6м, підлога бетонна, дах в порядку. Ворота під паркетник. Документи - членська книжка від кооперативу. Ціна 235 тр

Ціна, тис.руб .: 235 (7.83 за м2)

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. Інвест-Нерухомість показати на мапі

Недвіжімоcть на мапі