Реклама
Реклама
Реклама

У яких банках дають кредити з поганою кредитною історією

  1. Огляд банківських програм
  2. Програма від Хоум Кредит Банку
  3. Пропозиція від Ренесанс кредит
  4. Пропозиція від Тінькофф Кредитні Системи
  5. Кредитний брокер - реальна допомога «просрочніку»

Всі банки, які дають кредит, встановлюють свої вимоги до потенційних клієнтів. Одним їх таких умов є наявність позитивної кредитної історії. Але що робити позичальникам з відкритими простроченням? Чи є банк, що дає кредит «просрочнікам»? Про це ми розповімо в цій статті

Огляд банківських програм

Банки, що дають свої гроші в борг, дуже ризикують їх не отримати назад. Особливо високі ризики в беззаставному кредитуванні. Свої можливі фінансові втрати банки «закладають» у процентні ставки. Чим вище ризик неповернення, тим дорожче цей кредит.

Якщо вам необхідно отримати кредит з простроченням терміново, то будьте готові до того, що переплата буде дуже великий. Отже, в яких банках дають кредити з поганою кредитною історією?

Програма від Хоум Кредит Банку

В даному фінансовій установі дадуть кредит готівкою на суму від 30 000 до 500 000 рублів. Відсоткова ставка, яка вказана на сайті банку - від 19,9% річних. На практиці вона перевищує 30%. Банк, який дає кредит всім, повинен враховувати можливі ризики через неповернення позик.

Договір укладається на термін від 12 до 60 місяців. Валюта кредитування - рублі.

У цьому банку дадуть кредит максимум за одну годину. Саме стільки часу потрібно на розгляд заявки. Для оформлення позики достатньо надати паспорт та другий особистий документ.

Загалом, видають кредит усіма без довідок про доходи. Якщо клієнт вчасно погасить заборгованість, то другий кредит він може оформити вже на суму 850 тисяч рублів. Також продовжується і термін кредитування до семи років. Якщо банк довіряє позичальникові, то готовий надати йому пільгові тарифи.

Пропозиція від Ренесанс кредит

Позичальники з поганою кредитною історією і простроченням можуть звернутися в банк «Ренесанс кредит». Установа відрізняється лояльністю до своїх клієнтів і пред'являє до них мінімальні вимоги. Цей банк дає в кредит не більше 100 000 рублів.

Процентна ставка знаходиться в діапазоні від 18,8 до 30,9% річних. Термін кредитування - 60 місяців. 100 відсотків схвалення кредиту вам ніхто не гарантує, але шанси на позитивне рішення дуже високі. На розгляд заявки знадобиться не більше 10 хвилин. Такий оперативністю може похвалитися далеко не кожен банк.

Грошові позики в Ренесанс Кредит можуть отримати клієнти, які відповідають наступним вимогам:

  • вік 24-70 років;
  • стаж від трьох місяців;
  • мінімальний середньомісячний дохід - 8000 рублів.

У обов'язковий перелік паперів входить тільки паспорт і другий особистий документ. Щоб підвищити шанси на узгодження заявки і знизити процентну ставку, краще підтвердити свої доходи документально.

Пропозиція від Тінькофф Кредитні Системи

Позичальники з поганою кредитною історією можуть сміливо звертатися в дану фінансову установу. Тут видають кредити всім без відмов всього лише за кілька хвилин.

Процентна ставка знаходиться в межах 19,9-54,9% річних. Максимальна сума кредиту - 500 000 рублів, а термін кредитування - 36 місяців. При цьому банк не вимагає ні поручительства, ні застави, ні документального підтвердження доходів.

Тінькофф Кредитні Системи не має стаціонарних офісів. Основна частина роботи з клієнтами здійснюється дистанційно. Заявку на отримання кредиту необхідно залишити на сайті банку.

У разі позитивного рішення кошти зараховують на карту. Її клієнт отримує поштою або представник банку особисто привозить її додому. У Тінькофф не дають кредит тільки клієнтам, які не мають російського громадянства. У всіх інших потенційних позичальників шанси дуже високі.

Кредитний брокер - реальна допомога «просрочніку»

Взяти кредит із зіпсованою репутацією дуже складно. Щоб отримати необхідну суму грошей, потрібно витратити не один день. У даній ситуації можна звернутися за допомогою до кредитних брокерів.

Це посередники, які співпрацюють з багатьма банками і досконально знають їх вимоги до позичальників. Зі своїми клієнтами вони працюють за такою схемою.

Позичальник заповнює анкету, які брокери потім відправляють в кілька банків на розгляд. Вони знають банки, що не працюють із бюро кредитних історій. Така методика значно прискорює процес узгодження заявки.

Якщо в одному банку відмовлять, то в іншому - узгодять. При цьому клієнт відвідує фінансова установа тільки один раз. Він підписує документи і отримує гроші.

За свої послуги брокери беруть комісію - від 5 до 10% від суми виданого позики. Але вони надають реальну допомогу в отриманні кредит. А ось, що вони не можуть зробити, так це виправити вашу кредитну історію.

Почитайте ще по по темі:

Почитайте ще по по темі:

Не вірте шахраям, які пропонують «почистити» ваш «послужний список». Дуже важливо відрізнити чесного брокера від шахрая. Перший - не візьме свою комісію до того моменту, поки клієнт не отримає кредит. А другий - відразу ж почне вимагати аванс і комісію.

Щоб у вас в майбутньому не виникало проблем з отриманням кредиту, своєчасно виконуйте взяті на себе боргові зобов'язання.

Але що робити позичальникам з відкритими простроченням?
Чи є банк, що дає кредит «просрочнікам»?
Отже, в яких банках дають кредити з поганою кредитною історією?