Реклама
Реклама
Реклама

Кредити з поганою кредитною історією і з поточними простроченням

  1. Банки, що дають кредити з поганою кредитною історією і простроченням
  2. Як отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченням?

Кредитна історія містить у собі сукупність всієї інформації про отримані у банків позики, режим їх виплати. Вона є показником благонадійності клієнта, характеризує його ставлення до взятих за договором зобов'язань. Якщо позичальник неодноразово затримував платежі, має невиплачений кредит з простроченням, отримання нової позики стає досить проблематичним. У Росії є фінансові установи, які на особливих умовах співпрацюють з клієнтами, що мають погану кредитну історію, прострочення, поточні заборгованості, і дають їм кредити з різним лімітом.

У Росії є фінансові установи, які на особливих умовах співпрацюють з клієнтами, що мають погану кредитну історію, прострочення, поточні заборгованості, і дають їм кредити з різним лімітом

Банки, що дають кредити з поганою кредитною історією і простроченням

Кількість банків, які погоджуються дати в борг при наявності негативної кредитної історії, і тим більше свіжих прострочень, досить обмежена, але вони є. Це пояснюється різними причинами. Фінансовим організаціям необхідно формувати хороший кредитний портфель для успішного ліцензування та отримання акредитації. Деякі організації, особливо молоді, зацікавлені в швидкому збільшенні клієнтської бази. Також багато установ спеціалізуються на швидких кредитах, мікропозик, які видають без ретельної перевірки. А іноді виникає ситуація, коли банк не співпрацює з бюро, в якому зберігається конкретна кредитна історія, або розглядає клієнта з несвоєчасними виплатами в минулому як джерело гарного прибутку за рахунок підвищеної процентної ставки.

Щоб отримати довіру позикодавця, готового піти назустріч, потрібно, перш за все, довести свою платоспроможність. Ще один варіант поліпшення справ: принести в БКІ документи, що підтверджують поважну причину минулих прострочень (хвороба, звільнення з роботи). Дані зберігаються в Бюро Кредитних Історій 15 років, справи заносяться в базу через прострочень по платежах, несвоєчасного повернення кредиту.

Порада: перевірити кредитну історію можна безкоштовно, але не частіше ніж 1 раз на рік. Далі інформацію про реальний стан справ отримують тільки в на платній основі.

Щоб збільшити свої шанси на отримання позики, в тому числі термінового, варто відправити заявки в різні організації, які можуть дати його при поганою кредитною історії. Ось їх приблизний список.

  1. Ренесанс Кредит.
  2. Тінькофф Банк.
  3. Хоум Кредит Банк.
  4. Сітібанк.

Як отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченням?

Отримати терміновий позику готівкою при поганою кредитною історії, частих простроченнях практично завжди можна тільки після погашення старих заборгованостей. Якщо такої можливості немає, можна скористатися послугами кредитних брокерів. Кожна відмова фінансової організації заноситься в історію БКІ (бюро з історіями позик). наприклад, кредити Россельхозбанка фізичним особам видаються тільки при бездоганною кредитною історії.

Невелику суму до 50 тис. Рублів цілком реально отримати за допомогою МФО (мікрофінансових організацій). Якщо анкету оформляти через інтернет, ліміт коштів менше - найчастіше він не перевищує 30 тис. Цей спосіб дуже зручний, адже клієнтові не потрібно збирати довідки, шукати поручителів, досить тільки копії деяких сторінок паспорта. Але в той же час тут присутні свої нюанси: в борг дають, як правило, на термін до 30 днів, і процентна ставка досить висока (0,5-2% в день). Часто в такому випадку обмежується і ліміт можливої ​​позики. Ще один варіант: взяти невеликий споживчий кредит (при покупці побутової техніки його можна відкрити прямо в магазині) і виплатити його в строк, без затримок, а краще раніше.

Як отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченням?