Реклама
Реклама
Реклама

Папки для зберігання журналів

У зв'язку з великою кількістю партворков, які сьогодні виходять і які ми збираємо, виникає питання - як зберігати не тільки самі вкладення, але і журнали? ..

Папки для журналів зазвичай йдуть в подарунок на самому початку серії (не у всіх серій - у деяких такого подарунка немає, потрібно купувати), однак, як показує практика, в одну папку всі журнали не вміщаються. До того ж папки з журналами йдуть не найкращі - картонні, які потрібно складати, вони не дуже надійні і легко перекидаються. Папки для журналів зазвичай йдуть в подарунок на самому початку серії (не у всіх серій - у деяких такого подарунка немає, потрібно купувати), однак, як показує практика, в одну папку всі журнали не вміщаються

Такі папки, якщо купувати їх без фірмового зображення з картинками з збирається серії, коштують копійки! Ось, будь ласка, приклад - папка за 22 рубля! (На фото праворуч). Нічим не відрізняється від журнальних, хіба що однотонна. Але прикрасити і обклеїти можна як завгодно.

Найкраще для журналів заготовити нормальні лотки, пластикові, офісні - це набагато зручніше, журналів вміщується більше, і вони не падають, міцні, переносити зручніше, дно не провалюється, як у картонних.

Можна зберігати і в горизонтальних лотках, але все-таки в вертикальних - зручніше, легше знайти потрібний номер журналу. Горизонтальні зручні для школярів.

У магазині є цілий розділ - Підставки, лотки для паперів, футляри , Далі фото і опису товарів - звідти.

Для зберігання журналів тих серій, які вже закінчилися, дуже зручні архівні короба: всі журнали можна скласти в такі короби, підписати на корінцях і обкладинках назви серій, і прибрати. Дуже зручно, коли зберігати доводиться журнали вже декількох серій, адже це сотні журналів. Загалом коробці їх дуже важко шукати.

Якість таких папок - перевірено в офісах - відмінне, не порівняти з картонними папками, які йдуть з журналами ... Так що для поточних серій можна на стіл ставити такі ось зручні лотки, а для тих серій, що закінчилися - купувати архівні короба (які , до речі, коштують копійки).