Реклама
Реклама
Реклама

Обмеження у вихідні: що перекриють і як об'їхати

  1. Футбольний матч
  2. Будівництво доріг і метро
  3. ремонт газопроводу
  4. Інженерні мережі

Фото: ТАСС / URA.RU / Vladimir Zhabrikov

Цими вихідними в Москві пройде футбольний матч між столичним клубом ЦСКА і пітерським "Зенітом". Також в ці дні в столиці продовжиться будівництво доріг і реконструкція інженерних мереж. Про всі перекриттях на вихідні, а також про те, як їх об'їхати, - в матеріалі порталу Москва 24.

Футбольний матч

Фото: transport.mos.ru

11 листопада з 17 до 22 годин в районі стадіону "ВЕБ Арена" буде повністю перекрито рух в проїзді Березовій Гаю від Ходинському бульвару до 4-го Ходинському проїзду і на 3-й Піщаної вулиці від вулиці Куусинена до 2-ї Піщаної вулиці. Об'їхати перекриті ділянки можна по вулиці Новопесчаной і Ленінградському проспекту. На стадіоні в цей день зустрінуться футболісти столичного ЦСКА і пітерського "Зеніту".

Будівництво доріг і метро

Фото: transport.mos.ru

Аж до 31 грудня 2018 року перекрита одна смуга на вулиці Строминка в районі станції метро "Сокольники". Обмеження діють цілодобово: тут ведеться будівництво північно-східної ділянки Великої кільцевої лінії метрополітену.

Фото: transport.mos.ru

В районі станції метро "Технопарк" будують пішохідний міст. У зв'язку з цим не можна проїхати по одній смузі в кожному напрямку на проспекті Андропова від будинку №8, будова 2 до будинку № 10а. Дублер проспекту Андропова на цій же ділянці обмежений на одній смузі в бік центру міста. Обмеження діють по 15 листопада.

Фото: transport.mos.ru

У зв'язку з будівництвом Некрасовской лінії метрополітену повністю перекрили ділянку вулиці Дворнікова від будинку № 9а, будова 3 до будинку №5 по проїзду Ентузіастів. Також обмежили рух по одній смузі на проїзді Ентузіастів в районі перетину з вулицею Дворнікова. Обмеження діють по 25 січня 2019 року. Щоб потрапити на проїзд Ентузіастів в об'їзд закритої ділянки, потрібно поїхати по Боровий вулиці, потім згорнути на Семенівський проїзд і далі - по проспекту Будьонного до шосе Ентузіастів. З шосе вже можна буде заїхати на проїзд Ентузіастів.

Фото: transport.mos.ru

До 29 грудня часткові обмеження будуть діяти на розв'язці МКАД і вулиці Генерала Дорохова. На зовнішній стороні кільцевої в районі перетину з вулицею Генерала Дорохова обмежать рух по трьох смугах, але зроблять тимчасові розширення. На внутрішній стороні МКАД в тому ж місці обмежать рух по двох смугах і також облаштують розширення. На самій же вулиці Генерала Дорохова частково обмежать одну смугу в районі розв'язки. Крім того, до 28 лютого 2019 року цілодобово закрита одна смуга на вулиці Генерала Дорохова - від перетину з МКАД до володіння № 38Б, будови 3.

Фото: transport.mos.ru

У зв'язку з будівництвом розв'язки в районі станції метро "Сокіл" тимчасово обмежили рух в Волоколамському і Ленінградському тунелях. До 5 січня 2019 року закрита одна смуга в Волоколамському тунелі - від будинку №71 по Ленінградському проспекту до будинку №15 по Волоколамському шосе. Аналогічні обмеження в Ленінградському тунелі - від будинку №72 по Ленінградському проспекту до будинку №2 по Ленінградському шосе. Крім того, ці ділянки доріг повністю перекривають в нічний час: з 1:30 до 5:30.

Фото: transport.mos.ru

Будівельні роботи тривають на перетині проїзду Нансена і проектованих проїзду № 3660. З 2 листопада по 15 лютого наступного року в цьому районі перекрита вона смуга.

Фото: transport.mos.ru

Крім того, по 1 грудня через будівельних робіт обмежено рух по одній смузі на вулиці Пресненський Вал в районі будинку №36.

Фото: transport.mos.ru

З 1 по 30 листопада обмежили рух на одній смузі в бік області по Кутузовському проспекту від будинку №2 / 1, корпусу 1А до будинку №4 / 2. У цьому районі будують станції Калінінського-Солнцевський лінії метро.

Фото: transport.mos.ru

З 2 по 24 листопада введені обмеження руху на ділянці бокового проїзду Аміньевского шосе від будинку № 4А до будинку №2, корпусу 1, будови 5. На двох смугах проводять роботи з будівництва Великої кільцевої лінії метро. Для зручності проїзду зроблені тимчасові розширення дороги.

Фото: transport.mos.ru

На Новій площі від Театрального проїзду до Старої площі перекрили рух по двох смугах для облаштування виділених смуг. Обмеження триватимуть до 15 листопада.

ремонт газопроводу

Фото: transport.mos.ru

У зв'язку з реконструкцією газопроводу на Петровсько-Розумовського проїзді - від будинку №29, будови 4 до перетину з 4-м Вятским провулком вводяться обмеження руху на одній смузі. Також перекрили одну смугу в районі будинку №37 по 4-му Вятському провулку. Обмеження діятимуть цілодобово до 25 грудня.

Фото: transport.mos.ru

На вулиці Зелені Гори від будинку №12 до будинку №14 по Варшавському шосе ввели обмеження руху по одній смузі. Вони діють до 30 листопада. А ось одна смуга в районі будинку №19 по Варшавському шосе перекрита цілодобово до 15 грудня. На цих ділянках також ремонтують газопровід.

Фото: transport.mos.ru

По 20 грудня перекрита одна смуга на авіамоторні вулиці в районі перетину з шосе Ентузіастів. Обмеження руху діє цілодобово, для проїзду робочі зробили тимчасові розширення дороги.

Фото: transport.mos.ru

На півночі столиці з 2 листопада по 25 грудня ускладнено рух на ділянках Шебашевского проїзду в районі будинку №7 та на часовий вулиці в районі будинку №5. Там обмежили рух по одній смузі.

Інженерні мережі

Фото: transport.mos.ru

До 20 грудня обмежили рух по одній смузі на перетині вулиць Івана Франка і Коцюбинського, а до 25 грудня не можна проїхати по одній смузі від перетину з Полоцької вулицею до будинку №26, корпус 1. Аналогічні обмеження діють на вулиці Червоних Зір від перетину з Гвардійської до будинку №10. Тут продовжують роботи на інженерних мережах.

Фото: transport.mos.ru

З 2 по 25 листопада обмежили рух по боковому проїзду шосе Ентузіастів в районі будинку №9. Через будівництво інженерних мереж перекрили одну смугу.

По 30 квітня 2019 роки обмеження діють на ділянці Шмітовському проїзду від перетину з Шелепіхінской набережній до будинку №11 в борошномельних проїзді. Тут перекрили одну смугу. Подібні обмеження діють на Шелепіхінской набережній від будинку №4, будови 1 до перетину з Шмітовському проїздом.

Подібні обмеження діють на Шелепіхінской набережній від будинку №4, будови 1 до перетину з Шмітовському проїздом

Фото: transport.mos.ru

Ряд обмежень з 9 листопада ввели в борошномельних проїзді. По 10 листопада перекрили одну смугу на ділянці від будинку №4, будова 2 до будинку №2А, будова 2 по Шелепіхінской набережній. По 16 листопада - від будинку №2А, будова 2 до будинку № 4А, будова 1 по Шелепіхінской набережній, а по 25 грудня - ділянки від будинку №1, корпус 1 до будинку №2, будова 1 і від будинку №1, корпус 1 до будинку №1, корпус 2.

Фото: transport.mos.ru

Крім цього, з 7 по 25 листопада введені обмеження на ділянці вулиці Образцова в районі будинку №23 (ділянка №1 на схемі). Тут займаються прокладкою інженерних мереж, тому будівельники частково перекрили одну смугу руху.


Федотов Анатолій