Реклама
Реклама
Реклама

Чому краще купити гостинку, ніж кімнату в гуртожитку

  1. Чому краще купити гостинку, ніж кімнату в гуртожитку «Що краще: кімната в гуртожитку або гостинка»,...
  2. Кімната в гуртожитку VS гостинка в ЖК «Бестужівські сади»: фото
  3. Супер-пропозиція від РК «Бестужівські сади» - гостинки недорого і без посередників!

Чому краще купити гостинку, ніж кімнату в гуртожитку

«Що краще: кімната в гуртожитку або гостинка», - цим питанням задаються харків'яни, для яких придбання власної житлової нерухомості особливо актуально. Якщо відповідь на нього шукайте і Ви, рекомендуємо вивчити наш матеріал, який допоможе Вам зробити ПРАВИЛЬНИЙ вибір!

Що краще купити: кімнату або гостинку в Харкові?

критерій

Гостинка в ЖК «Бестужівські сади»

Кімната в гуртожитку або комунальній квартирі

Ціна Згідно зі статистичними даними, середня вартість гостинки в Харкові, площею 18-20 м2 становить 10-12 тисяч $. Кімната в гуртожитку аналогічної площі має середню вартість на такому ж ціновому рівні - 10-12 тисяч $. Тип квартири У нашому житловому комплексі пропонуються однокімнатні smart-квартири, евродвушкі і дворівневі гостинки різної площі. Кімнати в гуртожитку влаштовані по стандартному плануванні радянського зразка. Подібні варіанти вважаються застарілими і в комфорті сильно поступаються планувань гостінок. Тип будинку ЖК «Бестужівські сади» - це ЕКО-будинок, новобудова, який спроектований і зведений відповідно до сучасних стандартів: утеплений фасад будівлі, металлопалстіковие вікна в гостинках. Кімнати розташовані в будинках-гуртожитках, які побудовані 30-40 років тому. Це панельні або цегляні будівлі, технічний стан яких вже вимагає проведення капітального ремонту. Ремонт У під'їздах нашого житлового комплексу виконано євроремонт, встановлені панорамні дзеркала, розвішані картини і ростуть живі квіти. У коридорах завжди світло і чисто. У під'їздах гуртожитків часто немає ніякого ремонту. Прибирання якщо і проводиться, то в черговому режимі, силами самих мешканців! Безпека проживання Територія ЖК «Бестужівські сади» огороджена парканом і захищена від проникнення чужих, за допомогою електронної системи доступу. Периметр знаходиться під відеоспостереженням, а також під охороною. Тут ніхто не порушить Ваш спокій і безпеку! Територія і сам будинок часто ніким не охороняються. Єдиною системою безпеки в гуртожитках є кодовий замок і вахтер, обов'язки якого, як правило, виконують літні люди. Витрати на комунальні послуги Для мешканців нашого комплексу діють мінімальні тарифи на комунальні послуги в Харкові. А власна дахова котельня дозволяє власникам квартир самим вибирати, коли включати опалення в квартирах, не прив'язуючись до загальноприйнятих стандартів. У гуртожитках і комунальних квартирах діють звичайні тарифи на комунальні послуги. Якщо у Вашому будинку є загальна кухня і санвузол, то доведеться оплачувати і внески за користування цими службами. Юридичне визначення нерухомості Гостинки в ЖК «Бестужівські сади» по документам виступають як ізольовані квартири. Їх Ви можете продати, подарувати, переоформити на інших осіб, відповідно до загальних процедур. Кімнати в гуртожитку, комунальних квартирах - це часткова власність. За документами власнику належить лише частина нерухомості. Тому при продажу або переоформленні кімнати можуть виникнути складності.

Кімната в гуртожитку VS гостинка в ЖК «Бестужівські сади»: фото

Кімната в гуртожитку VS гостинка в ЖК «Бестужівські сади»: фото

Передпокій в кімнаті в гуртожитку (зліва) і передпокій-коридор в гостинці в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Передпокій в кімнаті в гуртожитку (зліва) і передпокій-коридор в гостинці в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Кімната в гуртожитку (зліва) і кімната в гостинці в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Кімната в гуртожитку (зліва) і кімната в гостинці в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Загальна кухня в гуртожитку (зліва) і СВОЯ кухня в новострострое в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Загальна кухня в гуртожитку (зліва) і СВОЯ кухня в новострострое в ЖК «Бестужівські сади» (праворуч)

Кухня в гуртожитку (зліва) і кухня в новобудові в гостинці в ЖК «Бестужівські сади»

Кухня в гуртожитку (зліва) і кухня в новобудові в гостинці в ЖК «Бестужівські сади»

Санвузол в гуртожитку (зліва) і санвузол в гостинці в ЖК «Бестужівські сади»

Санвузол в гуртожитку (зліва) і санвузол в гостинці в ЖК «Бестужівські сади»

Санвузол в ЖК «Бестужівські сади» (зліва) і санвузол в гуртожитку (праворуч)

І саме ГОЛОВНЕ ВІДМІНУ між готельками в ЖК «Бестужівські сади» і кімнатами в гуртожитках - це комфорт. Купивши гостинку у нас, Ви отримуєте ізольовану міні-квартиру зі своїм санвузлом та кухнею. А ось в більшості кімнат в комуналках або гуртожитках зручності загальні.

Наші гостинки відмінно підходять для людей різного віку і соціальних категорій:

  • Для студентів і людей похилого віку;
  • Для молодих пар і самотніх людей
  • Для сімей з дітьми та без них;
  • Для людей з активною життєвою позицією і для домосідів;

Супер-пропозиція від РК «Бестужівські сади» - гостинки недорого і без посередників!

Житловий комплекс «Бестужівські сади» від компанії-забудовника «Воробйови гори» - це НОВІТНІЙ проект в місті Харкові, призначений реалізувати головну мрію сотень сімей - купити квартиру. І з огляду на те, що питання ціни для багатьох грає головний критерій під час вибору, ми пропонуємо Вам стати власниками сучасних гостінок, які коштують стільки ж, скільки і кімнати в гуртожитках!

За невелику суму Ви отримуєте компактну нерухомість європейського класу:

  • З сучасним плануванням і оптимальною площею;
  • Комфортні умови життя - упорядкована територія будинку і євроремонт в під'їздах;
  • Економію на комунальних платежах, завдяки мінімальним тарифам в місті, а також власної дахової котельні;
  • Безпека, яка забезпечується пунктом охорони і системою відеоспостереження.

У житловому комплексі ми продаємо апартаменти, площею від 11 до 50 м2 - студії, евродвушкі і дворівневі апартаменти. Такі міні-квартири ідеально підходять для того, щоб жити в них самому або здавати в оренду і отримувати стабільний щомісячний дохід!

А ще житловий комплекс «Бестужівські сади», де ми пропонуємо Вам купити кімнату-гостинку в Харкові, знаходиться в ЦЕНТРАЛЬНОМУ районі міста. У крокової доступності станція метро «Захисників України», а також зупинки маршруток, трамваїв і тролейбусів. Всього в 2-х хвилинах від житлового комплексу - ТРЦ «Французький бульвар».

Ви все ще думаєте, що краще купити: кімнату в гуртожитку або гостинку в Харкові? Вибір в даному випадку очевидний! Тим більше що в ЖК «Бестужівські сади» купити гостинку Ви можете в розстрочку від забудовника і без участі посередників!

Без зволікання звертайтеся до відділу продажів нашої компанії, приходьте за ключами від своєї євро-квартирки!

Що краще купити: кімнату або гостинку в Харкові?
Ви все ще думаєте, що краще купити: кімнату в гуртожитку або гостинку в Харкові?