Реклама
Реклама
Реклама

ВСЕ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА В ТОРГІВЛІ





Шановні бухгалтери та керівники підприємств торгівлі та громадського харчування!

Дозвольте представити вам газету з назвою, яке говорить сама за себе, - ВСЕ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА В ТОРГІВЛІ (в народі - ВДБТ). Багато бухгалтери давно знають, люблять і користуються нашим виданням. Подейкують навіть, що інформація про нього передається з вуст в уста. А все тому, що в цій газеті сконцентровано ВСЕ, що необхідно вам для роботи. За п'ять років її існування наші постійні читачі вже встигли оцінити всі переваги, які дає підписка на це видання. Ну а для новачків ми все-таки розповімо, що ж воно собою являє.

Перш за все зазначимо, що це видання спеціалізоване. Це означає, що ви не зустрінете в ньому публікацій про облік в сільському господарстві або бюджетній сфері, зате питання, пов'язані з торгівлею та громадським харчуванням, висвітлені в газеті глибоко і професійно. Особливу увагу приділено платникам єдиного податку та приватним підприємцям.
У нас ви знайдете не тільки спеціально підібрані для бухгалтерів у сфері торгівлі нормативні документи і коментарі до них, а й ряд унікальних рубрик, орієнтованих на практичну діяльність бухгалтера, наприклад "Організація торгівлі", "Громадське харчування", "Самооборона", "Приватне підприємництво "тощо. А дворівнева система рубрикації і добре продуманий каталог публікацій дозволяють легко знайти потрібний матеріал в раніше вийшли номерах.

Крім того, доброю традицією нашої газети стали спеціальні випуски, присвячені найбільш актуальним темам. Зокрема, в 2006 році наші читачі отримали такі спецвипуски, як "Декларація про прибуток: заповнюємо разом», «Повернення товару: від А до Я», «Настільна книга бухгалтера», «Ціни і ціноутворення» та багато інших, якими можна користуватися достатньо довго.

Всі матеріали газети написані простою, людською мовою і відповідають чотирьом основним вимогам - стислість, інформативність, практичність і наочність. Це означає, що опубліковане не потрібно читати двічі, все ЗРОЗУМІЛО з першого разу і придатні для негайного застосування.

Незважаючи на те, що ВДБТ адресована всім бухгалтерам у сфері торгівлі та громадського харчування, ми працюємо з кожним читачем ІНДИВІДУАЛЬНО. На сторінках газети наші читачі можуть БЕЗКОШТОВНО отримувати відповіді на свої питання. Так, якщо ви оформите передплату на перше півріччя або на рік, ви отримаєте купон для питань, що дає право на першочергове отримання відповіді. Крім того, передплатники можуть замовити їх цікавить документ по електронній пошті або факсом (документи невеликого обсягу).
Газета постійно розвивається і вдосконалюється, і перш за все завдяки нашим читачам. Ми не просто прислухаємося до їхньої думки, а пропонуємо реальну можливість стати співавтором газети, безпосередньо вплинути на її вид та зміст, а також враховуємо в своїй роботі всі побажання, зауваження та пропозиції.

ВДБТ - відносно недорогі видання, яке пропонує кілька варіантів передплати. Ви можете вибрати газету українською чи російською мовою, як основне бухгалтерське видання (разом з бланками звітності), так і на додаток до інших. У газети гнучкий обсяг: стандартні номери виходять на 32-48 сторінках, в разі необхідності обсяг збільшується до 64 і більше сторінок.

Підписавшись на газету, ви відразу ж потрапляєте в розряд "обраних" і отримуєте ряд переваг:

    • по-перше, ви першими будете отримувати найсвіжішу інформацію, необхідну для успішної роботи;

    • по-друге, ви зможете на пільгових умовах відвідувати семінари, що проводяться Видавництвом "Бліц-Інформ";

    • по-третє, ви будете брати участь в численних акціях, жеребкуваннях призів, отримувати різноманітні і приємні сувеніри;

    • по-четверте, щомісяця зможете отримувати унікальний настінний податковий календар;

    • по-п'яте, ви автоматично стаєте передплатником міні-НАТАЛІ.

Вибір за вами!

Сторінка в Інтернеті: www.vdbt.com.ua