Реклама
Реклама
Реклама

Забудовник обікрав жителів Броварів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 вересня 2018, 11:10 Переглядів: 12 вересня 2018, 11:10 Переглядів:   Фото: Анатолій Бойко   До суду направлено обвинувальний акт проти 36-річного забудовника, який шахрайським шляхом заволодів майже 2 млн гривень громадян в місті Бровари

Фото: Анатолій Бойко

До суду направлено обвинувальний акт проти 36-річного забудовника, який шахрайським шляхом заволодів майже 2 млн гривень громадян в місті Бровари. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

Відзначається, що в 2016 році чоловік створив житлово-будівельний кооператив, щоб шахрайським шляхом заволодіти грошима громадян. Засоби люди перерахували для будівництва багатоповерхових житлових будинків в Броварах. Кооператив разом з директором товариства уклав з орендарем земельної ділянки в Броварах тристоронній договір про забудову житлових багатоповерхових будинків. Згідно з угодою, орендар земельної ділянки делегував кооперативу права на будь-які дії. Однак Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції в Київській області не видавав дозволи на будівництво, так як учасники договору в інспекції не зверталися.

Далі глава кооперативу організував продаж квартир, підписуючи договори з потенційними інвесторами про сплату пайових внесків на розрахунковий рахунок кооперативу. В результаті він отримав майже 2 млн грн. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Святошинському районі Києва триває конфлікт навколо житлового комплексу на розі вулиць Живописної і Львівській. Забудовник ЖК компанія "ІБК" Центробуд "заявляє, що дії активістів останнім часом все більше схожі на кримінальні злочини, ніж на цивілізований протест.

Крім того, інвестори однієї з багатоповерхівок Києва перекрили в червні центральну вулицю біля німецького посольства . Вони були впевнені, що це єдина надія бути поміченими. Обіцяних забудовником квартир вони чекають вже більше трьох років, більшість платить кредит за метри, яких не існує.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

будівництво будівництво

, суд , права , договір , прокуратура , інвестори , протест , забудовник , вкрав , акт , обвинувальний акт

Ви зараз переглядаєте новина "Забудовник в Броварах вкрав у городян 2 млн гривень - прокуратура". інші події дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ