Реклама
Реклама
Реклама

Общаги переробили на житлові будинки

  1. поділіться

Комунальне підприємство «Спецжитлофонд» облаштувало під житлові будинки гуртожитки, прийняті на баланс від заводів «Росинка» і «Меридіан», а також медичного коледжу.

До цього часу будівлі знаходилися в занедбаному стані і терміново потребували ремонту. Про це повідомили в прес-службі Київміськадміністрації.

Наприклад, гуртожиток на вул. О. Пироговського, 19 довелося знести і на його місці був побудований 18-поверховий будинок більш ніж на сто квартир. Також було реконструйовано та облаштовано будинок по вул. Стальського, 30 в Дніпровському районі, відновлена ​​п'ятиповерхівка на вул. Виборзькій, 59/67 та виконано капітальний ремонт будівлі на вул. Білецького, 10 в Солом'янському районі Києва. Зараз в переобладнаних КП «Спецжитлофонд» приміщеннях мешкають сім'ї киян.

Комунальне підприємство «Спецжитлофонд» облаштувало під житлові будинки гуртожитки, прийняті на баланс від заводів «Росинка» і «Меридіан», а також медичного коледжу

За словами першого заступника голови КМДА Дениса Басса, столичний мер підписав розпорядження про передачу цих об'єктів у комунальну власність територіальних громад Коломенського і Дніпровського районів. Зокрема, у власність міста переходять чотири житлові будинки (близько 300 квартир) та вбудовані або прибудовані інженерні мережі: теплообмінники, вузли приєднання та насосні станції.

поділіться

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.