Реклама
Реклама
Реклама

Презентація програми ILM: The Institute of Leadership and Management

  1. Презентація програми ILM: The Institute of Leadership and Management

Презентація програми ILM: The Institute of Leadership and Management

4 червня в Британському банківсько-фінансовому коледжі в Москві відбудеться День відкритих дверей для молодих фахівців, студентів старших курсів вищих навчальних закладів і всіх, хто хотів би отримати якісне міжнародне бізнес-освіта не виїжджаючи за кордон.
В рамках Дня відкритих дверей відбудеться презентація унікальної програми ILM, що дозволяє в найкоротші терміни і з мінімальними витратами вдосконалити свої знання в англійській і одночасно вивчити кілька бізнес-дисциплін (управління персоналом, операційний менеджмент, управління фінансовими ресурсами і ін.). На уроках англійської - отримуєте знання і навички, на бізнес-заняттях - відпрацьовуєте.
Британський банківсько-фінансовий коледж є єдиним на сьогоднішній день навчальним центром в Росії, мають акредитацію Інституту Управління та Менеджменту.
Всі випускники програми ILM, вдало завершили своє навчання, отримують британський диплом з менеджменту державного зразка. Але найголовніше - це відмінні знання ділової англійської та європейських стандартів роботи, які дозволять Вам надалі просунутися по кар'єрних сходах або влаштуватися в міжнародну компанію.
Особливий інтерес програма викличе у тих, хто планує зробити кар'єру за кордоном. Ви економите не тільки час (програма розрахована на 10 місяців для слухачів з рівнем не нижче Pre-Intermediate і на 2 роки для початківців з мінімальними знаннями англійської мови), а й гроші. Адже фактично ви отримуєте Foundation в Москві за 7000 рублів на місяць. Приходьте на День відкритих дверей в Британський банківсько-фінансовий коледж і переконайтеся самі, що програма ILM - це не банальні курси англійської, а сучасний підхід до вивчення ділової англійської мови, який дозволить Вам відкрити для себе абсолютно нові можливості. Отримані знання Ви зможете застосовувати як на роботі, так і в житті. Паралельне вивчення мови і бізнес-дисциплін дозволить Вам не тільки вільно спілкуватися і вести ділове листування англійською, але навчить, як це робити. Завдяки ILM, у Вас сформується абсолютно правильне розуміння бізнесу.

Ви можете отримати більш детальну інформацію про програму та зареєструватися на День відкритих дверей по телефону: +7 (495) 912-13-26, в робочі дні з 10:00 до 22:00.

Також з докладною інформацією можна ознайомитися на сайті http://www.bcbf.ru/ilm.htm

Чекаємо Вас 4 червня в Британському банківсько-фінансовому коледжі за адресою: вул. Олександра Солженіцина, Д27. (Ст.м Марксистська).


Якщо ви хочете підібрати собі програму навчання, зареєструйтеся і отримаєте доступ до прямої контактної інформації та системі обміну повідомленнями із зарубіжними освітніми центрами.