Реклама
Реклама
Реклама

Як живуть члени британської королівської сім'ї: 20-кімнатна квартира Кейт і Вільяма і котедж Гаррі і Меган

Дві майбутні весілля і народження принца - 2018 рік стане роком масштабних змін для королівської сім'ї Великобританії. Цілком ймовірно, що зміни торкнуться і і Кенсінгтонський палац в Лондоні, в якому тепер проживає 15 членів королівської сім'ї, що представляють три покоління.

Палац, який є офіційною королівською резиденцією з 1600-х, по праву вважається найгучнішим і «густонаселеним» королівським особняком в світі. На його території є безліч окремих будівель, починаючи від відносно скромних котеджів і закінчуючи великою, 20-кімнатної квартирою, яку займають сім'я принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Як і зали для офіційних прийомів, житлові приміщення палацу оформлені розкішно, пише видання Business Insider, розповідаючи про те, де мешкає члени британської королівської сім'ї.

ПРИНЦ ВІЛЬЯМ, Кейт Міддлтон, ПРИНЦ ДЖОРДЖ, ПРИНЦЕСА ШАРЛОТТА І ПРИНЦ Луї: КВАРТИРА 1А

ПРИНЦ ВІЛЬЯМ, Кейт Міддлтон, ПРИНЦ ДЖОРДЖ, ПРИНЦЕСА ШАРЛОТТА І ПРИНЦ Луї: КВАРТИРА 1А

Вільям, Кейт і їх діти - не тільки сама численна родина серед королівських дворів в Кенсингтонському палаці, а й спадкоємці, згідно ієрархії, що знаходяться найближче до трону. Можливо, саме цим і пояснюється той факт, що в їх розпорядженні - кращі апартаменти. Сім'я з п'яти осіб займає 20 кімнат з видом на Гайд-парк. Вільям і Кейт переїхали сюди в жовтні 2013 року, незабаром після народження свого первістка - принца Джорджа.

Вільям і Кейт переїхали сюди в жовтні 2013 року, незабаром після народження свого первістка - принца Джорджа

ПРИНЦ ГАРРІ І Меган Маркля: КОТЕДЖ Ноттінгем

Значно менш грандіозний котедж знаходиться в розташуванні принца Гаррі і Меган Маркл, весілля яких запланована на 19 травня Котедж, який отримав прізвисько «Nott Cott» і часто званий «затишним», став домівкою Гаррі з 2013 року. Меган переїхала сюди відразу після оголошення про свої заручини. Саме в цьому котеджі принц і його майбутню чоловіка в час інтерв'ю розповіли про свої заручини.

Читайте по темі
Тепер офіційно: принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про заручини і оголосили дату весілля

ПРИНЦЕСА ЕВГЕНИЯ І ДЖЕК БРУКСБЕНК: Айві КОТЕДЖ

Їх можна назвати «новоселами» Кенсингтонського палацу. Кузіна принців Вільяма і Гаррі - принцеса Євгенія та її наречений Джек Бруксбенк. За даними ЗМІ, пара переїхала в котедж, що знаходиться поруч з будинком принца Гаррі і Меган Маркл. У січні Євгенія і Джек оголосили про свої заручини, а їхнє весілля повинна відбутися в жовтні цього року в Віндзорському замку, в тій самій церкві, що і одруження Гаррі і Меган.

Герцог і герцогиня Глостерський: КВАРТИРА 1

Герцог Глостер - один з двоюрідних братів королеви Єлизавети II - живе в «квартирі 1» зі своєю дружиною. Як і у Вільяма з Кейт, квартира герцога - великий комплекс кімнат в головній будівлі палацу. Причому, за даними ЗМІ, у Глостер на одну кімнату більше, ніж у принца.

Причому, за даними ЗМІ, у Глостер на одну кімнату більше, ніж у принца

Читайте по темі
Весілля принца Гаррі і Меган Маркл принесе економіці Британії колосальну суму: названа цифра

ПРИНЦ І ПРИНЦЕСА Кентський: апартаменти 10

Принц Майкл Кентський - ще один з двоюрідних братів королеви, але по молодшої лінії - також живе в головному палаці разом зі своєю дружиною. Їх квартира під номером десять складається з п'яти спалень і п'яти віталень. Раніше вони безкоштовно орендували житло, але з 2008 року виплачують за апартаменти 13 600 доларів на місяць.

Раніше вони безкоштовно орендували житло, але з 2008 року виплачують за апартаменти 13 600 доларів на місяць

ГЕРЦОГ І герцогині Кентський: БУДИНОК РЕН

Герцог Кентський - старший брат принца Майкла - також живе на території Кенсінгтонського палацу з дружиною. Їхній будинок - Wren House - названий на честь відомого британського архітектора Крістофера Рена, який збудував Церкву Святого Павла і центр Лондона після сильної пожежі 1666 року. Нещодавно були оприлюднені деякі подробиці про будинок герцога: він розташований між котеджами Айві і Ноттінгем і, схоже, має аналогічний розмір.

ЯК ЩОДО КОРОЛЕВИ?

Елізабет II живе в Букінгемському палаці зі своїм чоловіком принцом Філіпом. Її резиденція знаходиться приблизно в трьох кілометрах від Кенсінгтонського палацу - через Гайд-парк і Грін-Парк.

ЯК ЩОДО КОРОЛЕВИ?