Реклама
Реклама
Реклама

Історія бренду Etude House

НАЗВА БРЕНДА НАЗВА БРЕНДА   Song Hye Kyo   Назва бренду було навіяно, завдяки прекрасних витворів польського композитора Фредеріка Шопена

Song Hye Kyo

Назва бренду було навіяно, завдяки прекрасних витворів польського композитора Фредеріка Шопена. Одними з кращих творів Шопена вважаються «Етюди». Серед них є ті, які відрізняються свіжістю і легкістю, але також є і драматичні твори. Ця музика надихнула засновників Etude на створення прекрасного і доброго косметичного бренду, завдяки якому, юні дівчата могли б підкреслити свою свіжість і продовжити молодість.

Спочатку, Etude House називався просто Etude, як і серія творів великого композитора, навіть був збережений діакритичний знак (риска над "E"). Але з часом бренд розширювався, міняв свою структуру і зараз ми всі його знаємо, як «Etude House».

РОЗВИТОК БРЕНДУ

* Вперше, Etude House був заснований в грудні 1985 року.

* У липні 1990 року, бренд був поглинений гігантом Amore Pacific Group і почав свій стрімкий розвиток на ринку Азії.

* У травні 1996 року було затверджено корпоративні кольори бренду. Ними стали ніжно-рожевий і білий. Трохи пізніше (1997р.), Було змінено первинне ім'я бренду з простого «Etude» на «Etude House». Але вже в кінці 1996 року, вийшов промо-ролик бренду під новим ім'ям, в якому фірма постала в зміненому вигляді в повній красі.

* У 2007 році Etude House відкрив свій 100й магазин в Кореї. А ще через 2 роки, кількість магазинів подвоїлася і бренд привітав відкриття свого 200го магазину.

* Також, з 2009 року почалося тісне співробітництво з сусідніми країнами і Etude з'явилися в Тайвані, Сінгапурі, Філіппінах, Японії та інших азіатських країнах.

Після перейменування і повного ребрендингу, справи Etude House різко пішли в гору. Вони змогли визначитися з цільовою аудиторією і залучити нових клієнтів завдяки оригінальним дизайнам продукції і концепції бренду.

КОНЦЕПЦІЯ І СЛОГАН

Говорячи про концепцію, Etude вважає, що макіяж повинен бути приємним, як гра і він не може асоціюватися з щоденної рутиною. Тому, всі засоби Etude відповідають чотирьом головним вимогам: найвищу якість, доступність, привабливий дизайн і значний варіативний ряд.

Слоган Etude House вперше почав фігурувати в 2006 році, відразу після ребрендингу. Спочатку, він звучав, як «Sweet Imagine», що в перекладі означає «Солодке уяву». Цей слоган повністю уособлював бренд на той момент. Вся продукція була виконана в тонах білого шоколаду і цукрової вати. Кришечки прикрашали вензелі, а самі магазини більше були схожі на палац казкової принцеси, ніж на магазин косметики.

Але з якихось причин слоган не прижився і з кінця 2006 року по 2010 він просто був відсутній. У 2010 з'явився новий слоган, який проіснував також недовго «Lovely Me» (Анг .: Улюблена Я).

Sandara Park

Переломний момент стався в 2010 році, коли бренд уклав контракт з популярної корейської групою 2NE1 і особливо, з однією з учасниць Sandara. Sandara змогла привнести відсутню жвавість і грайливість, яку бренд так довго шукав. Разом з новим обличчям, Etude розробили новий слоган, який зараз широко відомий серед клієнтів бренду: «Wanna Be Sweet? Play Etude ». Цей слоган максимально уособлює концепцію: макіяж не повинен бути нудним, грайте і будьте прекрасні!

На сьогоднішній день, Etude House є однією з лідируючих косметичних компаній в Кореї і у всій Азії. Їх успіху сприяють багато факторів - час, оригінальність ідеї, виконання та активне соціальне участь.

БЛАГОДІЙНІСТЬ

За майже 30 років свого існування, фірма отримала безліч нагород в абсолютно різних областях: за кращу упаковку, за внесок в економіку країни, а також за допомогу дикій природі. З 2010 року Etude House бере активну участь у розвитку «фонду захисту дикої природи» і допомагає рятувати рідкісні види тварин на нашій планеті.

Цей крок отримав масу позитивних відгуків з боку як клієнтів, так і інших фірм. Увага заслуговує сама реалізація проекту. Кожні півроку, Etude випускає лімітовану серію по догляду за руками і губами з певними персонажами «Missing U». Спочатку це були 4 милих звірка, пізніше з'явилися бджоли і, в кінці 2012 року стартувала лінія з совами. Всі упаковки виконані з 100% переробляються, а написи написані соєвими чорнилом, що робить сам продукт майже нешкідливим для навколишнього середовища. Також, саме вміст баночок не містить парабенів, барвників, тальку та інших шкідливих для організму речовин. Частина коштів з продажу кожного продукту переходить в «фонд захисту дикої природи», де кошти розподіляються і вживаються заходи з порятунку рідкісних тварин.

СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ

СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ

SHINEE

Як отримати любов і лояльність своїх клієнтів і постійно підтримувати інтерес до своєї продукції? Цим питанням задається абсолютно кожна фірма. Etude знайшов своє рішення. Звичайні семінари і тренінги - це нудно, тому компанія вирішила організувати прямі консультації безпосередньо в своїх магазинах. Кілька разів в день влаштовуються демонстрації нових товарів бренду, де все розповідається про новинки та їх використанні. Майже всюди Вам допоможуть продіагностувати шкіру, виявити проблеми та знайти рішення для їх усунення. Досвідчені консультанти підберуть косметику і допоможуть відтворити бажаний MakeUp ефект прямо в магазинах. Крім цього, Etude регулярно випускає барвисті журнали і відео з демонстративним каталогом продукції та порадами по догляду за шкірою. Все це вимагає величезних зусиль, але вони окуповуються у вигляді лояльності клієнтів і постійним інтересом до бренду.

ОСОБА БРЕНДА

Яскрава, життєрадісна, добра, творча, активна - саме такою повинна бути дівчина Etude. Починаючи з 1999 року, фірма невпинно намагалася знайти свій ідеал і привертала безліч поточних кумирів і починаючих артистів, щоб підігріти інтерес до своєї діяльності і до роботи людей, що представляють їх.

Найпершим особою була маловідома на той момент і процвітаюча сьогодні актриса Jun Ji Hyun. Вона була обличчям бренду протягом 2х років до 2000 року, а в 2001 році вийшов фільм з її участю в головній ролі, який і по сьогоднішній день вважається одним з кращих в жанрі «романтична комедія» в Південній Кореї «My Sassy Girl».

З 2000 - 2001 особою була група SES, але творчість дівчат поширювалося на більш молоду аудиторію, ніж того вимагала фірма і в кінці 2001 року було прийнято рішення вибрати нове обличчя бренду. Їм стала Song Hye Kyo - модель і актриса. Song Hye Kyo - повністю відповідала вимогам і стандартам бренду і була обличчям Etude House протягом цілих 5 років (2001р - 2006р).

Go Ara

Якщо Ви не хочете стояти на одному місці, потрібні разючі зміни. Фірма запустила кілька нових ліній для догляду за шкірою не тільки для жінок, але і для чоловіків. Вони хотіли продемонструвати різнобічність продукції, що представляється і в 2006 році особою стали актриса і модель Go Ara і актор Jang Keun Suk (2006р - 2008р).

Протягом 2009 року особою був молодий актор Ryu Seung Ho, який представляв лінію для проблемної шкіри AC Clinic.

З кінця 2009 по 2010 рік, шанувальниці бренду затамували подих, тому що особою стали улюбленці публіки: Park Shin Hye і Lee Min Ho. Ніхто не міг встояти проти цього дуету і шанувальниці штурмом брали ворота прекрасних замків Etude.

З 2010 року Etude уклали контракт з молодим гуртом 2NE1, чия творчість приваблювало дівчат і юнаків різного віку. Кожна з учасниць групи володіє особливою харизмою і стилем. В одній з них Etude знайшли своє нове обличчя: Sandara Park. Sandara успішно представляє бренд вже протягом майже 3-х років. Чи не знайдеться такої людини, кого б вона не змогла зачарувати. Мила усмішка, добра енергетика і харизма справжньої зірки сяють з усіх плакатів Etude.

В кінці 2012 року до Sandara приєдналася молода група SHINee. SHINee брали участь в розробці нових ліній Etude House, і допомогли донести бажану інформацію до цільової аудиторії бренду.

У корейських косметичних компаніях прийнято постійно міняти обличчя, щоб клієнт відчував рух бренду і новизну. У січні 2013 Etude змінюють свою основну модель Sandara Park на учасниць групи f (x) - Sulli & Krystal!

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ

Хто ж є цільовою аудиторією бренду? Молоді дівчата і енергійні жінки, які хочуть виглядати стильно і свіжо в будь-якій ситуації, яким подобається експериментувати з власним образом і домагатися чудових результатів по життю. Цей бренд для людей, які цінують якість і комфорт в поєднанні з неповторним і добрим стилем. Якщо Ви ставитеся до цих людей, то бренд Etude House - для Вас! Він постарається здивувати Вас і напевно змусить себе полюбити і як не закохатися, коли самі кошти радують око як своїм зовнішнім виглядом, так і одержуваних результатом?

Сподіваємося, Вам сподобалася наша історія про Etude House,

Ваша Луні

КУПИТИ ЗАСОБИ ETUDE HOUSE

© 2013 Lunifera.ru. Стаття написана Задоріна Єлизаветою, спеціально для Lunifera.ru. Будь-яке копіювання без згоди адміністрації магазину заборонено.

Він постарається здивувати Вас і напевно змусить себе полюбити і як не закохатися, коли самі кошти радують око як своїм зовнішнім виглядом, так і одержуваних результатом?