Реклама
Реклама
Реклама

Етро

  1. Історія Еtro
  2. плаття Етро
  3. Etro 2013

Будинок моди ETRO вважається одним з найпопулярніших італійських марок одягу класу люкс. Колекції цього бренду відображають справжнє дизайнерське диво. Бренд Етро - це якість, естетичне витонченість, витонченість і вишуканість. Дизайнери цього будинку моди черпають свої ідеї з історії екзотичної культури.

Історія Еtro

Засновником відомої марки є Джироламо Етро. Спочатку це була популярна фабрика з виробництва тканин. Відвідавши Індію в 1980 році, Джироламо надихнувся на створення візерунка «Пейслі». З того часу цей візерунок став символом і навіть фетишем модного будинку Етро. Спочатку ці незвичайні візерунки почали використовувати в аксесуарах. У 1983 році була випущена перша колекція сумок, гаманців і валіз. А в 1988 році вперше були представлені жіночий та чоловічий лінії одягу. І тоді ж відкрився його перший бутік в Мілані. Незабаром модний будинок представив колекцію парфумів, виготовлену по східних рецептах.

Сьогодні Етро - це творчий союз чотирьох дітей Джіроламо.Кін - креативний директор з випуску чоловічій лінії одягу, Вероніка - дизайнер по жіночій лінії бренду, Джакопо - відповідає за тканини для будинку Etro Casa, Іпполіто - виконавчий директор компанії. Емблемою бренду є міфологічний кінь - Пегас. Він символізує позитивну енергію і прагнення до краси.

плаття Етро

На міланському тижні моди була представлена ​​чарівна колекція Етро. Дизайнери зробили акцент на колоритності японської тематики. Плаття Етро - це, перш за все, лаконічний фасон, простий силует і яскраві кольори. І, звичайно ж, використання фірмового індійського візерунка «Пейслі». Основні кольори: чорний, синій, червоний, бежевий, гірчичний, сірий. У колекції представлені максі-сукні, декоровані квітковим візерунком і паєтками. Дуже елегантно і шикарно виглядають вечірні сукні з вертикальними смугами.

Etro 2013

Одяг Етро - це елегантні форми, екстравагантні візерунки, етнічні мотиви, гармонійне поєднання фарб, а також буйство принтів. Піджаки і жакети в новій колекції etro весна-літо 2013 продовжують строкату тенденцію модного бренду. Позитивні забарвлення виділяються на лаконічному крої. Викликають захоплення білі, коралові, бузкові сорочки, а також блузки в дрібну клітку, прикрашені квітковим принтом. Вражають футболки, джемпера, кардигани з оригінальною індійської обробкою. Спідниці вільного крою дивують незвичайними малюнками. Велика кількість моделей брюк: щільні джинси, легінси, бриджі, завужені брюки, шорти. Жіноче взуття Etro весна-літо 2013 просто шикарна і чарівна! Ретельно вивчивши колекцію, хочеться крикнути «Браво!». Завзятим модницям доведеться розоритися в новому сезоні, так як вибрати щось одне просто неможливо. У колекції представлені босоніжки на низькому, високих підборах, танкетці, відкриті і закриті туфлі, сандалі. Кольорове рішення надзвичайно різноманітно: чорний, коричневий, ліловий, бірюзовий, і навіть болотний колір. Деякі моделі декоровані бордовими, червоними і помаранчевими вставками. Також, дизайнери віддають перевагу сріблястому відтінку. Взуття прикрашена плетеними косичками, штучними квітами, металевими заклепками. Модні сумки і клатчі Etro представлені в різноманітних формах і розмірах.

Бренд Етро допоможе вам зануритися в світ яскравих фарб і свіжих ідей. За допомогою одягу цього бренду, ви здивуєте всіх своїм незвичайним і елегантним стилем. І повірте, що ваші дні стануть набагато яскравіше!