Реклама
Реклама
Реклама

У Москві брата Королівської звинувачують в шахрайстві

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 жовтня 2012 22:44 Переглядів: 11 жовтня 2012 22:44 Переглядів:   Наталія Королевська, фото Фокуса & nbsp;  & Nbsp;  & Nbsp ;

Наталія Королевська, фото Фокуса & nbsp; & Nbsp; & Nbsp ;.

Про це повідомляє слідчий комітет РФ.

"Королівський звинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 159 КК РФ (шахрайство) та п." В "ч. 3 ст. 286 КК РФ (перевищення посадових повноважень)", - йдеться в повідомленні.

Проти колеги Королівського колишнього першого заступника глави департаменту містобудівної політики уряду Москви Олександра Левченка висунуті звинувачення в скоєнні злочину, передбаченого п. "В" ч. 3 ст. 286 КК РФ (перевищення посадових повноважень).

За даними слідства, чиновники "організували узгодження та підписання актів прийому виконаних робіт за додатковими угодами, призначеним для будівництва гаражів-стоянок, розташованих за різними адресами Москви, що містить завідомо неправдиві відомості про нібито проведені замовником роботах".

"В результаті ЗАТ" Управління експериментальної забудови - паркінг "було незаконно перераховано бюджетні кошти в розмірі понад 90 млн рублів", - йдеться в прес-релізі.

У червні 2006 р в рамках цільової програми будівництва гаражів-стоянок у столиці департаментом було укладено держконтракт з ЗАТ.

"Підписаний він був Левченко, Королівський ж раніше був одним із засновників цієї фірми. За цим контрактом мали бути виконані роботи з виявлення й аналізу обтяжень земельних ділянок, призначених для будівництва гаражів-стоянок, з підготовкою пропозицій щодо механізму їх звільнення та економічного обґрунтування включення об'єктів в адресну програму ", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до зазначеного контрактом роботи повинні були бути виконані в строк до 25 грудня 2006 року або вони були виконані в повному обсязі.

"Однак Левченко та Королівський, знаючи про виділення додаткових бюджетних коштів на виконання програми" Народний гараж ", незаконно продовжили термін виконання за контрактом до грудня 2007 р", - йдеться в документі.

За даними слідства, в якості субпідрядника до виконання робіт з ініціативи чиновників було залучено ТОВ "МІГС", "а в держконтракт внесені зміни, відповідно до яких вартість робіт стала залежати від умов і ціни , Встановлених безпосереднім виконавцем робіт ".

"Таким чином, загальна вартість робіт штучно була збільшена більш ніж на 90 млн рублів. Насправді вона становила 30 млн рублів", - йдеться в повідомленні.

У СКР зазначили, що тривалий період розслідування був пов'язаний з виробництвом декількох десятків різних експертиз, "а також необхідністю направлення запитів про правову допомогу в республіки Україна , Греція і Кіпр ".

Директор ТОВ "МІГС" Олег Власенко сховався від слідства - він оголошений у федеральний розшук.

Як відомо, Костянтин Королівський є братом лідера партії "Україна вперед" Наталії Королевської.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Москві брата Королівської звинувачують в шахрайстві". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ