Реклама
Реклама
Реклама

Чому дівчині не можна міряти чуже весільну сукню?

Всім відома така традиція, як сімейна спадкоємність значущих для роду речей. Однією з таких речей є весільна сукня. Дочка одягає сукню матері, а потім воно потрапить до внучки. Але є один нюанс: робити це можна тільки в тому випадку, якщо шлюб бабусі або мами був вдалим. І неспроста. Адже для чого потрібна ця спадкоємність? Щоб зарядиться тієї позитивною енергетикою, яку несе цей наряд, який приніс сімейне щастя бабусі, мамі. Якщо це не так, то таке плаття принесе тільки нещастя.

Якщо це не так, то таке плаття принесе тільки нещастя

У нашому житті багато прикмет і часто ми не звертаємо на них уваги. Але коли мова йде про власне сімейне щастя, то ми замислюємося раптом - а неспроста адже ця прикмета прийшла до нас з давніх-давен. Ще з давніх-давен люди зрозуміли, що речі несуть в собі енергетичний заряд. Саме з цим пов'язана прикмета про те, що не можна нічого виносити з кладовища - на енергетичному принципі діють талісмани.

Адже сам камінь, метал або тканину - мертві, поки людина не зарядив їх енергією. Є таке поняття, щаслива і нещаслива річ. Річ, в якій вам одного разу пощастило, вже заряджена силою удачі і послужить вам ще, з кожним разом зміцнюючись. Це все похідні від прийме про енергетику речей.

Багато хто знає, що весільну сукню повинна одягати тільки його власниця, ніхто не повинен його міряти до і після весілля, щоб не руйнувати ауру нареченої. Також і жінка не повинна виходити заміж в чужому одязі, щоб не прирікати себе на долю його колишньої власниці.

весілля - це енергетично заряджений ритуал. Особливий заряд несуть основні елементи: плаття, фата , Кільця (особливо). Обручки також можуть стати сімейною реліквією, що передається всім нащадкам, таким чином, накопичивши в собі енергетику не одного століття і декількох шлюбів. Якщо шлюби були успішні, то кільце стає талісманом і охороняє сімейне щастя нащадків від усіх бід.

Але повернемося до весільної сукні. Чому не можна міряти чуже весільну сукню? Наречена вибирає свій весільний образ згідно своїм передчуттям, інтуїції , Ця річ стає частиною нареченої, її аури, її долі. Тому, виходити заміж у сукні напрокат, згідно приймете, не можна. Ви можете бути не забобонні, але все ж повинні розуміти важливість такого ритуалу як весілля.

Звичайно, в невдалому шлюбі не можна звинувачувати тільки чужий наряд, але часом будь-яким відносинам потрібна енергетичне підживлення, захист, яка не входить ні в область психології, ні в область матеріальних цінностей. А саме, чуже плаття, яке принесло на собі поганий заряд, може стати енергетичною пробоїною, яка зробить свою справу в момент слабкості відносин або їх кризи.

Використовуючи Ваше плаття і фату, злостивці можуть накликати на вас лихо. Тому, як мінімум три місяці до цих речей ніхто не повинен торкатися.

Наряд, який Ви берете напрокат вже не раз «виходило заміж» і невідомо, щасливі були ці шлюби чи ні. Раніше, та й зараз дуже зрідка, можна було знайти в шафі весільну сукню, що висить багато років як оберіг сімейного щастя. Навіть для тих, хто прагне не брати в голову зайвою «нематеріальної» інформації і забобонів, логічною буде думка про те, що наречена, що бере сукню напрокат, робить це з метою економії.

Навряд чи це робиться з розсудливості, щоб не пускати гроші на вітер і не обтяжувати себе зайвою річчю. Але ж все в шлюбі хочуть матеріального добробуту. Для цього накривається бенкет горою, даруються дорогі подарунки, великі суми грошей. А взяте в оренду плаття, виходить, несе в собі бідність і неспроможність? І те, чим Ви зарядили цю річ під час весільного обряду, тією силою, яка допоможе вам зберегти шлюб і любов, Вам доведеться все повернути в салон прокату, віддати в чужі руки ?!

Не варто піддаватися швидкоплинному почуттю розсудливості в економії грошей, адже Ваше весільне плаття буде вашим талісманом, а проживши з чоловіком щасливе життя, Ви зможете передати його своїм дітям, щоб і їх сімейне життя склалося вдало.

Адже ви ніколи не повернете той день, коли отримали благословення і вступили в сімейне життя. Тому плаття, кільця, фата, туфлі - це те, на чому не варто економити, все це повинно бути Вашим і лише Вашим.

Адже для чого потрібна ця спадкоємність?
Чому не можна міряти чуже весільну сукню?
А взяте в оренду плаття, виходить, несе в собі бідність і неспроможність?
І те, чим Ви зарядили цю річ під час весільного обряду, тією силою, яка допоможе вам зберегти шлюб і любов, Вам доведеться все повернути в салон прокату, віддати в чужі руки ?