Реклама
Реклама
Реклама

Затримано іноземця, який хотів продати одеситок в Китай

22 серпня одеські правоохоронці завадили відправці українок в Китайську Народну Республіку для надання бажаючим послуг інтимного характеру на території розважальних закладів

22 серпня одеські правоохоронці завадили відправці українок в Китайську Народну Республіку для надання бажаючим послуг інтимного характеру на території розважальних закладів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

В аеропорту «Бориспіль» правоохоронці викрили та затримали 34-х річного громадянина КНР при спробі вивезення двох молодих одеситок. За даними слідства чоловік займався вербуванням українських жінок, які опинилися в скрутному, практично безвихідному матеріальному становищі.

На перший погляд все виглядало дуже красиво. Громадянкам обіцяли "золоті гори" і прекрасні умови праці: перспективи, життя в апартаментах, харчування і високу заробітну плату. Витрати на документи оплачував організатор поїздок за умови подальшої компенсації за рахунок їх зарплат.

Зараз прокуратура Одеської області готує підозра іноземцю в скоєнні злочину і звертатися до суду з клопотанням про його арешт. Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами торгівлі людьми (ч. 2 ст. 149 КК України). Слідчо-оперативні заходи в кримінальному провадженні здійснюють працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, слідчі ГУНП в Одеській області і співробітники Головного центру оперативно-технічних заходів Держприкордонслужби України.