Реклама
Реклама
Реклама

Квартира в районі Ленінградської площі і ЖД Дарниця, вул. Хорольська, 1а (Київ)

вул. Хорольська, 1а (код: №18568)

Власник Олександр, Дана

Власник Олександр, Дана

Затишна, після ремонту однокімнатна квартира, вул. Хорольська, 1а

Комфортна 1-кімнатна квартира в новому будинку, є консьєрж, парковка. Поруч торговий комплекс "Mega-City". Будинок знаходиться в районі Ленінградської площі і ЖД Дарниця. Найближчі станції метро Лівобережна, Дарниця. 20 хвилин їзди до аеропорту Бориспіль.
Квартира з ремонтом, інтер'єр у світлих тонах. У квартирі нові меблі - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і диван. Спальних місць - 4 (2 + 2). Кухня повністю укомплектована всією необхідною технікою і столовими приборами. Все постільні та лазневі приналежності додаються.
Квартира укомплектована побутовою технікою: сенсорна-плита, мікрохвильовка, холодильник, електро-чайник, пральна машина, бойлер, фен, праска, телевізор. Також в квартирі інтернет з Wi-Fi доступом.
Бронь за передоплатою. Заселення после 13:00, виселення до 12:00. При заселенні мати документ, що підтверджує вашу особистість і заставу в розмірі доби, який вам повернуть при виселенні. Всі фото відповідають, перед кожним приїздом на місце квартирі проводиться прибирання. Здається також погодинно. Чи не здається для проведення корпоративних вечірок, різноманітних свят, днів народжень. Надаємо звітні документи.
Ціна 630 грн. вказана за 1 добу проживання для 3 осіб. Важливо! Ціна може змінюватися від кількості проживаючих людей, у вихідні та святкові дні.

Кімнат: 1 | Місць: 3 | Поверх: 22 | Ціна за добу: 630 грн.
У квартирі є:
Кімнат: 1 |  Місць: 3 |  Поверх: 22 |  Ціна за добу: 630 грн
Місце знаходження квартири на карті: