Реклама
Реклама
Реклама

| Vitaly 2018 - тури з Москви

"Золоті піски" можна сміливо назвати кращим курортом, перлиною Болгарії. Він розташувався недалеко від м Варни в старовинному парку "Золоті піски". На території Золотих пісків розташовані найбільш популярні готелі, та й сам комплекс вважається одним з найпрестижніших курортів Болгарії. Казкове море, золотий пісок, унікальний парк, а також високий сервіс обслуговування щорічно приваблюють сюди тисячі туристів з усіх куточків світу.
На пляжах Золотих пісків є маса розваг для людей будь-якого віку. Це: сучасний аквапарк, басейни, катання на всіляких видах водного транспорту, прокат водних велосипедів, гідроциклів, водні гірки, банджо-джампінг, стрибки з парашутом і багато багато іншого.
Золоті піски мають свої оздоровчі центри, де ось уже на протязі багатьох років туристи з усього світу успішно лікують свої недуги. Крім того, тут є кілька природних мінеральних джерел на основі яких зведені бальнеолікувальні центри, оснащені сучасним обладнанням.
Золоті піски приготували цілий комплекс розваг для Ваших діточок. Безліч дитячих майданчиків, спортивних центрів, комп'ютерних клубів, а також дитячі надувні гірки, басейни, каруселі, їзда на поні, театральні дитячі вистави залишать масу приємних і незабутніх вражень у дитини.
Для тих, хто бажає розслабитися і приємно провести вечір, відпочинок в Золотих пісках це - затишні кафешки, ресторанчики, де Ви зможете по достоїнству оцінити шедеври кулінарного мистецтва Болгарії. Також тут є дискотеки, бари, казино, центри розваг. Крім того, для туристів Золотих пісків проводяться цікаві екскурсії по унікальним куточкам Болгарії. Ви зможете ознайомитися і відчути культуру, звичаї і традиції цієї казкової країни.