Реклама
Реклама
Реклама

Пістолети АПС (Стєчкіна)

  1. Пневматичний пістолет АПС (купити в інтернет магазині) На кінець 2016 року всього кілька марок пневматичної...
  2. Пневматичний пістолет Gletcher APS-P (Стечкин АПС ціна купити)
  3. Золотий пневматичний пістолет АПС Gletcher GLSG 51 (Стєчкіна купити в магазині Popadiv10.ru)
  4. Пневматичний пістолет Gletcher GLST 51 (ціна в інтернеті)
  5. Пневматичний АПС Gletcher GLSN 51
  6. Пневматичний пістолет Gletcher APS (АПС Blowback)
  7. Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB (Стєчкіна ціна)
  8. Який пневматичний АПС краще купити?

Пневматичний пістолет АПС (купити в інтернет магазині)

На кінець 2016 року всього кілька марок пневматичної зброї займаються виробництвом пневматичного пістолета Стечкина (АПС), а саме Umarex і Gletcher. При цьому у марки Умарекс одна модель АПС, а у Мур цілих шість моделей АПС, розглянемо по докладніше загальні риси даних моделей:

  1. Всі пневматичні АПС відносяться до газобалонної пневматику, тобто джерелом енергії є балончики з СО2 на 12 грам газу, їх як правило вистачає на 50 - 65 пострілів, в залежності від моделі.
  2. У всіх моделях використовуються рядні магазини на 19-22 кульки
  3. Всі пневматичні АПС стріляють в напівавтоматичному режимі

За докладніше про кожну з моделей:

Пневматичний пістолет Стєчкіна Umarex APS (ціна купити)

Дана модель з'явилася раніше за всіх і до сих пір користується попитом, тому що марка Умарекс - асоціюється з надійною німецькою продукцією, вона виробляє якісні пістолети, в тому числі і пневматичний Умарекс АПС , Який можна купити в інтернет магазині Popadiv10.ru

Корпус пістолета повністю зроблений з металевого сплаву, він довговічний і надійний в експлуатації. Запобіжник в пістолеті знаходиться на лівій стороні корпус (у бойового він в іншому місці). З рухомих деталей в моделі Спусковий гачок і запобіжник, за рахунок цього потужність моделі знаходиться на рівні вище середнього. Ціна на дану модель найнижча серед металевих моделей.

Пневматичний пістолет Gletcher APS-P (Стечкин АПС ціна купити)

Єдина пластикова копія пневматичного пістолета АПС, завдяки цьому Gletcher APS-P - найдешевший пістолет Стєчкіна, за функціоналом повністю нагадує Umarex APS, при цьому він також надійний, тому що зроблений з міцного пластику.

Балонний відсік, як і у всіх інших моделях знаходиться під правою накладкою рукояті.

Золотий пневматичний пістолет АПС Gletcher GLSG 51 (Стєчкіна купити в магазині Popadiv10.ru)

Корпус пістолета повністю зроблений з металу, він розфарбований в золотий колір, при цьому мається гравірування на поверхні. Модель забезпечується рядним магазином на 22 кульки і обладнана Blowback системою, що дозволяє відчути віддачу, за рахунок рухається під час стрілянини затвора.

Дана новинка 2016 року є однією з найбільш очікуваних прем'єр 2016 року, хоч на кінець року вона так і не надійшла в продаж в РФ, але багато користувачів її вже зачекалися. Пістолет обладнаний затвора затримкою, тобто в момент пострілу останнім кулькою затвор встає в крайнє заднє положення.

Пневматичний пістолет Gletcher GLST 51 (ціна в інтернеті)

Найбільш затребувана модель на ринку пневматичних АПС! Магазин Влуч у десятку відправляє поштою з післяплатою пістолети Глетчер АПС ГЛСТ51 по всій Росії, тому що він обладнаний рухомим затвором, який рухається під час стрілянини (Блоубек).

Корпус пістолета повністю виконаний з металу. Неповне збирання / розбирання пістолета відбувається в такому ж порядку як і у бойового Стєчкіна. Робота автоматики в ньому максимально нагадує бойові пістолети АПС, перемикач режиму має 2 режиму на відміну від бойового, відсутній тільки автоматичний режим. Він знаходиться в середньому ціновому діапазоні, так що цілком доступний рядовим покупцям.

Пневматичний АПС Gletcher GLSN 51

Модель є новинкою 2016 року, так само як і GLST 51, проте на відміну від ГЛСТ51 він володіє більш високою швидкістю кульки завдяки відсутності функції Blowback, яка поглинає частину газу CO2 при стрільбі.

Пістолет має надійну конструкцію, солідною вагою і високою потужністю при відносно невеликій ціні.

Пневматичний пістолет Gletcher APS (АПС Blowback)

Модель зовні і по функціоналу не відрізняється від Gletcher GLST 51, змінилася тільки напис. Пістолет знятий з виробництва одночасно з появою ГЛСТ 51.

Ніяких конструктивних змін в моделі не відбулося:

  • Металевий рухливий затвор
  • Робоча затримка затвора
  • Blowback (імітація віддачі)
  • магазин на 22 кульки
  • Двохпозиційний запобіжник, там же де і у бойового

Всі ці параметри залишилися без змін.

Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB (Стєчкіна ціна)

Повна копія пістолета GLSN51, що за зовнішнім виглядом, що по функціоналу і вазі, модель знята з виробництва після появи нової ГЛСН 51.

Який пневматичний АПС краще купити?

Так як функціональної різниці немає між моделями GLST51, Gletcher APS і GLSG 51, то рекомендуємо брати той пістолет з Блоубеком, який дешевше, однак якщо Ви хочете отримати стильну, але при цьому дорогу, модель - то можна взяти золотий пневматичний Стечкин GLSG51. Точно така ж історія з GLSN 51 і Gletcher APS NBB, варто брати той, який дешевше. З приводу Umarex APS і Глетчер APS-P їх варто брати тільки при обмеженому бюджеті, тому що вони значно поступаються за функціоналом іншим п'яти АПСам.