Реклама
Реклама
Реклама

Центр бойових мистецтв з'явиться в Митищах

Під найбільший в Підмосков'ї Центр бойових мистецтв був відданий незавершений об'єкт спорткомплексу «Будівельник» в Митіщах, який зараз перебуває на реконструкції Під найбільший в Підмосков'ї Центр бойових мистецтв був відданий незавершений об'єкт спорткомплексу «Будівельник» в Митіщах, який зараз перебуває на реконструкції. Покрівельні та віконні роботи тут вже завершені, на даний момент відбувається облицювання фасаду, внутрішнє оздоблення приміщень та роботи по монтажу електричного і теплового обладнання.

«Будівельник» знаходиться в 20 хвилинах їзди від сучасного житлового комплексу «Митищі Lite» , Жителі якого зможуть відвідувати новий Центр бойових мистецтв, розрахований на 300 спортсменів і більше тисячі глядачів.

З 1 листопада сюди почнуть завозити спортивне обладнання: боксерські груші, ринг, кушетки, а також необхідні меблі та техніку. Два спортивні зали для тренувань будуть розташовані на цокольному поверсі, на першому - змагальний зал, трибуни для глядачів - на другому, тренерські та кабінети медичного обстеження спортсменів - на третьому, а четвертий поверх - технологічний.

Відкриття Центру відбудеться в грудні цього року. Для жителів ЖК «Митищі Lite» це стане додатковою можливістю для заняття спортом. Також на території комплексу будуть розташовані такі спортивні об'єкти, як хокейно-баскетбольні майданчики, бігові доріжки і фізкультурно-оздоровчий центр.

сама ж новобудова знаходиться в мальовничому куточку Підмосков'я поблизу Пироговського водосховища і включає 12 житлових корпусів з власної об'єктами інфраструктури.