Реклама
Реклама
Реклама

Прості рецепти супу покроково

рецепти супів

Улюблені супи є в кожній родині. Наваристий суп виручає господиню, якщо потрібно ситно і смачно нагодувати сім'ю. Тарілка гарячого супу знадобиться, якщо в холодний вогкий день хочеться зігрітися. Найпростіший суп принесе задоволення, якщо приготувати його якось незвично і подати красиво. Вибирай суп на будь-який смак з огляду рецептів від tochka.net .

net

рецепти супів

Пропонуємо тобі приготувати чудовий гороховий суп, рецепт якого містить копченості. Ця страва чудово підходить для обіду або вечері. Бажано, щоб горох добре розварився, а для цього його слід заздалегідь замочити в холодній воді.

рецепти супів

Для багатьох суп харчо є одним з улюблених перших страв. Давно вийшовши за межі Грузії, суп харчо випробував безліч доповнень і змін у своєму класичному рецепті. Адже пікантний насичений пряний смак харчо для багатьох гурманів здається занадто гострим, а деякі інгредієнти не так просто знайти за межами його батьківщини.

рецепти супів

Хочемо поділитися з тобою дуже смачним рецептом, і сьогодні в нашому меню апетитна, яскрава, вітамінна гарбуз! Суп-пюре з цього овоча з додаванням волоських горіхів, найніжнішого бекону і білого вина напевно сподобається твоїй родині, так що готуйся до прохань про добавку.

рецепти супів

Рибу можна не тільки смажити, парити і варити, але і зробити з неї фарш і приготувати чудовий апетитний суп з фрикадельками, рецепт якого ми тобі пропонуємо. Такий поживний ароматний супчик особливо припаде до смаку в холодний зимовий день.

рецепти супів

Чудовий, смачний, ароматний сирний суп з грінками зігріє тебе і твою сім'ю в зимовий день після прогулянки на повітрі, додасть сил і бадьорості. Готується сирний суп нескладно, а поданий з грінками і рум'яним обсмаженою цибулею, порадує оригінальним смаком.

рецепти супів

Радимо тобі приготувати суп із сушених білих грибів, рецепт якого простий і доступний, а смак яскравий і насичений. У приготуванні грибних страв є один маленький секрет. Грибний суп сам по собі - настільки самодостатня страва, що не вимагає ніяких додаткових інгредієнтів для посилення запаху і смаку.

рецепти супів

Пропонуємо тобі додати до свого меню м'ясної розсольник, рецепт якого в своєму складі обов'язково містить солоні огірки. Це чудове перша страва, яку з вдячністю сприймається нашим організмом, особливо в холодну пору року.

Смачного!

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!