Реклама
Реклама
Реклама

Будинки з керамічних блоків

Проект заміського будинку з керамічних блоків поромакс № F-083-1K

Цена 2 144 800 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 216 600 руб. "Під ключ"

Площа: 83 кв.м.

Невеликий заміський будиночок спроектований для проживання сім'ї з 2тАУ3 людина, спочатку задуманий як гостьовий, через що він дуже компактний в плані і має функціонально грамотну внутрішнє планування. Всі житлові і господарські приміщення розташовуються на одному поверсі і зонувати взаємопов'язані між собою. Все, що потрібно для комфортного проживання, а це і простора вітальня з каміном, і кухня-їдальня, і дві невеликі спальні кімнати, і навіть сауна з кімнатою відпочинку, Тау все це робить його привабливим об'єктом для будівництва на невеликій ділянці.

Детальніше... План заміського будинку з керамічних блоків poromax № G-095-1S

Цена 2 525 400 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 788 100 руб. "Під ключ"

Площа: 98 кв.м.

Компактний в плані заміський котедж, розрахований на цілорічне комфортне проживання сім'ї з 3-4 чоловік. На першому поверсі розташувалися вітальня, об'єднана з кухнею-їдальні, ізольована коридором спальня і ванна кімната. Дві спальні другого поверху об'єднані просторим холом. Головний фасад будівлі прикрашає витончене вікно, завдяки якому в приміщенні з'являється друге світло.

Детальніше... Типовий проект будинку з керамічних блоків poromax № E-091-1P

Цена 2 346 000 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 520 200 руб. "Під ключ"

Площа: 91 кв.м.

Компактний заміський котедж призначений для постійного проживання сім'ї, що складається з 3-5 чоловік. Незважаючи на невелику площу, котедж має два повноцінних поверхи, а так само горищне приміщення. Габарити в плані дозволяють розміщувати його на зовсім невеликих ділянках. На першому поверсі розташовуються такі приміщення, як вітальня, кухня, санітарний вузол і котельня. На другому поверсі розташовуються кімнати відпочинку Тау спальні. Будівля запроектована без цокольного поверху, що дозволяє розташовувати його на територіях з високим рівнем грунтових вод.

Детальніше... Планування будинку з керамічних блоків № 54-30

Цена 2 579 500 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 868 600 руб. "Під ключ"

Площа: 100 кв.м.

Компактний заміський котедж з керамічних блоків porotherm, реалізований з керамічних блоків і володіє всім необхідним для комфортного відпочинку і тимчасового або постійного проживання. У будинку легко може розміститися сім'я з двох - трьох осіб.

Детальніше... Схема будинку з керамічних блоків porotherm № H-097-1K

Цена 2 517 400 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 775 500 руб. "Під ключ"

Площа: 97 кв.м.

Представлений мініатюрний котедж є модифікацією проекту I-118-1K. Обсяг приміщення басейну замінений простою конструкцією критої тераси. На першому поверсі оптимально розмістився комплекс приміщень призначених для відпочинку: сауна, душова, вітальня з каміном і міні-кухня. Другий поверх вмістив в себе більярдну кімнату і маленьку спальню з санвузлом.

Детальніше... Житловий будинок з керамоблоков - Планування № F-085-1K

Цена 2 217 200 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 325 800 руб. "Під ключ"

Площа: 86 кв.м.

Невеликий і затишний котедж для проживання сім'ї з 2-х чоловік. У внутрішній плануванні можна виділити велику вітальню, прикрашену еркером і каміном, які в інтер'єрі створять неповторні враження комфортної обстановки. Будинок призначений для проживання як взимку, так і влітку. Квадратна форма плану робить котедж універсальним для будь-якої форми ділянки. Даний будиночок може використовуватися як допоміжний на момент будівництва основного котеджу, а в подальшому Тау як гостьовий.

Детальніше... Житловий котедж з керамічних блоків Поротерм - Схема № 31-82

Цена 2 478 300 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 718 000 руб. "Під ключ"

Площа: 96 кв.м.

Компактний заміський котедж з керамічних блоків, виконаний з керамічних блоків і володіє всім необхідним для комфортного відпочинку і сезонного або постійного проживання. В котеджі легко може розміститися сім'я з трьох-чотирьох чоловік.

Детальніше... Житловий котедж з керамічних блоків поромакс - План № 33-18

Цена 2 380 500 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 570 800 руб. "Під ключ"

Площа: 92 кв.м.

Невеликий котедж з керамоблоков, реалізований з керамічних блоків і володіє всім необхідним для гідного відпочинку та тимчасового або постійного проживання. У ньому легко може розміститися сім'я з двох - трьох осіб.

Детальніше... Будинок з керамічних блоків poromax - План № E-099-1K

Цена 2 563 400 руб. "Коробка будинку"

Цена 3 845 600 руб. "Під ключ"

Площа: 99 кв.м.

Невеликий компактний будинок з мансардою та ефективним плануванням може бути поставлений на будь-яких ділянках. У будинку передбачено все необхідне для комфортного проживання. Центральне місце першого поверху займає простора світла вітальня з каміном. На другому мансардному поверсі розміщені дві спальні кімнати і ванна. Одна зі спалень досить простора і може бути зайнята батьками, а маленька дітьми. Можливий варіант будинку для будівництва на рельєфному ділянці з підвалом, де передбачені сауна, душова, котельня і гараж на одну машину.

Детальніше... Проект будинку з керамічних блоків Поротерм № G-072-1S

Цена 1 863 000 руб. "Коробка будинку"

Цена 2 794 500 руб. "Під ключ"

Площа: 72 кв.м.

Компактний затишний будинок, виконаний за каркасною технологією, володіє всім необхідним для комфортного відпочинку і постійного проживання в ньому. У ньому легко може розміститися сім'я з 2-3 осіб. Основний простір першого поверху займають кухня-їдальня і вітальня з каміном. Незважаючи на невеликі габарити будинку, архітекторам вдалося розмістити на першому поверсі навіть сауну з піччю, душем і санвузлом. На другому поверсі розташовані дві спальні кімнати і ще один санвузол.

Детальніше...