Реклама
Реклама
Реклама

Декларація пожежної безпеки автомийки

  1. ВІДЕО Про ДЕКЛАРАЦІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ Автомийка - це підприємство, яке здійснює мийку автомобілів...
  2. ПОСЛУГА ВКЛЮЧАЄ:
  3. ВАРТІСТЬ ДЕКЛАРАЦІЇ

ВІДЕО Про ДЕКЛАРАЦІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Автомийка - це підприємство, яке здійснює мийку автомобілів і надає послуги з чищення салону власного автотранспорту. Так як часто автомийки знаходяться в безпосередній близькості з автозаправними станціями, вони є об'єктами, на яких ймовірність стихійного спалаху надзвичайно висока. Щоб уникнути неприємностей, пов'язаних із заподіянням матеріальної шкоди майну третіх осіб, а також життю та здоров'ю людей, слід в обов'язковому порядку отримати декларацію пожежної безпеки автомийки, зразок якої ви знайдете на нашому сайті. У цьому документі детально розповідається, які заходи слід вживати, щоб максимально знизити ризик стихійного спалаху або повністю уникнути його виникнення. Чітке дотримання інструкцій, викладених в даному документі, дозволить Вам навчити персонал підприємства основам безпечної праці та дій у надзвичайних обставинах.

ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?

Цю послугу якісно і професійно зроблять наші кваліфіковані фахівці після ретельного вивчення конструктивних та експлуатаційних особливостей об'єкта, а також після вивчення всієї проектної документації. Далі наші фахівці складуть список вимог від перевіряючих інстанцій безпосередньо до вашого об'єкта, і нарешті, дадуть висновок - чи дотримуються ці вимоги чи ні. Якщо все відповідально дотримується, це відображається в даній декларації. В результаті, співробітники нашої компанії зроблять висновок щодо забезпечення безпеки об'єкта при його запаленні.
Якщо виявиться, що пожежна безпека на автомийці не забезпечується, необхідно буде оперативно усунути невідповідності. Після підписання декларації наші фахівці в лічені терміни зареєструють його у відповідному територіальному органі.
Слід пам'ятати, що складання даного документа - не простий процес. У цій справі вкрай важливий відповідний рівень кваліфікації. Саме тому краще доручити цю роботу компетентним і грамотних фахівців, які мають достатній досвід і знання в даній сфері.

ПОСЛУГА ВКЛЮЧАЄ:

  • консультації
  • Розробка даного документа
  • Підписання декларації у власника об'єкта
  • Напрямок декларації експертною організацією в территор. орган МНС РФ по наглядової діяльності
  • Отримання зареєстрованого документа в територіальному відділі МНС Росії по наглядової діяльності
  • Передача виконаного замовлення клієнта

ЗРАЗОК ДЕКЛАРАЦІЇ

Зразок пожежної декларації автомийки Зразок пожежної декларації автомийки

ВАРТІСТЬ ДЕКЛАРАЦІЇ

Вартість декларації пожежної безпеки автомийки в Москві і Московській області становить від 9 800 руб. Ціна може змінюватись в залежності від призначення приміщень (відрізняється обсяг необхідної документації), від кількості приміщень і від необхідності нашої участі в її реєстрації.

ЧОМУ ВИБИРАЮТЬ НАС

  • Професіоналізм наших фахівців і діяльність компанії акредитована МНС Росії
  • Вам не доведеться їздити в МНС, це робимо ми
  • Ми даємо гарантії на наші роботи
  • Термін розробки проекту декларації - 3 робочих дня
ЯК ЗАПОВНЮВАТИ пожежної ДЕКЛАРАЦІЮ?