Реклама
Реклама
Реклама

«МТС Коннект-4» - найкраща пропозиція МТС для мобільного Інтернету

Головна   Прес-релізи   14

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

14.03.2011, 15:51

14 березня 2011 р

ЦФО, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, оголошує про запуск нового тарифного плану «МТС Коннект-4» для користувачів мобільного Інтернету: вартість Інтернет-трафіку при придбанні пакетів трафіку знижена до 12 копійок за 1 Мб, а також значно скорочена плата за використання безлімітних опцій.

Універсальний тарифний план «МТС Коннект-4» надає можливість вибору пакетів трафіку за вигідними цінами і безлімітних опцій з фіксованою щомісячною платою, а також помегабайтной оплати трафіку за вигідною ціною і без абонентської плати.

«Новий тарифний план для доступу до мобільного Інтернету універсальний, оскільки дозволяє вибрати оптимальну опцію з широкого спектру послуг: безлімітні опції, Інтернет-пакети або помегабайтна тарифікація. Тариф ідеально підходить користувачам, яким важливо контролювати витрати на послуги передачі даних », - зазначив директор« МТС Центр »Дмитро Рилов.

Основні параметри тарифного плану «МТС Коннект 4»:
• Вигідна базова вартість Інтернет-трафіку - від 1,5 рублів за 1 Мб.
• Широкий вибір Інтернет-пакетів 100/250/500/1000 і 3000 Мб, знижують вартість трафіку до 12 копійок за 1 Мб. Пільгова вартість трафіку понад придбаного Інтернет-пакета - від 50 копійок за 1 Мб.
• Опції для необмеженого користування мобільним Інтернетом: «Безліміт-Mini», «Безліміт-Maxi» і «Безліміт-Super» (на даних опціях також скасовується початкове обмеження швидкості). Опція «Турбо-кнопка» - можливість зняти на час будь-які обмеження по швидкості і обсягами трафіку безлімітних опцій на 2 або 6 годин.
• Єдина вартість Інтернет-трафіку в домашньому регіоні і у внутрішньо-роумінгу по Росії.

Тариф «МТС Коннект-4» без абонентської плати і передбачає авансову систему оплати.

Як підключити

Перейти на тарифний «МТС Коннект-4» можна:
• за допомогою Інтернет-помічника;
• за допомогою Мобільного порталу, набравши на телефоні команду * 111 * 307 #;
• відправивши безкоштовне SMS повідомлення з текстом 307 на номер 111.

Вартість переходу становить 150 руб. Передбачено безкоштовний перехід з тарифних планів «МТС-Коннект», «МТС Коннект-2», «МТС Коннект-3», «Супер Онлайнер».

Підключитися на тарифний план «МТС Коннект-4» можна в салоні МТС. Там же користувачі можуть придбати комплект «МТС Коннект», який включає USB модем (або роутер) з тарифним планом «МТС Коннект-4».

При купівлі комплекту «МТС Коннект» з обладнанням (модем або роутер) і тарифним планом «МТС Коннект-4» вартість першого місяця використання опції «Безліміт-Maxi» вже включена в ціну комплекту.

Пропозиція доступна для абонентів МТС всій території Росії.

додаткова інформація

Більш детальну інформацію про сервіси, тарифи та послуги МТС можна знайти на сайті www.mts.ru , В салонах МТС або по телефону контактного центру 0890.

* * *

За додатковою інформацією звертайтеся:
Марія Лапук
фахівець зі зв'язків з громадськістю «МТС Центр»
e-mail: [email protected]


* * *

ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є провідним телекомунікаційним оператором в Росії і країнах СНД. Консолідована абонентська база компанії без урахування абонентської бази «МТС Білорусь» складає понад 100 мільйонів абонентів. Населення 82 регіонів Росії, а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану, Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг мобільного зв'язку стандарту GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT. У 2010 році бренд МТС третій рік поспіль визнаний найдорожчим російським брендом у числі ста лідируючих світових брендів за рейтингом BRANDZ ™, опублікованому Financial Times і провідним міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на сайті www.mts.ru .

* * *

Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових результатів Компанії відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова «очікується», «оцінюється», «має намір», «буде», «міг би» або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не зобов'язуємося і не мають наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, які компанія відправляє Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі «Фактори ризику» форми 20-F. Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони включають в себе: тяжкість і тривалість поточного стану економіки, включаючи високу волатильність облікових ставок і курсів обміну валют, цін на товари та акції та вартості фінансових активів, вплив державних програм Росії, США та інших країн з відновлення ліквідності та стимулювання національної та світової економіки , нашу можливість підтримувати поточний кредитний рейтинг і вплив на вартість фінансування і конкурентне становище, в разі зниження такого, стратегічна діяльність, включаючи ін набуття і відчуження і успішність інтеграції придбаних бізнесів, включаючи компанію «Комстар - ОТС», можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію; ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, державним регулюванням індустрії телекомунікацій та інші ризики, пов'язані з роботою в Росії і СНД, коливання котирувань акцій; ризик, пов'язаний з фінансовим управлінням, а також поява інших факторів ризику.