Реклама
Реклама
Реклама

Скління веранди і тераси - ціни в Санкт-Петербурзі

  1. Різниця між верандою і терасою
  2. скління веранди
  3. Рамне і безрамне скління
  4. скління альтанок

Після скління котеджу або заміського будинку, настає наступний будівельний етап - будівництво та скління веранди, тераси або альтанки. Вибір віконних конструкцій для цих споруд має ряд особливостей, які ми детально розглянемо в даній статті.

Різниця між верандою і терасою

Бум будівництва за західними технологіями в Санкт-Петербурзі і області популяризував тераси. Деякі віконні компанії мають на увазі під склінням тераси - скління веранди, однак це не рівнозначні поняття. Відмінною особливістю тераси, крім того, що вона стоїть окремо від будинку, є відсутність даху і стін. Тобто, для того, щоб засклити терасу потрібно:

  • вирішити, якою буде її дах - дерев'яної, металевої, скляної;
  • визначитися з кількістю майбутніх стін: скління тераси може бути тристоронньою (частковим) або повним. У першому варіанті терасу можна буде використовувати тільки в літній період.

скління веранди

Залежно від майбутнього призначення склити приміщення, можна виділити:

  • тепле скління веранди - температура повітря в такому приміщенні буде залишатися комфортною при незначному зниженні температури повітря. Для створення повноцінного житлового приміщення на веранді з теплим склінням, необхідно також утеплити підлогу.
  • холодне скління веранди - температура повітря в такому приміщенні буде незначно, всього 5-6 градусів, відрізнятися від вуличної.

холодне скління веранди - температура повітря в такому приміщенні буде незначно, всього 5-6 градусів, відрізнятися від вуличної

Рамне і безрамне скління

Рамне скління має низьку вартість, великими теплоізоляційними властивостями, дозволяє створити з веранди повноцінну житлову кімнату. Ви зможете не тільки замінити елементи скління при їх пошкодженні, а й засклити веранду своїми руками.

Безрамне скління дозволяє домогтися панорамного ефекту в приміщенні, зберегти природне освітлення. Однак у такого типу скління повністю відсутні теплоізоляційні властивості, і герметичні шви, а також можливість установки москітних сіток.

Великою популярністю користується панорамне скління веранди. Його основний плюс, відчуття знаходження на природі, є і його основним мінусом. У разі, якщо Ваш ділянку від сусіднього не відокремлюють високі стіни або рослинність, Вам складно буде уникнути ефекту акваріума. Єдиним порятунком в даній ситуації буде установка склопакетів із дзеркальною плівкою, що значно збільшить вартість конструкції і трохи знизить рівень природної освітленості.

Веранди остекляют пластиковими і алюмінієвими конструкціями. Детальніше про можливості скління Вашої веранди ви можете уточнити в будь-якому з наших офісів продажів . Пропонуємо замовити виготовлення та встановлення вікон в котедж під ключ в Санкт-Петербурзі і області.

скління альтанок

Фахівці нашої компанії здійснюють скління альтанок з використанням пластикових і алюмінієвих конструкцій . Вартість вікон в котедж, скління веранди та альтанки розраховується індивідуально - зв'яжіться з нами, щоб отримати кращу пропозицію ціни скління.