Реклама
Реклама
Реклама

Біля житомирського гідропарку з'явилося затишне місце для відпочинку

На гостей чекає новий павільйон "Холодок" з зручними лавками і виходом до водоймища На гостей чекає новий павільйон Холодок з зручними лавками і виходом до водоймища   У мальовничому куточку Корбутовского лісництва Житомирського військового лісгоспу відкрили куточок для відпочинку

У мальовничому куточку Корбутовского лісництва Житомирського військового лісгоспу відкрили куточок для відпочинку. Про це повідомляє Depo.Вінніца з посиланням на прес-службу Житомирської лісового господарства.

"З настанням тепла люди масово підуть в ліс. Відпочинок на природі важко чимось замінити. Лісівникам ж вкрай важливо, щоб такі уїк-енди не перетворювалися в біду для лісу. Тому звертаємося до всіх, хто захоче провести вільний час в лісі, з проханням беззастережно дотримуватися правил пожежної безпеки. Виберіть для відпочинку рекреаційну майданчик, де є спеціально обладнане місце для багаття, для сміття ", - говорить перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Ільїн.

На гостей чекає новий павільйон "Холодок" з зручними лавками, з виходом до водоймища, на якій вже прилетіли дикі качки.

Господарі ж збираються цей рекреаційний куточок доповнювати новими об'єктами. У найближчих планах - альтанка на воді.

Нагадаємо, у Вінниці рясніють кольором східні дерева.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Жітомір