Реклама
Реклама
Реклама

Оксана Федорова готується втретє стати мамою

Оксана Федорова зізналася, що мріє про велику сім'ю і готова народити третю дитину.

# @ #

Щаслива мама двох малюків Оксана Федорова в одному з недавніх інтерв'ю розповіла, що мріє про велику сім'ю. Телеведуча зізналася, що зараз готується до народження третьої дитини.

«Я завжди мріяла про велику родину. Як найщасливіші моменти дитинства в пам'яті залишилися недільні обіди і свята, коли за стіл сідали бабуся з дідусем, ми з мамою, моя тітка, двоюрідні брат і сестра, Так, ми з Андрієм хочемо ще дітлахів, але в найближчому майбутньому поповнення в родині не передбачається. Нехай Федя з Лізою підростуть трохи, а я підготуюся - фізично і емоційно - до того, щоб виносити малюка. Втім, планувати можна що завгодно, а як буде - вирішувати не нам », - поділилася Оксана в інтерв'ю виданню« Караван історій ».

ЧИТАЙТЕ: Офіційно: Надія Мейхер народила третю дитину

У 2013 році Федорова народила своєму чоловікові Андрію Бородіну сина Федора, а вже через півтора року на світ з'явилася дочка Ліза.

«Синові було всього дев'ять місяців, коли я зрозуміла, що знову чекаю дитину. Звичайно, це було зарано - ще не встигла відновитися ні фізично, ні емоційно. Коли після народження Феді ми з Андрієм обговорювали плани поповнення сім'ї, зійшлися на тому, що оптимальна різниця між дітьми - два роки. Але як то кажуть: ми припускаємо, а Господь має в своєму розпорядженні », - розповіла Федорова.

Також знаменитість поділилася, що після народження дочки намагається підтримувати форму і зараз регулярно займається спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дбайлива матуся: Наталія Подольська розповіла про своє материнство

«Я регулярно займаюся спортом, хоча і без насильства над організмом - і відчуваю, як поступово приходжу в норму. Коли у мене запитують ради з фізичного відновлення після пологів, зазвичай кажу: «Не можна перевантажуватися, а й давати волю ліні теж не варто. Установка «Я годую грудьми, а тому можу виглядати як завгодно!» Чревата тим, що ви вже ніколи не повернете колишню фігуру. А жінка повинна отримувати задоволення від свого зображення в дзеркалі. Тоді у неї буде гарний настрій, а в будинку - добра атмосфера », - заявила Оксана.

Фото: Instagram Оксани Федорової

Слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах: Viva! в Facebook і ВКонтакте