Реклама
Реклама
Реклама

Дарина Пинзарь

  1. біографія Дарина Пинзарь відома багатьом телеглядачам, як одна з найяскравіших учасниць реаліті-шоу...
  2. Конфлікт з Гусєвим
  3. телебачення
  4. Пластична операція
  5. Дарина Пинзарь зараз

біографія

Дарина Пинзарь відома багатьом телеглядачам, як одна з найяскравіших учасниць реаліті-шоу «Дом 2». Під час перебування в периметрі проекту вона вийшла заміж і народила двох дітей.

Дарина з'явилася на світ під Донецьком, в невеликому містечку Єнакієве. Досить скоро з сім'єю вона перебралася в Саратовську область. Дитинство і юність дівчинки пройшли в населеному пункті під назвою Балаково. В юному віці дівчинка пережила страшну трагедію: Даша дуже рано залишилася без батьків. Її вихованням займалася старша сестра Наталя, яка замінила їй маму.

Дарина Пинзарь з сестрою

Після закінчення середньої школи Дарина Пинзарь, на той момент ще Черних (дівоче прізвище Даші), надійшла в московський Інститут економіки і культури, де вибрала для себе факультет дизайну. Навчання давалося дівчині без особливих зусиль, але, коли вона вчилася на третьому курсі, до неї прийшла думка взяти участь в самому рейтинговому телешоу країни. Вона пройшла ряд кастингів, після чого потрапила на майданчик «Будинку 2», який зумів змінити все її подальше життя. Саме зі скандального проекту і почалася біографія Даші в шоу-бізнесі.

Особисте життя на «Будинку 2»

На знімальному майданчику «Дому 2» Дарина Черних виявилася практично в самому кінці 2007 року, напередодні новорічних свят, і відразу привернула увагу учасників і глядачів відвертим зізнанням про невинності. Зробила вона подібна заява з метою підкреслити, що має намір будувати відносини тільки з серйозно налаштованим чоловіком. Досить швидко Даша знайшла спільну мову з Рустамом Солнцевим , Який був старший за неї більш ніж на 10 років. Але через дрібних побутових сварок пара розбіглася.

Але через дрібних побутових сварок пара розбіглася

Дарина Пинзарь на шоу «Дом 2»

Пізніше молода дівчина будувала відносини з головним ловеласом проекту Андрієм Черкасовим , Але теж незабаром порвала з ним. Тільки коли на проекті з'явився спортсмен Сергій Пинзарь , Який став доглядати за красунею, в «Будинку 2» утворилася одна з найміцніших пар. Правда, не завжди їх взаєморозуміння залишалося на висоті: іноді траплялися і негаразди, і навіть скандали. Але коли Сергій зробив коханій пропозицію вийти заміж, їх союз зміцнів ще більше.

весілля Пинзаря

Дар'я Черних вийшла заміж за Сергія Пинзаря в 2010 році і взяла його прізвище. Під час весілля відбулося незвичайне і романтичне подія. Ще до одруження Сергій пообіцяв своїй нареченій, що донесе її до дверей РАГСу на руках, але, коли майбутній чоловік Дарини вже підійшов до дверей, виявилося, що головний вхід Палацу одружень закритий. Спортсмен не розгубився і, не випускаючи наречену з рук, обійшов будинок. Так наречений не тільки виконав свою обіцянку донести Дарину до цього важливого будівлі, а й символічно обійшов з нею навколо РАГСу.

Святкування продовжилося на знімальному майданчику «Дому-2», де молода сім'я вислухала безліч теплих привітань, а потім Дарина і Сергій випустили білих голубів, символ любові і миру. Після весілля молодята вирушили в медовий місяць на Кубу. Подорож стало весільним подарунком від сестри Дарини.

Подорож стало весільним подарунком від сестри Дарини

Дарина Пинзарь з чоловіком

Вже восени того ж року громадськості стало відомо, що в «Будинку 2» буде ще одна дитина. Незабаром, незважаючи на те, що Даша знаходилася в положенні, і вагітність була цілком помітною, Дарина Пинзарь стала переможницею конкурсу «Леді грація» в рамках проекту.

Пинзарь-молодший, якого вирішено було назвати Артемом, народився 23 липня 2011 року Батько був присутній при його появі на світ.

Після весілля і народження дитини Пинзаря фактично припинили участь в проекті в класичному розумінні цього слова. Вони переїхали з майданчика в міську квартиру, а в «Домі-2» почали з'являтися кілька разів на тиждень, виконуючи роль скоріше співведучих, ніж учасників. Той факт, що сім'я майже не з'являється перед камерами, але живе на орендованій телеканалом житлоплощі і отримує зарплату, обурив багатьох шанувальників.

Дарина Пинзарь з сином Артемом

Через два роки після народження первістка подружжя пройшли обряд вінчання, тепер уже в церкві підтвердивши своє рішення прожити все життя разом.

У 2015 році керівництво «Будинку 2» прийняло рішення закрити міські квартири, але Пинзаря не повернулися в своє житло на майданчику, яке, до того ж, було вже зайнято новими учасниками. Зараз сім'я мешкає в трикімнатних апартаментах. Дарина займається сімейним бізнесом і бере участь в різних шоу.

У травні 2016 року Дарина Пинзарь народила другого малюка, якого назвала Давидом. Як і в першу вагітність, Даша залишалася активною - подорожувала, займалася спортом, доглядала за собою.

Дарина Пинзарь з сім'єю

У тому ж році, коли Давид пройшов трохи підріс, і Дарина відучила його від грудей, Пинзарь з чоловіком і старшим сином влаштувала собі відпустку в ОАЕ. Маленький Давид залишився вдома. Дарина пояснила це тим, що дітям до року небажано піддаватися різкій зміні клімату. На Дарину тут же обрушилася хвиля критики. Дарина відповіла недоброзичливцям, заявивши, що щасливі діти виростають тільки у щасливих батьків, а значить, члени сім'ї іноді повинні відпочивати і приділяти час один одному і самі собі, а не тільки маленькій дитині.

У подружжя є власний бізнес - інтернет-магазин одягу, рекламу якого роблять самі власники. У 2012 році пара відкрила свій іменний бутік, в честь цього Пинзаря влаштували справжнє торжество. Презентацію нового бутика підготувала і провела сама Дар'я.

Конфлікт з Гусєвим

У 2013 році шанувальників засмутив слух про те, що Дарина посварилася зі своєю кращою подругою. Вірною подругою Дар'ї на периметрі реаліті-шоу «Дом 2» довгий час була інша відома теледіва - Євгенія Феофилактова-Гусєва . Після того, як кожна вийшла заміж, дівчата продовжили дружити сім'ями. Дарина стало хрещеною мамою сина Євгенії Даніеля.

Дарина стало хрещеною мамою сина Євгенії Даніеля

Дарина Пинзарь і Євгенія Гусєва

Відносини між дівчатами стали псуватися після того, як Женя пішла з реаліті-шоу. Розлад між дівчатами почався під Новий рік. Даша і Женя хотіли відзначити свято разом - двома сім'ями - в орендованому будинку Гусєвих на Рубльовці. У плани подруг втрутилося керівництво телеканалу, і Пинзаря були змушені залишитися в периметрі. Євгенія не підтримала подругу і разом з чоловіком поїхала відзначати Новий рік з забезпеченими знайомими.

Сім'ї Пинзарь і Гусєвих

Євгенія поділилася з пресою своїм думка щодо того, що відбувається. За її словами, Дарина сама перестала підтримувати відносини з минулою з проекту подругою і приділяти увагу хрещеника. У 2015 році конфлікт досяг свого піку. Антон Гусєв поцікавився у передплатників, як поміняти хресну дитини. На цьому резонанс навколо ситуації вщух, але теплі відносини між родинами так і не відновилися.

Дарина Пинзарь - хрещена мама сина Гусєвих

Шанувальники проекту вважають, що справжня причина розбіжностей між подругами - бізнес. І Гусєв, і Пинзаря займалися торгівлею одягу і були конкурентами.

телебачення

Перебуваючи в положенні вдруге, Даша Пинзарь разом з дочкою відомого модельєра Галиною Юдашкіна , А також з режисером Валерією Гай Германіка з'явилася в іншому телевізійному проекті - другому сезоні шоу «Вагітні», яке виходить на каналі «Домашній».

У листопаді 2016 року Пинзаря стали гостями шоу «Весільний розмір», яке веде Аніта Цой . У порівнянні зі звичайними учасниками передачі вихідці з «Дому 2» виглядали стрункими, але подружжя виявили тверде бажання схуднути. Зрештою випробування дієтами вони пройшли разом і з честю.

Пластична операція

Відзначимо, що Даша Пинзарь відкрито обговорювала питання пластики грудей з подругами на майданчику «Дому-2», а пізніше розповіла про неї в декількох інтерв'ю. Дівчина не соромиться факту пластики, повідомивши, що бажає бути красивою для свого чоловіка завжди, а годування грудьми змінило її ідеальні форми.

Дарина Пинзарь зараз

Зараз Дарина вже будує плани на третю дитину. В інтерв'ю Пинзаря зізналися пресі, що тепер хочуть дівчинку, подружжя налаштовані рішуче і народження дитини планують, швидше за все, вже в 2018 році. Теледіва завжди хотіла синів і дуже раділа первістки, так і другій дитині, але тепер мріє, щоб нарешті народилася дівчинка.

Теледіва завжди хотіла синів і дуже раділа первістки, так і другій дитині, але тепер мріє, щоб нарешті народилася дівчинка

Дарина Пинзарь сьогодні

Щоб втілити свою мрію про доньку, Дар'я заздалегідь звернулася в перинатальний центр, де після генетичного дослідження їй призначать спецхарчування або прийом препаратів.

Пинзарь дуже любить шопінг і подорожі по екзотичних теплих країнах. За останній час Даша побувала в Таїланді, Мальдівах, Кубі та інших тропічних курортах.