Реклама
Реклама
Реклама

Компресор для акваріума на батарейках

  1. Тихий акваріумний компресор на батарейках

Одна з найважливіших різновидів акваріумного обладнання - це компресор. Особливо гостро він необхідний для густо заселених і засаджених рослинами акваріумів, адже всієї цієї живності життєво необхідний кисень. Однак звичайний компресор при роботі видає дуже гучний шум, що сильно дратує, особливо в нічний час доби. Чи є альтернатива?

Тихий акваріумний компресор на батарейках

Дійсно, це обладнання видає мінімум шуму. І крім цього переваги є ще кілька - його компактні габарити і простота установки. Вартість його зовсім невелика, так що ви цілком можете дозволити собі мати запасний компресор. Тим більше, що він незамінний, коли вам потрібно транспортувати рибок до іншого акваріуму, або якщо вдома у вас трапляються перебої з електроенергією. З ним ви можете встановлювати акваріум там, де поблизу немає електричної розетки, що теж важливо.

Компресор для акваріума на батарейках - це автономне обладнання, яке працює незалежно від електромережі. З ним ви можете спокійно йти з дому на цілий день, не побоюючись за життя і здоров'я своїх водних мешканців - вони ніколи не залишаться без цілющого повітря. Звичайно, за умови, що ви стежите за рівнем заряду акумуляторів (батарейок).

Повітряний компресор для акваріума на батарейках багато в чому спрощує життя завзятих акваріумістів. Адже якщо раніше їм доводилося шукати зоомагазини неподалік від будинку, щоб під час довгої транспортування придбані рибки не задихнулися, то тепер ця проблема абсолютно неактуальна. Портативний компресор забезпечить прийнятні умови перевезення нових вихованців навіть з протилежного кінця міста. Словом, це корисне пристосування здатне прийти вам на допомогу у багатьох ситуаціях.

Чи є альтернатива?