Реклама
Реклама
Реклама

Що побудують в моєму районі: нові об'єкти "Москви-Сіті"

  1. Багатофункціональний комплекс на набережній
  2. кіноконцертний зал
  3. Neva Towers
  4. "Юрій Долгорукий"
  5. Хмарочос з рельєфом
  6. Набережна і парк

Столиця продовжує рости вгору - і головною точкою виникнення нових хмарочосів залишається діловий центр "Москва-Сіті". У найближчі два роки масштабний проект планують довести до кінця. Що з'явиться поблизу Краснопресненській набережній, читайте в матеріалі m24.ru. Столиця продовжує рости вгору - і головною точкою виникнення нових хмарочосів залишається діловий центр Москва-Сіті

Фото: archsovet.msk.ru

Багатофункціональний комплекс на набережній

Нова будівля виросте між вежами "Місто столиць" та "Еволюція" на Краснопресненській набережній. 18-поверховий комплекс буде складатися з двох корпусів: прямокутного будинку з готелем і апартаментами і офісної будівлі у формі трапеції, нахиленою до річки. Їх об'єднає загальний стіллобат (нижній поверх).

Житлова частина включить в себе готель на 283 номери і 242 апартаментів з відкритими лоджіями, розташованих по зовнішньому периметру корпусу. Потрапити в готель можна буде як з боку двору, так і з набережної. Вхід в діловий центр організовують з боку комплексу "Імперія Тауер", до складу якого і увійде новий будинок.

Фото: archsovet.msk.ru

Будівля оформлять за допомогою латунних панелей (ламелей) і скла димчастого відтінку, а у внутрішньому дворі з'явиться фонтан.

кіноконцертний зал

В самому серці "Москви-Сіті" будується кіноконцертний зал - дев'ятиповерховий будинок під прозорим куполом у формі годинника. Воно увійде до складу "центрального ядра" кварталу разом з торгово-розважальним центром "Афімолл Сіті" і готелем Novotel Moscow City.

Воно увійде до складу центрального ядра кварталу разом з торгово-розважальним центром Афімолл Сіті і готелем Novotel Moscow City

Фото: engeocom.ru

У залі будуть проводити концерти, форуми та інші масові заходи, в залежності від характеру яких він буде трансформуватися і зможе вмістити від півтора до чотирьох тисяч глядачів. Різні конфігурації зможе приймати і сцена - проектувальники передбачили 16 варіантів її стану. Над сценою вознесеться унікальний відкривається купол діаметром 64 метри.

Крім концертного залу в будівлі з'явиться пляжний клуб з двома басейнами. Інтер'єри виконають по дизайну голландця Марселя Вандерса.

Відкриття комплексу заплановано на 2017 рік, будівельники вже приступили до монтажу куполу.

Neva Towers. Фото: speech.su

Neva Towers

Через дорогу від вежі "Око" на місці, де збиралися звести вежу "Росія", будується багатофункціональний комплекс Neva Towers. Два хмарочоса з офісами і апартаментами об'єднають загальним стіллобатом і підземною парковкою на три тисячі місць, а біля житлового будинку з'являться власні парк і відкритий басейн.

Два хмарочоса з офісами і апартаментами об'єднають загальним стіллобатом і підземною парковкою на три тисячі місць, а біля житлового будинку з'являться власні парк і відкритий басейн

Фото: speech.su

Авторами проекту виступили архітектори московського бюро SPEECH спільно з американською компанією HOK. У міру виростання вежі звужуються, а уступи-веранди збільшуються. Вежа з ділової нерухомістю матиме 63 поверхи (висота - 289 метрів), а будівля з апартаментами - 75 поверхів (337 метрів). Крім житла там розміститься фітнес-центр, спа-центр з басейном, готель і зони для дозвілля. Перед входом в комплекс з'являться фонтан та суспільний простір.

"Юрій Долгорукий"

За "Експоцентром" збираються звести готельно-виставковий комплекс "Юрій Долгорукий" по вражаючому проекту британського бюро Zaha Hadid Architects. На нижніх поверхах розмістять виставковий простір, над ним піднесуться дві вежі в 50 і 60 поверхів, які з'єднають між собою численними скляними проходами. Будинки виконають у формі опуклих лінз з виступаючими кутами балконами.

Фотогалерея

Військові Індії під час ракетного випробування знищили космічний супутник, який знаходився на низькій навколоземній орбіті, оголосив в зверненні до нації прем'єр-міністр країни Нарендра Моді. 1 з 3

У вежах будуть знаходитися офіси, апартаменти і готель, для автомобілістів побудують паркінг більш ніж на тисячу машино-місць. Поки проект знаходиться в стадії розробки.

Хмарочос з рельєфом

По сусідству з футуристичним "Долгоруким" з'явиться 54-поверховий скляний хмарочос з рельєфом, поки не отримав власного унікального назви. Будівля розділять навпіл по вертикалі. Нижню - суцільну - частина по кутах прикрасять квадратними рельєфними виступами із зимовими садами. Зверху з вежі "виймуть" сегмент, і в центрі хмарочоса з'явиться поглиблення.

Внизу розмістять офіси і торгові приміщення, а зверху - апартаменти. Між ними задумано двоповерхова суспільний простір з оглядовим майданчиком по периметру. Там відкриють ресторани, магазини, конференц-зал та майданчики для проведення заходів. До громадської зону можна буде потрапити через окремий вхід, піднявшись на спеціальних ліфтах.

Офіси займуть близько 60 відсотків будівлі, під землею планують обладнати паркінг на 600 машин. Побудувати новий будинок обіцяють до кінця 2018 року.

Московський міжнародний діловий центр "Москва-Сіті" будується на Краснопресненській набережній в центрі столиці. Він буде включати в себе 23 об'єкти, 12 з яких вже побудовані, сім знаходяться в стадії будівництва, а чотири чекають початку реалізації. Загальна площа комплексу становить понад 100 гектарів, з них 60 віддані під нову забудову, а площа будівель - більше 4 мільйонів квадратних метрів.

Повністю завершити проект розраховують на початок 2019 року: на території ділового кварталу будуть працювати 150 підприємств громадського харчування, для автолюбителів відкриють понад 26 тисяч машино-місць, а число відвідувачів має зрости до 300 тисяч чоловік.

Набережна і парк

Краснопресненська набережна увійшла в програму благоустрою територій у Москви-ріки. Її продовжать за Третє транспортне кільце і з'єднають з Шелепіхінской набережній. Тротуари планують розширити до шести метрів, на них з'являться двохсмугові велодоріжки, лавочки, урни, точки Wi-Fi і паркові дивани. Територію біля води озеленять та висвітлять за допомогою вуличних торшерів.

На автомобільній частині з'являться виделенка для громадського транспорту, місця для стоянки таксі і автобусів і парковки. Для жителів також запустять новий автобусний маршрут, яким зможуть користуватися до п'яти тисяч чоловік щодня.

Крім цього, біля бізнес-центру "Око" збираються розбити ландшафтний парк площею близько півтора га і побудувати 16-поверхову парковку.

сюжет: Що побудують в моєму районі