Реклама
Реклама
Реклама

Ак Барс Банк

  1. Вхід в інтернет-банк
  2. Реєстрація особистого кабінету
  3. Перший етап
  4. Другий етап
  5. третій етап
  6. четвертий етап
  7. ВІДЕОінструкція по реєстрації в АК Барс Банк
  8. переваги сервісу
  9. Послуги в Ак Барс Банку
  10. Кредити та іпотека в банку Ак Барс
  11. Вклади в Ак Барс банку
  12. Платежі в банку Ак Барс
  13. Режим роботи банку
  14. Контакти
  15. Контакти головного офісу
  16. Контакти довідкової служби

Банківська система є найважливішою частиною будь-якої держави, адже важко уявити життя будь-якого сучасної людини без користування платіжною пластиковою карткою і особистого кабінету з настільки зручним інтернет-банкінгом.

Банківська система є найважливішою частиною будь-якої держави, адже важко уявити життя будь-якого сучасної людини без користування платіжною пластиковою карткою і особистого кабінету з настільки зручним інтернет-банкінгом

На жаль, ні все банки йдуть в ногу з часом і здатні задовольнити запити сьогоднішнього клієнта. Прекрасний вихід з даної ситуації - Ак Барс. Банк функціонує на вітчизняному ринку з далекого 1993 року. За весь цей час Ак Барс зумів зарекомендувати себе як сучасне, оперативне і зручне рішення всіх виникаючих проблем і викликів будь-якого клієнта. Ряд найважливіших функцій і послуг (більш 100 видів), якісний сервіс і вигідні умови стали основними причинами зростання популярності Ак Барс банку серед різних верств населення. Вашій увазі представлена ​​основна інформація про представленої компанії, а також доповідні інструкції реєстрації і подальшого користування особистого кабінету інтернет-банкінгу «ФК БАРС Online».

Вхід в інтернет-банк

Вхід в особистий кабінет інтернет-банку здійснюється безпосередньо через офіційний сайт Ак Барс банку або ж мобільний додаток «ФК БАРС Online» доступне в фірмових маркетах на різні операційні системи: Google Play Market на ОС Anroid і Apple Store на ОС IOS. Існує два способи підключення до особистого кабінету онлайн представленого банку.

Перший - реєстрація через логін і пароль за допомогою фірмового банкомату. Для цього варто відвідати офіційний сайт банку, перейти у вкладку «Банкомати», ознайомитися з адресами банкоматів безпосередньо на карті, і вибрати найзручніший для Вашого користування.

Після чого прямуєте інструкцій: заходите у вікно «Ак Барс» - «Онлайн послуги» і підключаєте функцію «Ак Барс онлайн», далі стоїть роздрукувати логін і пароль, які використовуються для входу в особистий кабінет на сайті або в додатку.

Реєстрація особистого кабінету

Другий варіант зареєструватися в особистому кабінеті з подальшим користуванням онлайн-банком - безпосередньо через дані Вашої банківської карти. Така реєстрація відбувається через Ваш ПК або мобільний пристрій в чотири простих етапи:

Перший етап

Перший етап

На офіційному сайті Ак Барс Вам варто натиснути вкладку зареєструватися. Перед Вами з'явитися вікно, в яке варто ввести основні дані карти: номер карти (шестнадцатізначное число на лицьовій стороні картки), термін служби (дата дд / рр на лицьовій стороні картки), код безпеки CVC2 / CVV2 (тризначний номер на задній стороні картки) . Після чого Вам варто поставити галочку угоди з правилами і тарифами банку і натиснути «Продовжити».

Після чого Вам варто поставити галочку угоди з правилами і тарифами банку і натиснути «Продовжити»

Другий етап

На екрані висвітиться Ваш мобільний телефон, на який була оформлена карта. На нього Вам прийде одноразовий пароль щоб зареєструватися в системі.

третій етап

Даний СМС-ключ коштує вписати в системі, після чого перед Вами з'являється вікно для вписки логіна і пароля, їх можна скласти самостійно згідно з правилами системи.

четвертий етап

Далі Вам варто натиснути кнопку «Зареєструватися» і виконати вхід через складені Вами дані.

ВІДЕОінструкція по реєстрації в АК Барс Банк

Заходи безпеки

Безпека є пріоритетом для будь-якого клієнта банку, тому розробниками їй було приділено належної уваги. Тому в системі використовується технологія подвійної аутентифікації і протоколу SSL - спеціальний режим інтернет-з'єднання завдяки якому ніхто не зможе вкрасти Ваші дані через незахищене підключення. Вхід в додаток відбувається за допомогою відбитка Вашого пальця або коду-пароля. Однак, вся безпеку і анонімність даних також залежить безпосередньо від Вас.

Таким чином, категорично забороняється повідомляти будь-які паролі або CVC2 / CVV2 коди кому або включаючи співробітників банків. Для ще більшої захищеності, при підозрі в крадіжці даних або карти, Ви можете зателефонувати на безкоштовний номер: 8-800-2005-303, заблокувавши транзакції.

переваги сервісу

Ак Барс і онлайн-банкінг має широкий ряд переваг, з якого можна виділити наступні:

  • Найширший спектр можливостей і послуг. Велика частина з них унікальна, так як їх немає у конкурентів;
  • Постійні поліпшення. Ак Барс йде в ногу зі своїм клієнтом намагаючись впроваджувати нові технології і функції за вимогами і пропозиціями користувачів;
  • Безпека і повна анонімність описана вище;
  • Оперативність всіх платежів;
  • Зручний інтерфейс і дизайн особистого кабінету;
  • Наявність сучасного додатки завдяки якому можна здійснювати платежі безпосередньо через Ваш смартфон;
  • Консультації і призначена для користувача підтримка 24 години на добу.

Ак Барс йде в ногу зі своїм клієнтом намагаючись впроваджувати нові технології і функції за вимогами і пропозиціями користувачів;   Безпека і повна анонімність описана вище;   Оперативність всіх платежів;   Зручний інтерфейс і дизайн особистого кабінету;   Наявність сучасного додатки завдяки якому можна здійснювати платежі безпосередньо через Ваш смартфон;   Консультації і призначена для користувача підтримка 24 години на добу

Послуги в Ак Барс Банку

В інтернет-банку «ФК БАРС Online», також як і в фізичному банку, є велика кількість послуг, функцій і сервісів. В їх ряд можна віднести: проведення операцій за своїми рахунками і картками безпосередньо в особистому кабінеті, аналітика витрат, угруповання їх за категоріями і яскрава інфографіка, можливість оплати цілого ряду послуг без комісії (стільниковий зв'язок, податки, інтернет-сервіси, комунальні платежі, пошта і т.д.). З фінансовими послугами фізичного Ак Барс можна ознайомитися нижче.

Кредити та іпотека в банку Ак Барс

Банк пропонує одні з найвигідніших умов кредитування на вітчизняному ринку. Так, клієнтам доступні:

  • іпотечні кредити . Іпотека доступна як під готове житло, так і під споруджуваний від 4.9%;
  • Споживчі кредити. Кредити в будь-якому розмірі під будь-які цілі від 11.5%.

Крім того, банк систематично пропонує різні акції та вигідні пропозиції, з якими можна ознайомитися безпосередньо на сайті або у відділенні.

Вклади в Ак Барс банку

Ні менш вигідні і надійні умови банк пропонує потенційним вкладникам і інвесторам. Безліч пропозицій депозитів на різні терміни, з різними можливостями і валютами. Внесок в рублях можливий під 8.5% річних, а в доларах - 1.75%. Ознайомитися з програмами і скористатися калькулятором депозиту можна також на сайті. Крім того, банк пропонує інвестиційні вклади та має брокерське обслуговування на фондовому ринку.

Платежі в банку Ак Барс

Грошові перекази та платежі є однією з найбільш востребуемих послуг користувачами банківської сфери. Саме тому Ак Барс пропонує своїм клієнтам як переклади з карту на карту включаючи карти сторонніх банків (послуга доступна онлайн), так і платежі за міжнародними системами таким як SWIFT, Western Union, Contact, UniStream з мінімальною комісією.

Режим роботи банку

Відділення банків займаються обслуговуванням клієнтів з 9.00 по 19.00 в будні дні, і з 9.00 по 16.00 по суботах. Всі консультації по гарячій лінії і робота онлайн-банку доступна в режимі 24/7.

Контакти

Головний офіс банку знаходиться за наступною адресою: 420066, Росія, Республіка Татарстан, м.Казань, вул. Декабристів, 1. Банк також налічує 5 основних відділень у великих містах РФ, а також 139 додаткових офісів по всій Росії. З їх адресами можна ознайомитися на сайті.

Контакти головного офісу

  • Телефон: +7 (843) 519-39-99
  • Факс: +7 (843) 519-39-75
  • Електронна пошта: [email protected]

Контакти довідкової служби

  • +7 (843) 2-303-303 (в Казані);
  • 8-800-2005-303 (дзвінок по Росії безкоштовний)