Реклама
Реклама
Реклама

установка антивіруса

  1. Ціни на установку антивіруса
  2. Що робити?
  3. Що ми пропонуємо?

Будь-який пристрій, будь то старенький ноутбук або нова модель смартфона, вимагає постійного захисту від впливу вірусів

Будь-який пристрій, будь то старенький ноутбук або нова модель смартфона, вимагає постійного захисту від впливу вірусів. Користувачі розуміють це, тому, як правило, відразу після покупки пристрою скачують демо-версії антивірусів. Згодом вони просто-напросто забувають про їх оновленні або не хочуть витрачати гроші на покупку програми. Подібне халатне ставлення рано чи пізно призводить до появи підозрілих банерів або вікон, що вказують на виникнення помилки при запуску тих файлів і додатків, які раніше стабільно працювали і не викликали проблем.

Ціни на установку антивіруса

Найменування Коментарі Ціна Видалення вірусів Послуга включає в себе пошук і видалення "програм-шпигунів", клавіатурних перехоплювачів, програм подвійного призначення. 500 р. / 30 хв. Видалення банерів Комплексне видалення шкідливого ПО, що включає видалення вірусів, "програм-шпигунів" і потенційно небезпечного ПО. 800 р. / 1 година Розблокування Windows Розблокування Windows і банерів без перевстановлення. 600 р. установка Антивірусу

Nod32, Dr.Web, і інші комерційне

Avast, Avira, AVG, некомерційне

1500 р.

300 р.

Що робити?

Наш сервісний центр надає послуги по   лікуванню і видалення вірусів   в Єкатеринбурзі, однак ми рекомендуємо відразу підстрахуватися і провести так звану профілактику - встановити антивірус, які захистить систему від «нападів» шкідливих програм Наш сервісний центр надає послуги по лікуванню і видалення вірусів в Єкатеринбурзі, однак ми рекомендуємо відразу підстрахуватися і провести так звану профілактику - встановити антивірус, які захистить систему від «нападів» шкідливих програм. Ми надаємо можливість завантажити на ваш комп'ютер:

  1. Комерційні програми (Nod32, Dr.Web і ін.). Вони мають більш широкий спектр корисних функцій, однак в майбутньому, швидше за все, доведеться додатково оплачувати оновлення або продовження пакета послуг.
  2. Антивіруси некомерційного типу (в тому числі, Avast, Касперський, Avira і AVG). Такі утиліти абсолютно безкоштовні за умови, якщо ви плануєте використовувати їх виключно в особистих цілях.

Майстер докладно пояснить всі переваги і недоліки кожної з представлених програм, а потім після узгодження цього питання з замовником проведе установку надійного антивіруса і проконсультує, як їм необхідно користуватися надалі.

Що ми пропонуємо?

Спектр наших послуг охоплює, як профілактичні маніпуляції, так і «лікувальні». Якщо ви заздалегідь не потурбувалися про захист операційної системи та програмного забезпечення від вірусів, а також зіткнулися з неприємностями, на зразок спливаючих банерів або блокування Windows , То профільний в цьому питанні фахівець попередньо видаляє шкідливих і потенційно небезпечних файлів, а потім закріпить результат завантаженням перевіреної утиліти. Установка антивіруса не займе багато часу, проте все залежить від поточного стан вашого комп'ютера: можливо, буде потрібно додаткове очищення і діагностика ПК на предмет наявності вірусів.

Якщо ви дорожите своєю комп'ютерною технікою, подбайте про її безпеки. Таким чином, ви уникнете не тільки її раптовий вихід з ладу, а й втрату важливої ​​інформації.

Що ми пропонуємо?
Що робити?
Що ми пропонуємо?