Реклама
Реклама
Реклама

монтаж банера

  1. Монтаж банерів будь-якої складності
  2. Які послуги ми пропонуємо клієнтам
  3. Чому вигідно з нами працювати
  4. Як замовити монтаж рекламного банера

Монтаж банерів будь-якої складності   Банери використовується для активної реклами

Монтаж банерів будь-якої складності

Банери використовується для активної реклами. Це як дошка оголошень для перехожих про майбутні події. Вони встановлюються на вулиці, тому матеріал повинен бути міцний і стійким до зовнішнього впливу у вигляді променів сонця, дощу та інших погодних умов. Залежно від місця встановлення банера може відрізнятися складністю, адже фасад миє бути різним. Один може бути занадто тендітним, щоб витримати важку конструкцію, в іншому випадку - взагалі не можна свердлити фасад. Тому займатися установкою зовнішньої реклами повинні фахівці.

Які послуги ми пропонуємо клієнтам

Ми пропонуємо послуги з монтажу банера. Ціна робіт починається від 1500 рублів за 1 кв м. Але на нас можна покластися в будь-якому випадку:

  • коли необхідний якісний монтаж на дерев'яну раму (використовуємо кишені, степлер або люверси);
  • кріплення банера без рами на дюбеля власне до фасаду;
  • монтаж на тросову раму;
  • установка у вигляді дахової конструкції або світлового короба.
  • терміновий друк банерів

Незалежно від того, якої висоти приміщення, ми зможемо встановити банер, використовуючи сходи або вдавшись до допомоги альпіністів. Зараз такі рекламні щити популярні в різних закладах та організаціях. Завдяки вдало встановленому банеру, вже здалеку можна дізнатися про послуги та пропозиції в спб.

Чому вигідно з нами працювати

Наші фахівці завжди прораховують всі найважливіші моменти. У тому числі: де повинен бути встановлений банер, який міцності фасад і які монтажні роботи на ньому можна проводити. Яка вітрове навантаження передбачається, і який метод кріплення краще використовувати. Спочатку ми будуємо схему практичної користі банера, а потім розраховуємо його вартість. Сюди також входить і вибір матеріалу - тканина, сітка, пластик. Далі проводитися якісна постпечатная обробка, яка стосується вдосконалення банера в склеюванні фрагментів, посилення країв та набивання металевих кілець. Розцінка на монтаж буде доступною для кожного клієнта.

Як замовити монтаж рекламного банера

Ми завжди готові допомогти вам монтувати рекламний або інформаційний банер, який буде залучати клієнтів. Для того щоб зв'язатися з нашими консультантами, відправте з сайту заповнену форму. Там обов'язково вкажіть дані зворотного зв'язку і вид монтажу, в якому ви потребуєте. Кожне замовлення обробляється швидко і оперативно, тому нашим клієнтам не доводиться чекати.

Замовити монтаж банерів