Реклама
Реклама
Реклама

Банер - двигун туризму - bloger51 - Блогер51

До чого ж цікаво влаштована влада

До чого ж цікаво влаштована влада. Гвинтики там якісь непотрібні, тумблери, щіточки, кнопочки всякі, лампочки незрозумілі. В приймальне отвір цього апарату різними способами подаються вихідні матеріали різного ступеня здравости в формі ініціативи. Апарат гуде, пихкає, тріщить, виробляє в собі якийсь неочевидний процес, і, поднатужившись, відригає на одну з численних стрічок видачі ЩОСЬ.

До уваги прихожан затишного бложика пропонується передове творіння операторів адміністративної установки з адміністрації Печенгского району.
До уваги прихожан затишного бложика пропонується передове творіння операторів адміністративної установки з адміністрації Печенгского району

В апарат був завантажений входить матеріал з обласного міністерства розвитку промисловості, відповідно до якого було потрібно провести заходи щодо консолідації і координації заходів федерального агентства по туризму та органів місцевої влади з просування туристичного потенціалу (просування туристичного потенціалу!) І вітчизняного турпродукту на внутрішньому та світовому туристичних ринках.

Що ж дозволить просувати туристичний потенціал і вітчизняний турпродукт? Вкладення в інфраструктуру? Створення умови для залучення інвестицій? Організація транспортної доступності (та ж Теріберка днями була закрита 20 разів за зиму)? Зниження адміністративних бар'єрів для отримання в'їзних віз і документів? «Створення доброзичливою середовища для іноземних туристів (це реальна цитата з байки про розвиток «туристичного кластера» в Печензі)?

Проведення семінарів, круглих столів, нарад? Курортні збори? Ліцензування туроператорів? десятки закупівель з надання комплексу послуг «по експозиції на міжнародних виставках» і відрядження туди чиїх треба доньки, синочків і Зятьков, влаштованих при міністерстві?

Адміністративний апарат Печенгского району на виході справив ДОКУМЕНТ типу ЛИСТ. Локомотив прогресу - це банери якогось федерального сайту і підписка на соцмережі цього ж сайту. Керівникам підприємств туріндустрії пропонується прикрутити у себе банери, підписатися на соцсеточкі і відзвітувати до 16 травня:

Керівникам підприємств туріндустрії пропонується прикрутити у себе банери, підписатися на соцсеточкі і відзвітувати до 16 травня:

Виконати припис слідуючи кожної його букві неможливо - в назвах соцмереж є мінімум три помилки (faSebook, instagramm, officia), але нас це не повинно зупиняти. Слід зобов'язати власників взагалі будь-яких сайтів вішати банери сайтів обласної адміністрації та місцевої влади. На сайт кремля - ​​опціонально. За непокору - адміністративний штраф.

Бюджетники і підзвітна населення повинні на ці банери кликати. Впровадити систему обліку кліків бюджетниками. Впровадити ККД. Приставити наглядає особа при кожному колективі. Щотижня доповідати нагору. Службам безпеки комерційних і бюджетних організацій здійснювати моніторинг соціальних мереж співробітників, вести облік лайків, шеров і репоста. Позбавляти премій за недосягнення цільових показників.

Надалі - розглянути можливість впровадження механізмів віртуальних відпусток: взяв відгул, приліг на кушеточку, вставив дісочек, начепив тріде-окуляри і все, через добу знову на роботу. Продуктивність праці зростає, витрати на оплату дороги зникнуть, відпустки взагалі не потрібні, навантаження на транспортну мережу зменшується. За роботу, товариші, нічого просторікувати!

За роботу, товариші, нічого просторікувати

Що ж дозволить просувати туристичний потенціал і вітчизняний турпродукт?
Вкладення в інфраструктуру?
Створення умови для залучення інвестицій?
Організація транспортної доступності (та ж Теріберка днями була закрита 20 разів за зиму)?
Зниження адміністративних бар'єрів для отримання в'їзних віз і документів?
Проведення семінарів, круглих столів, нарад?
Курортні збори?
Ліцензування туроператорів?