Реклама
Реклама
Реклама

Свердловський Арбітраж: птахофабриці Среднеуральск доведеться знову пройти через торги з продажу майна

Регіональні ЗМІ з посиланням на Арбітражний суд Свердловської області повідомляють про продовження термінів конкурсного виробництва в рамках процесу банкрутства і розпродажу майна птахофабрики «Среднеуральская» Регіональні ЗМІ з посиланням на Арбітражний суд Свердловської області повідомляють про продовження термінів конкурсного виробництва в рамках процесу банкрутства і розпродажу майна птахофабрики «Среднеуральская».

Поки майно сільгосппідприємства ще не розпродано, хоча з лютого по березень птахофабрика проводила вже цілий ряд торгів, намагаючись продати земельну ділянку, гаражі, автостоянку, хлібопекарню, частина недобудов, виробничі приміщення, дорогу, інженерні мережі, а також транспорт: трактора, вантажівка КАМАЗ.

Загальна сума була визначена в 101,7 млн ​​руб, хоча спочатку все майно птахофабрики було оцінено в 810 млн рублів. Але в підсумку довелося раз по раз знижувати вартість, тому як на торги не подавалося жодної заявки від учасників (пройшли лише одні торги, на яких вдалося продати частину транспорту та інвентарю).

Тепер, після рішення Арбітражу, нова серія торгів пройти повинна 22 травня.

джерело: vedomosti-ural.ru