Реклама
Реклама
Реклама

Фірма «смотрящего» за Одесою збанкрутувала і фігурує в кримінальних справах - Новини Одеси: останні новини і події в Одесі - Українська служба інформації

Про це йде мова в ряді рішень судів Донецької області, передає кореспондент Української Служби Інформації.

Так, згідно з визначенням Дружківського міського суду Донецької області, місцевій прокуратурі дан доступ на вилучення документів за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 175 Кримінального кодексу України (невиплата заробітної плати).

Зазначені обставини вимагають невідкладного вжиття заходів щодо усунення порушень вимог чинного законодавства про оплату праці та реального відновлення конституційних прав громадян. В діях посадових осіб ТОВ "Карпатибудінвест" вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України, а отже, виникла об'єктивна необхідність в отриманні правовстановлюючої документації та відомостей за період з травня 2015 по даний час, по нарахуванню заробітної плати працівникам, - зазначено в рішенні суду.

Фірма "Карпатібудінвест", яка освоювала кошти за Кіотським протоколом на утеплення будинків, визнали банкрутом. План санації не виконаний і платоспроможність підприємства не відновлена.

На кінець червня 2018 року балансова вартість оборотних і необоротних активів "Карпатібудінвест" становить 269,6 млн гривень, а загальна вартість зобов'язань 326,6 млн гривень.

Раніше Генеральна прокуратура завершила розслідування справи щодо можливого розкрадання так званих "кіотських грошей", виділених "Карпатібудінвесту".

Раніше Генеральна прокуратура завершила розслідування справи щодо можливого розкрадання так званих кіотських грошей, виділених Карпатібудінвесту

скрін: YouControl скрін: YouControl   скрін: YouControl   скрін: YouControl скрін: YouControl скрін: YouControl

Як повідомляла USIonline.com, н а узбережжя Чорного моря продають базу відпочинку збанкрутілого підприємства.

Читайте нас в Telegram .