Реклама
Реклама
Реклама

Автор | Tatyana Koryanova

  1. практикуючий юрист, інвестор, рантьє Автор революційного навчального курсу «Як заробляти на аукціонах...
  2. Сьогодні, через 2 роки після свого старту, проект Тетяни Коряновой "Інвесторантье" - це не просто
  3. Хочете стати послідовником Тетяни Коряновой і повторити її успіх?

практикуючий юрист, інвестор, рантьє

Автор революційного навчального курсу «Як заробляти на аукціонах з питань банкрутства та купувати автомобілі, квартири і комерційну нерухомість до 99% нижче ринкової вартості», який за 1,5 року закінчили понад 2 500 осіб,

творець проекту "Інвесторантье" і трехмодульной освітньої системи нового покоління "Магістратура аукціонів", натхненник руху "Інвесторантье".

* * *

4 квітня 2015 роки Тетяна Корянова і Проект "Інвесторантье"
отримали нагороду "Кращий бізнес 2015 року".

4 квітня 2015 роки Тетяна Корянова і Проект Інвесторантье   отримали нагороду Кращий бізнес 2015 року

Щоб вигравати в шахи, потрібно мати навички лідера. Лідера, готового повести за собою людей різного віку і соціального стану. Повести за собою людей ефективно до перемоги так, як на шахівниці майстерно ходити фігурами різного формату і блискуче вигравати. Лідера, який вміє керувати конем і може вчасно вберегти пішака від слона, зацементувати оборону турою і зробити гострий випад ферзем. Лідера, який доведе, що він - король і королева і дійде до іншої частини шахівниці, щоб поставити шах і мат ...

І Тетяна Корянова є саме таким лідером - вміючи прораховувати до мілісекунди все стратегії і життєві обставини, вона змогла поставити шах і мат всім перешкодам на своєму шляху і вийти до перемоги. Більш того, вона вже веде за собою тисячі людей, які приходять кожен день і перемагають! Вони навчилися завдяки Тетяні отримувати мільйони чистого прибутку за максимально короткий термін - іноді досить одного дня, щоб заробити сотні тисяч рублів послідовникам Тетяни.

Тетяна закінчила юридичний факультет МДПУ і 11 років працювала за коханою спеціальності, пройшовши блискучий кар'єрний шлях від помічника юриста до директора правового департаменту великої компанії. Більше 5 років професійно займалася покупками активів на аукціонах з питань банкрутства в інтересах великих інвесторів з великими капіталами.

Грамотно купуючи багатомільйонні за вартістю активи в інтересах клієнтів компанії, я бачила, які можливості для нарощування капіталу в найкоротші терміни здатні дати аукціони з питань банкрутства. Оскільки я завжди прагнула до повної самореалізації поза офісних рамок і абсолютної фінансової свободи (і щохвилини шукала спосіб цього добитися), я поставила перед собою мету розібратися, чи можуть торги по банкрутству бути корисні не тільки великим гравцям з великими інвестиційними капіталами, але і простим людям , які можуть виділити для інвестицій зовсім невеликі заощадження або зовсім тільки частину свого невеликого щомісячного доходу.
© Тетяна Корянова

Використовуючи власний унікальний досвід з купівлі активів з торгів за ціною до 99% нижче за ринок, а також інформацію, отриману з книг Роберта Кіосакі про інвестування в нерухомість для отримання пасивного доходу, Тетяна розробляє власну систему формування інвестиційного капіталу і отримання пасивного доходу з "нуля" , яку може застосувати на практиці практично будь-яка людина. Ефективність власного підходу до інвестицій Тетяна блискуче доводить на собі самій, почавши купувати активи на торгах для себе особисто. Всього за кілька місяців роботи вона швидко формує і збільшує власний інвестиційний капітал, який постійно реінвестує в найбільш ліквідні об'єкти комерційної нерухомості, що призводить до появи і стабільного зростання потоку пасивного доходу.

Отриманий найцінніший досвід і власні унікальні знання Тетяна кладе в основу першого навчального онлайн-курсу "Як заробляти на аукціонах з питань банкрутства та купувати автомобілі, квартири і комерційну нерухомість до 99% нижче ринкової вартості», а також виводить на ринок проект "Інвесторантье", який стартує в Росії в квітні 2013 року. Тепер почати інвестиції практично з нуля і стати мільйонером і рантьє всього за 1 рік стає доступним кожному бажаючому жителю Росії і країн ближнього зарубіжжя.

Коли ми починали, я навіть не уявляла, у що все це виллється. Якщо раніше мені здавалося, що стартова сума для інвестицій в цій темі починається з 500 000 рублів, то за два роки я переконалася, що мої учні починають взагалі з повного нуля: купують нерухомість, починаючи з 3 000 рублів, автомобілі за ціною від 10 000 рублів, а за 30 000 рублів примудряються вже придбати квартиру!

Акумулюючи новітні знання, досвід участі в торгах і практики формування різних інвестиційних стратегій входу і виходу з угод з метою максимізації прибутку, в квітні 2014 роки Тетяна виводить на російський ринок інвестиційного онлайн-освіти революційну трехмодульную освітню систему нового покоління, що отримала назву "Магістратура аукціонів" .
В рамках "Магістратури аукціонів" курсанти не просто отримують глибокі теоретичні знання щодо участі в торгах і основам формування особистих інвестиційних портфелів. Випускники повного курсу "Магістратури аукціонів" виходять в життя з оновленим мисленням інвестора, інвестиційним планом на кілька років вперед для себе і своєї сім'ї, а також гарантованим практичним досвідом участі в торгах, накопиченим за допомогою досвідчених методистів, хорошим портфелем власних угод і першим інвестиційним капіталом !

Сьогодні, через 2 роки після свого старту, проект Тетяни Коряновой "Інвесторантье" - це не просто

  • унікальна система навчання, а й
  • закритий Бізнес-клуб кращих випускників "Інвесторантье", і
  • розширюється з кожним місяцем нове Рух приватних інвесторів "Інвесторантье", і
  • благодійні соціальні проекти допомоги важкохворим дітям,
  • і пільгове конкурсне інвестиційне навчання для талановитих, але соціально незахищених людей.

Аукціони з питань банкрутства - це справжній Клондайк. На найближчі роки це - найкраща стратегія, щоб заробити в цій темі мільйони швидко і без конкурентів. Тому що я сама починала 3 роки тому за все зі 100 000 рублів, вкладених у придбання магазину в Московській області - і на цьому я створила свій перший капітал, перепродуючи приміщення через місяць вже за 650 000 рублів. Провівши цикл операцій купівлі - продажу і наростивши капітал в 2 000 000 доларів, я купила 3 об'єкти рентної нерухомості без допомоги кредитів і іпотек. Тепер я маю пасивний дохід від здачі в оренду моїх торгових центрів, а також активний дохід від роботи з інвесторами

Хочете стати послідовником Тетяни Коряновой
і повторити її успіх?

Тоді вас чекають "Магістратура аукціонів"
і "Рух Інвесторантье".

Приєднуйтесь!