Реклама
Реклама
Реклама

Адміністрація Сімферополя виконує доручення глави Криму по екстреної очищення міста »Перший Кримський

Адміністрація Сімферополя виконує доручення глави Криму по санітарній очистці міста Адміністрація Сімферополя виконує доручення глави Криму по санітарній очистці міста. Про це журналістам повідомив віце-прем'єр республіки.
«Доручення глави республіки, які були поставлені, а саме своєчасний вихід техніки, логістика - це опрацьовано. Звичайно, допомагають такі організації, як ГУП «Кримекоресурси». Вони додатково виділили три одиниці техніки, це три «Камаза», які безпосередньо пересуваються по маршруту, і два мультиліфти з причепами, які дозволяють перенавантажувати сміття з малотоннажної техніки і вивезти на Тургенєвській полігон », - сказав він.
При цьому, за його словами, говорити про те, що проблема вирішена повністю, поки рано, оскільки ще є адреси, де знову виникають навали, але вони вже не носять масового характеру.
У свою чергу в адміністрації Сімферополя повідомили, що санітарна очистка міста триває в посиленому режимі. Як розповів начальник департаменту міського господарства адміністрації міста, за минулі три доби з території Сімферополя було вивезено близько 11 тисяч кубометрів твердих комунальних відходів, плановим вивезенням були охоплені практично всі контейнерні майданчики.
«На маршрутах працювали 17 одиниць техніки МУП« Екоград », а також залучена спеціалізована техніка. За минулі три доби були ліквідовані стихійні звалища по вулицях Чернишевського, Куйбишева, Садова, Снайперів, Полігонна, Балаклавська, Беспалова, 1-ої Кінної Армії, провулку Стрілецький », - сказав він.
Крім того, за його інформацією, повністю ліквідовано сміттєвий навал, що утворився в районі вулиці Жені Дерюгіної.

Крим, Сімферополь, Мілана Гаврилова