Реклама
Реклама
Реклама

Головна

  1. Електрисите
  2. ТОВ «Центр технічного обслуговування« Електрисите »здійснює свою діяльність більше 20 років. На сьогоднішній...

подробиці

подробиці

Електрисите

ЦЕНТР ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

КОНТРОЛЬНО-КАСОВОЇ ТЕХНІКИ

ТОВ «Центр технічного обслуговування« Електрисите »здійснює свою діяльність більше 20 років. На сьогоднішній день - це динамічно розвивається.

Основним напрямком діяльності компанії є продаж і технічний сервіс обладнання для підприємств торгівлі і громадського харчування: касове та вагове обладнання, комп'ютерно-касові системи для автоматизованого обліку товарів, електронні системи захисту від крадіжок для магазинів самообслуговування, купюрорахувальні і монетносчетние машини, детектори справжності банкнот і цінних паперів, терміналипріема платежів, матеріали для опломбування приладів і приміщень.

Серед найбільш затребуваних послуг, що надаються фахівцями ТОВ ЦСО «Електрисите», можна відзначити технічне обслуговування і ремонт контрольно-касової техніки, ремонт і калібрування вагового обладнання, ремонт комп'ютерної техніки, встановлення та налаштування різного ліцензійного програмного забезпечення: операційні системи, антивіруси, ПЗ товарного програми.

Професійні консультації з усіх питань, пов'язаних з контрольно-касової технікою, в тому числі підготовка документів для постановки на облік та зняття з обліку ККТ в державних реєструючих органах. Консультації та технічна допомога в реалізації послуги з «прийому швидких платежів» в офісах, готелях, на АЗС і інших об'єктах.

Асортимент товарів і послуг постійно доповнюється, також компанія здійснює поставку продукції за індивідуальними замовленнями.

Багаторічний досвід роботи підприємства і висока кваліфікація співробітників дозволяють підтримувати високий рівень сервісного обслуговування і постачання необхідного устаткування для клієнтів ТОВ ЦСО «Електрисите». Кожному клієнту ми гарантуємо індивідуальний підхід і бездоганний сервіс.

670013, м Улан-Уде, ул.Ключевская, 55 «б». Телефон: (3012) 41-49-03, факс: (3012) 41-43-48.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.