Реклама
Реклама
Реклама

Франшиза автозаправки «Роснефть»

  1. опис франшизи
  2. Про компанію
  3. Місця присутності франшизи
  4. переваги
  5. вимоги

Нафтовий ринок обіцяє успішним гравцям величезні прибутки і дуже райдужні перспективи. Саме тому підприємці прагнуть відрити власну АЗС і долучитися до даної сфери бізнесу. Однак багато хто з них не враховують той факт, що в абсолютній більшості випадків одна приватна станція не може конкурувати з АЗС гігантів ринку, які пропонують своїм клієнтам супутні послуги та продукцію, високий рівень обслуговування, гарантію якості і, нарешті, низькі ціни. Саме тому якщо ви хочете відрити власну АЗС, краще зробити те під керівництвом знаменитого бренду, який дасть вам можливість використовувати знамениту торгову марку, забезпечить вас безперебійним і своєчасними поставками палива найвищого класу, а також консультуватиме вас з усіх питань, пов'язаними з діяльністю АЗС. Так, придбання франшизи дасть підприємцю безліч переваг, які дозволять йому втриматися і розвиватися на ринку. Одним з найбільш вигідних пропозицій є франшиза «Роснефть».

опис франшизи

Сьогодні складно переоцінити все ті переваги, які отримує підприємець, який отримує франшизу такого великого гравця, як «Роснефть». Так, автозаправна станція франчайзі буде повністю відповідати стилю компанії, а якщо підприємець вже володіє власною АЗС, фахівці з головного офісу проведуть ребрендіг в найкоротші терміни. Більш того, франчайзі зможе отримувати підтримку від досвідченої компанії протягом всієї діяльності. В цілому, грамотне консультування і знаменитий бренд забезпечують підприємцю солідний прибуток вже на початкових етапах функціонування АЗС. Відрізнити станцію франчайзі від станції франчайзера клієнти можуть лише при видачі чека, що, зрозуміло, трапляється вкрай рідко і зовсім не бентежить автолюбителів.

Ефективність співпраці з «Роснефть» можуть підтвердити підприємці, які вже придбали франшизу і довгий час взаємодіють з компанією. Сьогодні на ринку успішно функціонують олее 2.5 тисяч автозаправних станцій, серед яких як АЗС, що знаходяться у власності компанії, так і станції, що працюють під керівництвом франчайзі.

Вартість і термін окупності кожної конкретної франшизи підприємець повинен обговорювати з франчайзером. При цьому сума роялті та відрахувань на рекламні витрати повинна бути вказана в договорі комерційної концесії.

Для того, щоб стати франчайзі «Роснефть», підприємець повинен відправити комерційний запит і вказати всі можливі контакти.

Перед тим, як укласти договір з франчайзером, підприємцю необхідно узгодити всі документи проекту з Роспотренадзором.

Перш за все, франчайзі повинен отримати:

  • Дозвіл на торгівлю паливними продуктами в санітарно-епідеміологічної та екологічної служб;
  • Ліцензію на зберігання і реалізацію палива в Мінпаливенерго.

Також вся територія (включаючи і приміщення) майбутньої автозаправної АЗС повинні пройти перевірку представників пожежної інспекції. Вони повинні повністю відповідати всім нормам, викладеним в законодавстві. Якщо будь-яка інстанція виявить будь-яка невідповідність викладених стандартам, підприємець не зможе стати чинним франчайзі.

Якщо будь-яка інстанція виявить будь-яка невідповідність викладених стандартам, підприємець не зможе стати чинним франчайзі

Якщо ви всерйоз задумалися про відкриття бізнесу, рекомендуємо вам прочитати статтю " Як відкрити автозаправку з нуля "

Про компанію

Корпорація «Роснефть» зосереджує діяльність навколо визначення місця розташування морських покладів нафти, її переробки, а також реалізації продукції по всій території РФ. Так, корпорацією було побудовано понад дві тисячі автозаправних станцій, відкрито понад чотириста родовищ і кілька НПЗ. На «Роснефть» працюють понад чотириста тисяч співробітників, а прибуток фірми становить майже півмільярда на рік. Більш того, «Роснефть» є стратегічним партнером країни, тоді як держава є власником близько 60% акцій компанії.

Унікальний процес виробництва палива дозволяє компанії «Роснефть» оптимізувати діяльність і економити значні кошти. Так, компанія володіє сімома нафтопереробних заводами, які і обробляють більше половини нафти, що видобувається фірмою. Більш того, два найбільших НПЗ активно модернізуються, впроваджуючи найсучасніші технології. При цьому «Роснефть» постійно стежить за рентабельністю родовищ нафти, а аудиторський аналіз підтверджує, що фірма вже має ресурс палива більш ніж на двадцять років вперед. Щороку франчайзер запускає близько тисячі нових свердловин, намагаючись знизити потенційні втрати нафтової продукції за рахунок використання найсучасніших технологій (обладнання «Роснефть» вважається одним з кращих в світі).

Також компанія «Роснефть» уважно стежить за власним виробництвом, докладаючи максимум зусиль для збереження природи на території її діяльності. Всі конструкції заводів і родовищ отримали схвалення екологів.

Крім того, компанія «Роснефть» стежить за інфраструктурою, відкриваючи АЗС по всій Росії.

Місця присутності франшизи

Виберіть цікавий для вас місто:

переваги

В цілому, АЗС цього гіганта ринку характеризуються наявністю наступних переваг:

  • Швидке здійснення монтажу;
  • Компактність станцій;
  • Низькі ціни за рахунок власного видобутку і переробки нафти;
  • Максимально швидке обслуговування і збереження часу користувача АЗС;
  • Швидка окупність.

Всі перераховані вище характеристики дозволяють «Роснефть» будувати автозаправні станції на території мегаполісів і віддалених міст.

Підприємець, який отримує франшизу від «Роснефть», отримує ряд переваг, серед яких:

  • Можливість утриматися на ринку завдяки використанню популярного бренду;
  • Можливість використовувати готові бізнес-схеми, а також стратегії продажів, що дозволяють отримувати максимальний дохід;
  • Можливість використовувати накопичену інформацію і досвід компанії-франчайзера;
  • Підтримку від компанії «Роснефть» протягом усього періоду співпраці:
  • Постійні і безперебійні поставки сировини;
  • Агентську винагороду;
  • У певних випадках компанія-франчайзер здійснює оплату залізничних перевезень.

вимоги

Компанія-франчайзер «Роснефть» висуває певні вимоги для місця розташування автозаправної станції франчайзі. Перш за все, АЗС повинна бути розташована в безпосередній близькості від траси. При цьому приміщення повинно бути обов'язково обладнано тривожною кнопкою швидкого реагування для запобігання непередбачених ситуацій. Також АЗС повинна бути обладнана окремим приміщенням для касира.

Нижче представлено відео про безоператорном (автоматичних) АЗС, які представляє компанія Роснефть. Рекомендуємо вам подивитися даний ролик і розглянути ще один компактний і економний варіант будівництва АЗС.

А в відео нижче ви можете подивитися ролик про компанії Роснефть, де ви зможете зрозуміти про величину бізнесу і серйозний підхід компанії до своєї роботи.