Реклама
Реклама
Реклама

Продати Porsche бу в Україні. Продаж Порше на онлайн-аукціоні eTachki

  1. Швидка оцінка - швидкий продаж

Рішення продати старий автомобіль Porsche не виникає спонтанно, власник транспортного засобу для початку обмірковує свій крок і прораховує найбільш вигідні варіанти продажу Рішення продати старий автомобіль Porsche не виникає спонтанно, власник транспортного засобу для початку обмірковує свій крок і прораховує найбільш вигідні варіанти продажу. Знаменитий спорткар ніколи не втратить своїх позицій на світовому автомобільному ринку. Динаміка Porsche настільки висока, що господареві автомобіля доводиться стримувати залізного коня, що рветься вперед. Багатий, немає, шикарний зовнішній вигляд змушує обертатися на вулиці, чіткість ліній укупі з аристократичними рисами, позиціонує його, як автомобіль для еліти.

Самостійний продаж такого автомобіля пов'язана з масою клопоту, тому кожному автовласнику хочеться продати свій автомобіль на максимально комфортних умовах. Плюс до всього отримати за нього, реально відповідає її станом, суму грошових коштів.

Ми можемо запропонувати своїм клієнтам і те, і інше. Наш сервіс eTachki.com гарантує кожному своєму клієнтові максимум зручності, реальну, чи не занижену вартість вживаного автомобіля, і мінімум клопоту з його продажем.

На даний момент ми надаємо сервіс викупу автомобілів в наступних містах: Київська область , Дніпровська область , Львівська область , Одеська область , Волинська область .

Швидка оцінка - швидкий продаж

Що потрібно зробити для того, щоб продати Porsche нашого сервісу eTachki.com? В першу чергу, відвідати наш сайт і заповнити онлайн форму, куди потрібно внести інформацію про свій автомобіль. Чим повніше буде інформація про майно, що продається транспортному засобі, тим точніше буде виставлена ​​попередня оцінна вартість автомобіля. Наш сервіс гарантує конфіденційність інформації, що передається через інтернет інформації. Ми використовуємо сучасну технологію захисту даних, яка забезпечує недоступність переданих даних для третіх осіб.

Після визначення попередньої вартості, клієнтові прийде пропозицію про покупку його уживаного автомобіля. Для того щоб продати порше нам, потрібно під'їхати в одне з найближчих відділень сервісаeTachki.com і провести огляд автомобіля, після якого буде визначена остаточна вартість транспортного засобу.

Якщо виставлена ​​за машину ціна влаштовує обидві сторони, то подальше оформлення угоди не займе багато часу. При продажу автомобіля нашої компанії, при собі потрібно мати всі необхідні документи, що засвідчують право володіння. При дотриманні всіх правил угоди, ніяких проблем з продажем авто виникнути не повинно.

Зі свого боку ми гарантуємо юридичну прозорість проведення всіх необхідних формальностей.

Com?