Реклама
Реклама
Реклама

Споживчий кредит Сбербанк документи

  1. Повний список необхідних документів
  2. споживчі кредити
  3. Сбербанк список документів на кредит

На сторінці Сбербанк офіційний сайт документи з назвою Повний список необхідних документів * Ми знайдемо (знімок ви бачите нижче - для збільшення треба кликати по картинці) сбербанк перелік документів для кредиту під загальною назвою Споживчі кредити. Це означає, що список документів для ощадбанку єдиний для всіх видів споживчого кредиту, і буде трохи довший лише в тому випадку, коли кредит сбербанк під заставу майна або з поручителями. Сбербанк Тамбов кредити

Сбербанк Тамбов кредити

Повний список необхідних документів

Сбербанк пакет документів для кредиту вам доведеться збирати, якщо ви збираєтеся брати кредит в Сбербанк Росії Тамбов за програмою кредитування Сбербанк Тамбов.

споживчі кредити

1 * Заява-анкета ;

Клік по посиланню Заява-анкета перенесе вас на сторінку сайту ощадбанку, де знаходиться універсальне Заява анкета споживчий кредит сбербанк , Яка годиться для всіх видів кредитних продуктів Ощадбанку, не тільки для споживчого кредиту, але для іпотеки і автокредиту. Для скачування і навіть роздруківки на принтері (якщо у вас вдома він є) в кінці є спеціальні кнопки.

Моя порада:

(1) братися скачати анкета заяву ощадбанк і зразок заяву анкета сбербанк для заповнення варто, лише при наявності принтера у вас вдома. Якщо пристрої для роздрукування у вас немає, то можна заповнити анкету в ощадбанку під час візиту, причому навіть не самому, а перекласти це на фахівця ощадбанку.

Я написав окрему статтю Сбербанк заяву анкета, але найпростішим способом я вважаю заповнення анкети ощадбанку самостійно авторучкою своїми руками, для чого слід завантажити анкету ощадбанку клікнувши на посилання Заява-анкету .

заповніть Заява-анкету і підготуйте необхідні документи.

Клік по посиланню Заява-анкету призведе до закачування на ваш комп'ютер файлу SB_anketa.pdf, який можна відкрити будь-яким браузером (по-крайній мірі тим, яким ви зараз дивляться по Інтернет). Завантажувати слід в тому випадку, коли у вас є (1) принтер (пристрій для друку), тоді можна файл відкрити (2 хоча б браузером) та роздрукувати (3), а заповнювати доведеться вручну (4) вже авторучкою в порожні клітинки. Щоб правильно заповнити анкету ощадбанку на кредит можна подивитися Зразок заповнення анкети на споживчий кредит , Який так само містить сайт ощадбанку кредит.

2 * паспорт РФ з відміткою про реєстрацію;

Сподіваюся, положення даного пункту гранично ясно - здобувач кредиту повинен бути резидентом Росії - громадянином РФ. Нерезиденти або громадяни інших государева отримують кредити Ощадбанку за іншими правилами.

3 * документ, що підтверджує реєстрацію за місцем перебування (за наявності тимчасової реєстрації);

Тимчасова прописка може служити обмеженням для терміну кредиту. Як правило, громадянин Росії з тимчасовою реєстрацією можуть розраховувати на кредит, термін якого закінчується раніше дати закінчення реєстрації.

4 * документи, щодо фінансового стану та трудову зайнятість позичальника / созаемщика / поручителя .

Якщо ви клацніть по посиланню і перейдіть це документ до кінця, то з'являться кнопки для скачування або навіть друку на ваш принтер. Я для підстраховки викладу тут знімки які на 11.2013 містить сбербанк офіційний сайт кредити, але звичайно краще орієнтуватися на офіційний сайт Сбербанк.

Сбербанк список документів на кредит

Клікайте по картинках для збільшення

Перелік документів, що підтверджують фінансовий стан і трудову зайнятість позичальника / созаемщика / поручителя - є універсальним для всіх видів кредиту Ощадбанку.

Перелік документів, що підтверджують фінансовий стан і трудову зайнятість позичальника / созаемщика / поручителя - є універсальним для всіх видів кредиту Ощадбанку

Рис.1 Кредит в ощадбанку необхідні документи

Ощадбанк приймає до обліку при кредитуванні наступні види доходів

Рис.2 Сбербанк перелік документів для кредиту

Документи підтверджують трудову зайнятість позичальника / созаемщика / поручителя

Документи підтверджують трудову зайнятість позичальника / созаемщика / поручителя

Рис.3 Споживчий кредит сбербанк які документи

3 Споживчий кредит сбербанк які документи

Рис.4 Список документів для ощадбанку

4 Список документів для ощадбанку

Рис.5 Сбербанк офіційний сайт документи

5 Сбербанк офіційний сайт документи

Рис.6 Сбербанк Росії документи на кредит

6 Сбербанк Росії документи на кредит

Рис.7 Сбербанк кредит готівкою документи

Наявність у вас всіх довідок з даного списку - Сбербанк пакет документів для кредиту - надасть позитивний вплив на рішення ощадбанку про видачу кредиту.

5 * Для позичальників віком від 18 років до 20 років (включно) необхідно надання додаткових документів, що підтверджують родинні стосунки з поручителем (ями): свідоцтво про народження / свідоцтво про усиновлення Позичальника, а також інші документи в разі зміни ПІБ в порівнянні з вказаними в свідоцтві про народження / свідоцтві про усиновлення Позичальника (свідоцтво про укладення / розірвання шлюбу; свідоцтво про зміну прізвища, імені, по батькові і т.п.).

* Для продукту « Споживчий кредит на рефінансування зовнішніх кредитів »потрібні додаткові документи .

Дана сторінка створена для пояснення положень рубрик Кредит в Тамбові , банки Тамбова і словникової статті Сбербанк Тамбов з розділу Тлумачний словник економічних термінів . Стаття має постійне посилання: http://design-for.net/page/potrebitelskij-kredit-sberbank-dokumenty