Реклама
Реклама
Реклама

Совкомбанк - кредит під заставу нерухомості

  1. У чому основні переваги
  2. Деякі нюанси, які повинен знати покупець
  3. Вигода звернення в Совкомбанк
  4. Які умови кредиту

Кредитування в Совкомбанк

щоб взяти кредит під заставу нерухомості в Совкомбанк, вам треба заповнити заявку на нашому сайті. Далі вона відправиться на розгляд в банк. Протягом дня ви отримаєте попереднє рішення. З вами зв'яжеться співробітник і домовиться про зустріч у зручно час.

З кожним днем ​​з'являється все більше вигідних пропозицій від фінансових організацій. Кожна пропозиція несе в собі певні умови. В даному випадку - це наявність у вас квартири або будинку.

Ви можете запитати, навіщо закладати своє житло, якщо можна просто взяти звичайний кредит в Совкомбанк. Але тут є свої плюси. Отримати велику суму набагато легше, якщо ви можете щось надати в якості застави. При цьому кількість довідок і документів буде набагато нижче.

У чому основні переваги

Давайте поглянемо, в чому переваги такого кредитування в Совкомбанк:

  1. Розмір позики. Ви можете отримати до 60% від вартості нерухомості. Підрахуйте самі. Якщо у вас квартира в центрі міста, то сума може бути дійсно великий. Є деякі обмеження. Мінімальна сума - 700 тисяч, а максимальна 15 мільйонів рублів.
  2. Терміни повернення. Максимум - це 30 років. Врахуйте, що такий тривалий період підтримується дуже малою кількістю банків. Тому тут можна балансувати між ставкою і дітельного.
  3. Відсотки. Ставка підбирається індивідуально. Наприклад, якщо у вас є нерухомість і автомобіль, то ви можете розраховувати на 15%. Щоб точно дізнатися можливі умови, потрібно подати заявку на кредит під заставу нерухомості без підтвердження доходів в Совкомбанк. Після перевірки буде винесено вердикт.

Увага! Оцінку житла виробляє фахівець. На основі цих даних виноситься фінальне рішення. Тому можна надавати не тільки квартиру, але і будь-який цінне майно.

Деякі нюанси, які повинен знати покупець

Є безліч ставок. Від 15-19% до 36%. Друга ставка - це фіксована. Решта розглядаються, як знижені. Тобто в цьому випадку присутні додаткові вимоги, які використовуються, щоб їх активувати. Це може бути доп. Майно або документи.

Слід звертати увагу на всі фактори. Уважно читайте умови. Іноді є дійсно підходящі варіанти, але є і навпаки. Тобто, отримати кредит під заставу під високу ставку дуже просто. А ось, щоб домогтися вигідних умов, доведеться постаратися. Щоб дізнатися варіант, який вам доступний - заповніть заявку.

заставне кредитування

Вигода звернення в Совкомбанк

Тут все залежить від безлічі умов. Якщо у вас є квартира в центрі Москви, то вам безумовно буде вигідно. Тобто вам буде доступні найвигідніші умови і тривалий термін. Чим краще і дорожче житло, тим більше може отримати позичальник.

Звідси вірно і зворотне. Якщо житло перебуває в невеликому місті і має невисоку цінність, а й грошей за нього буде значно менше. До того ж ставка може стандартна, без бонусного зниження.

Можна зробити висновок, що головну роль в такому типі кредиту є не платоспроможність клієнта, а саме цінність застави. Якщо хочете взяти кредит під заставу нерухомості в Совкомбанк, то відгуки реальних клієнтів - це те, що вам потрібно.

Антон, Москва

Нещодавно придбали приватний будинок. Були потрібні великі витрати для проведення капітального ремонту. Як виявилося, найкращий варіант в такому випадку був - звернення в Совкомбанк. Використовував свою квартиру як заставу. Зараз справно сплачую борг щомісяця - поки все влаштовує.

Кирило, Підмосков'ї

Коли будували дачу, потреби були гроші на будматеріали і багато іншого. Не хотілося возитися з купою документів. Тому було вирішено зробити по-іншому. Своя двокімнатна квартира використовувати, як заставу. В результаті процедура зайняла буквально кілька днів. Рекомендую, якщо потрібна велика сума і досить швидко.

Ви самі бачите, що кредит під заставу нерухомості - це відмінний варіант швидко отримати бажану суму. Розмір залежатиме від вартості вашої квартири.

доступні кредити

«Совкомбанк»

Сума кредиту до 400 000 рублей

Термін кредиту 60 міс

12% річних

Які умови кредиту

Характеристики виглядає наступним чином:

  1. Сума - до 15 мільйонів (не більше 60% від вартості майна)
  2. Термін - до тридцяти років
  3. Ставка - від 15%
  4. Від клієнта потрібно:
  5. паспорт РФ
  6. Вік - від 20 до 65 років
  7. наявність нерухомості
  8. Спрощена система перевірки доходів

Тепер ви знаєте, що потрібно для оформлення кредиту під заставу нерухомості в Совкомбанк для пенсіонерів і молодих людей. Сміливо тисніть на кнопку і заповнюйте заявку.