Реклама
Реклама
Реклама

Райффайзенбанк споживчий кредит 2018: кредитний калькулятор, процентна ставка, умови, розрахувати, рефінансування, офіційний сайт, заявка, взяти, відгуки

  1. програми кредитування
  2. Умови за споживчим кредитом
  3. Вимоги до позичальника в 2018 році
  4. Розрахувати процентну ставку на кредитному калькуляторі
  5. Способи оформлення і погашення
  6. Де оформити кредит?
  7. переваги Райффайзенбанку
  8. висновок

Таке поняття, як споживчий кредит відомо, майже кожному росіянину. Одні хочуть істотно поліпшити рівень свого життя, іншим терміново знадобився новий холодильник або належить дорога операція. Споживчий кредит у Райффайзенбанку дозволяє швидко отримати готівку і витратити їх на будь-які цілі. Популярність продукту обумовлена ​​швидкістю отримання, без додаткових витрат, що підтверджують відгуки клієнтів. Більше не потрібно збирати довгий час, відмовляючи собі в найнеобхіднішому.

програми кредитування

Своїм клієнтам Райффайзенбанк в 2018 році пропонує взяти такі види споживчого кредиту:

  • Персональна програма
  • Кредит для зарплатних клієнтів
  • Для працівників компанії, а так само для співробітників компаній-партнерів
  • Спеціальні умови для власників пакету преміум

Всі з перерахованих програм мають індивідуальні умови і фіксовані процентні ставки по споживчих кредитах. Кожному клієнту підберуть саме те, що йому потрібно. У Райффайзенбанку клієнту гарантується не тільки персональне обслуговування, але і фіксовані відсотки по кредиту на весь термін кредитування.

У Райффайзенбанку клієнту гарантується не тільки персональне обслуговування, але і фіксовані відсотки по кредиту на весь термін кредитування

Райффайзенбанк в 2018 році пропонує безліч програм споживчого кредитування, рефінансування або перекредитування, за вигідними відсотковими ставками, без додаткових комісій і зборів

Умови за споживчим кредитом

Персональне кредитування є найпопулярнішим продуктом і має великий попит. Умови отримання позики в 2018 році наступні:

  • максимальний розмір кредиту до 1 500 000 рублів, мінімальний від 90 тисяч;
  • термін кредитування визначається індивідуально до 5 років;
  • гарантована процентна ставка на споживчий кредит Райффайзенбанк в 2018 році - 15,9%;
  • немає комісій за відкриття та ведення рахунку;
  • можливість дострокового або часткового погашення без нарахування штрафів.

Пропозиція вважається вигідним не лише через привабливих умов, але і за швидкість прийняття рішення. Заявка від позичальника розглядається протягом 1 години, в деяких випадках цей строк не перевищує одного робочого дня. Відгуки клієнтів підтверджують, що прийшовши в банк із заявою, можна піти з потрібною сумою готівки.

Заявку на споживчий кредит Райффайзенбанк можна подавати як особисто, так і онлайн, через офіційний сайт компанії. Варто зазначити, що оформлення заявки на розгляд ні до чого не зобов'язує клієнта і не передбачає ніяких додаткових комісій.

Якщо ви вирішили взяти споживчий кредит, важливо знати що це таке: правила користування, необхідні документи, щоб взяти кредит, як розрахувати можливі ризики, система нарахування відсотків.

Вимоги до позичальника в 2018 році

  • громадянство РФ, з постійною реєстрацією в будь-якому регіоні перебування банку;
  • вік від 25 до 65 років на момент закінчення виплат по кредиту;
  • підтверджений дохід за попередні півроку;
  • наявність постійного місця роботи, із зазначенням назви організації, її адреси і стаціонарного телефону;
  • наявність у позичальника мобільного та стаціонарного телефону;
  • мінімальна трудова зайнятість на останньому місці роботи від 6 місяців.

Якщо клієнт відповідає всім перерахованим вимогам, то він може сміливо взяти споживчий кредит у Райффайзенбанку в 2018 році. При безпосередньому зверненні в банк для підписання договору, потрібно буде надати не тільки підтвердження основного доходу (в будь-якій формі, передбаченої правилами банку), але і свою трудову зайнятість. Це може бути завірена копія трудової книжки або трудовий договір. Військовим необхідно надати контракт. Програми банку для військових розраховані тільки для офіцерського складу.

Розрахувати процентну ставку на кредитному калькуляторі

Використовуючи кредитний калькулятор Райффайзенбанку на офіційно сайті можна самостійно розрахувати процентну ставку і підібрати споживчий кредит. Досить заповнити необхідні поля із зазначенням бажаної суми позики і терміну кредитування. Така програма дозволить не тільки визначитися з вибором банківського продукту, а й попередньо дізнатися відсотки і розмір щомісячних платежів. Якщо клієнт скористався кредитним калькулятором і у нього залишаються питання, можна зателефонувати в службу підтримки банку і швидко отримати на них відповіді.

Якщо клієнт скористався кредитним калькулятором і у нього залишаються питання, можна зателефонувати в службу підтримки банку і швидко отримати на них відповіді

Для того, щоб розрахувати процентну ставку за споживчим кредитом, рефінансування або перекредитування, скористайтеся кредитним калькулятором на офіційному сайті банку

Способи оформлення і погашення

Для того, щоб оформити кредит можна звернутися в банк і подати заявку в письмовому вигляді, або оформити онлайн заявку через офіційний сайт Райффайзенбанку. При особистому зверненні в компанію, результат відомий відразу і видача готівки здійснюється в той же день.

Якщо прийнято позитивне рішення по онлайн заявці, клієнт має право самостійно вибрати день підписання договору, але не пізніше 15 днів з моменту прийняття рішення.

Перед підписанням договору необхідно розрахувати споживчий кредит Райффайзенбанк згідно з усіма умовами та вимогами, за допомогою кредитного калькулятора. Варто подумати про ситуації, коли не буде можливості повністю розрахуватися з банком. Рекомендується оформити страховку. Розмір винагороди буде доданий в основну заборгованість по кредиту.

Кредит погашається рівними щомісячними платежами. Їх розмір вказаний в графіку складеного кредитного договору. Вносити кошти краще заздалегідь, так як в разі прострочення буде стягуватися штраф у розмірі 0,1% від загальної суми заборгованості за кожен день прострочення.

Де оформити кредит?

Взяти споживчий кредит Райффайзенбанк можна в будь-якому представництві компанії. Повний список місцезнаходження відділень завжди можна дізнатися на офіційному сайті банку.

Повний список місцезнаходження відділень завжди можна дізнатися на офіційному сайті банку

Райффайзенбанк має 177 представництв, розміщених в 44 містах, таких як Нижній Новгород, Сургут, СПб, Челябінськ, Єкатеринбург, Новосибірськ, Уфа і інших

У деяких регіонах країни представництва розташовані не тільки в великих містах, а й в районних центрах. Досить звернутися в будь-яке відділення банку, для отримання консультації або зателефонувавши по телефону в клієнтський центр.

переваги Райффайзенбанку

До основних переваг банку відноситься швидке рішення по кредиту і оперативна видача готівки. Для зручності клієнта, абсолютно безкоштовно випускається пластикова карта, куди перераховується повна сума кредиту. Позика видається без додаткового оформлення застави або наявності поручителів. У компанії існує унікальна пропозиція для клієнтів - це виїзд кредитного спеціаліста на будинок.

Послуга доступна не тільки для жителів Москви і Московської області, а й Нижнього Новгорода, Сургута, СПб, Челябінська, Єкатеринбурга, Новосибірська, Уфи.

Подробиці необхідно уточнювати на офіційному сайті компанії. Також на сайті можна розрахувати попередні суми щомісячних платежів за допомогою кредитного калькулятора, що дуже удобно.Для оформлення кредиту необов'язково надавати довідку за формою 2-ПДФО. Правилами компанії передбачені й інші способи підтвердження офіційного доходу.

висновок

Від своїх аналогів в інших компаніях, споживчий кредит в Райффайзенбанку відрізняється максимально низькою процентною ставкою, а так само відсутністю додаткових комісій і зборів. Завдяки низькій фіксованою процентною ставкою, розмір щомісячних платежів зовсім невеликий, що практично ніяк не позначиться на сімейному бюджеті. І дозволить зробити довгоочікувану покупку або витратити кошти на задумані мети.

Де оформити кредит?