Реклама
Реклама
Реклама

Кредит у банку Авангард: ставки, подача онлайн-заявки та відгуки

  1. Процентні ставки за споживчим кредитом в банку Авангард
  2. Онлайн-заявка на кредит в банку Авангард
  3. Кредит готівкою в банку Авангард
  4. Рефінансування кредитів у банку Авангард
  5. Умови за кредитними картками
  6. Умови по автокредиту
  7. Хто може взяти кредит у банку Авангард
  8. Відгуки

У статті ми розглянемо, як оформити кредит в банку Авангард. Дізнаємося, які ставки і умови пропонує банк для фізичних осіб. Ми підготували для вас покрокову інструкцію подачі онлайн-заявки, вимоги до позичальників і зібрали відгуки клієнтів.

Авангард - один з найбільших банків Росії, його головний офіс розташований в Москві, а в СПБ знаходиться єдиний філія Авангард - один з найбільших банків Росії, його головний офіс розташований в Москві, а в СПБ знаходиться єдиний філія. При цьому відділення банку є практично у всіх великих містах РФ. Фізичним особам пропонуються головним чином вклади і кредитні карти, в тому числі доступні пенсіонерам. Правда, за допомогою в розрахунку платежів доведеться звертатися до фахівців банку, адже калькулятор на сайті відсутній.

Процентні ставки за споживчим кредитом в банку Авангард

Банк Авангард пропонує своїм клієнтам кредитні картки і автокредити. Саме по цих продуктах найбільш вигідні умови і невисока процентна ставка.

Наведемо в таблиці процентні ставки по основних продуктах, пропонованих банком Авангард.

КредитСтавка

Кредитна карта 21-30% Автокредит 11-19%

Ліміт і конкретну ставку для клієнта банк Авангард встановлює індивідуально після того, як буде оброблена заявка. Попередньо розрахувати розміри платежів можна самостійно, використовуючи калькулятор або ж звернувшись за консультацією по телефону служби підтримки.

Онлайн-заявка на кредит в банку Авангард

Велика увага банк Авангард приділяє розвитку сучасних дистанційних методів обслуговування клієнтів. Кредитна організація дозволяє без походу в офіс не тільки сплатити наявну позику, а й отримати нову, здійснювати покупки і різні платежі.

Першим кроком для отримання кредиту в банку Авангард є подача заявки. Розглянемо, яку інформацію в ній треба вказати при оформленні онлайн:

  • бажаний тип і дизайн карти;
  • П.І.Б. і паспортні дані;
  • ІПН;
  • СНІЛС;
  • дані про склад сім'ї;
  • дані про місце роботи, доході, основних витратах;
  • інформацію про власність і поточних зобов'язаннях.

Онлайн-заявка дозволяє подати в банк Авангард запит на кредитну карту або автокредит, не виходячи з дому. Хоча для остаточного оформлення все ж доведеться відвідати відділення фінансової установи, але спочатку варто дочекатися дзвінка фахівця і попереднього схвалення позики.

Кредит готівкою в банку Авангард

В даний час банк Авангард не пропонує класичних програм споживчого кредитування. Клієнтам доступні тільки позики на покупку автомобілів і кредитні карти. Вивчити їх умови можна на офіційному сайті. Одночасно можна оформити заявку в режимі онлайн.

Якщо потрібно взяти в борг саме готівкові кошти, то банк Авангард дозволяє зняти їх з кредитної картки. В цьому випадку доведеться заплатити додаткову комісію в 3% і не вийде скористатися пільговим періодом, який дозволяє до 200 днів розпоряджатися коштами банку без відсотків. На щастя, більшість торгових точок приймає без будь-яких проблем оплату з карток, і необхідність в отриманні готівки у більшості людей давно відпала.

Рефінансування кредитів у банку Авангард

Пропоновані фінансовою установою кредитні продукти не дозволяють здійснити погашення кредитів інших банків. Втім, ніхто не заважає позичальникові оформити кредитну карту, зняти з неї готівку і здійснити погашення. Тільки економії від цього отримати навряд чи вийде. За зняття готівки доведеться заплатити комісію, а відсотки будуть нараховуватися відразу без пільгового періоду.

Сенс використовувати кредитку банку Авангард для рефінансування інших боргів є, тільки якщо треба погасити позики в мікрофінансових організаціях.

Також прочитайте: Рефінансування кредитів у банку ВТБ 24: умови, ставки та відгуки

Умови за кредитними картками

Видані банком кредитки відрізняються тривалим першим пільговим періодом, який становить до 200 днів. Повторно пільговий період надається вже тільки на 50 днів. При оформленні картки не буде потрібно подавати довідки про доходи або інші документи, що підтверджують зайнятість і розмір зарплати.

В рамках встановленого кредитного ліміту можна здійснювати оплату будь-яких товарів і послуг по всьому світу. За цю операцію не стягується ніяких комісій. Погасити борг по карті достроково в повному обсязі або частково можна в будь-який момент. Банк Авангард не встановлює на цю операцію мораторій і не стягує за неї ніяких комісій. Навіть попередньо повідомляти фінансову організацію про дострокове погашення необов'язково, хоча краще це все-таки зробити.

Умови по автокредиту

Якщо планується витратити отриману позику на придбання автомобіля, то рекомендується скористатися спеціальною програмою автокредитування від банку Авангард. Вона дозволяє купити новий автомобіль в кредит за умови внесення мінімум 30% початкового внеску за рахунок власних коштів. Заставою по такій позиці виступатиме автомобіль, що купується. При цьому банк Авангард не вимагає оформляти страховку автомобіля або позичальника.

Оплатити автомобіль можна за допомогою спеціальної карти Visa Auto, на яку будуть зараховані кредитні кошти, або перекладом дилеру на розрахунковий рахунок. В останньому випадку буде утримана додаткова комісія в розмірі 2%.

Хто може взяти кредит у банку Авангард

На поточний момент банк Авангард готовий оформити кредит громадянам Росії старше 19 років і молодше 62 років. Щоб отримати позику, необхідно мати реєстрацію та працювати в регіоні, де є відділення фінансової організації. Кредитну карту або автокредит банк готовий оформити без підтвердження доходу, але це не означає, що доходи позичальника та його платоспроможності не будуть перевірені.

Відгуки

Надія Ульянова

«Вже багато років користуюся кредиткою банку Авангард. Просто почула рекламу і вирішила оформити. Умови може бути і консервативні, але їх не міняють щотижня. Проблем з використанням фактично не виникає, а ті що були, вирішувалися буквально за один дзвінок. Радує, що за обслуговування активному користувачеві кредитки платити додатково не потрібно ».

Стас Хлібів

«Оформив кредитку Авангарду. Спочатку насторожувало відносини банку - ніяких новомодних «булочок». Але потім почав користуватися і переконався, що все працює як годинник. Насправді це набагато важливіше, ніж порожні сервіси, які постійно ламаються ».

Артем Лужков

«Авангард вже багато років є моїм основним і, напевно, найулюбленішим банком. Жодного разу за час використання не довелося зіткнутися з проблемами. Точніше, вони були, звичайно, але завдяки відмінному відношенню і професіоналізму співробітників завжди швидко вирішувалися. Кредиткою користуюся нечасто, за пільговий період майже не виходжу, але в якості резерву її тримаю ».