Реклама
Реклама
Реклама

Де взяти вигідний кредит готівкою?

  1. Критерії вигідного кредиту
  2. Як вибрати вигідний кредит?
  3. Найвигідніший кредит готівкою в Москві
  4. Заявка на кредит готівкою в РенКредіт

Кожна людина, що потребує грошей, хоче знати, де можна отримати найвигідніший кредит готівкою. Однак підібрати вигідну пропозицію в умовах кризи і підвищення банківських ставок не так-то просто. Давайте дізнаємося, що таке вигідний позику насправді, де його можна отримати і як оформити? Де найдешевше взяти кредит в Москві?

Критерії вигідного кредиту

Вигідний кредит - поняття розтяжне. Для одних вигода полягає в швидкому оформленні позики без довідок і поручителів, для інших це поняття можна порівняти з найнижчими ставками, для третіх - тривалий термін, відсутність страховки, спрощений пакет документів. Як би там не було, вигідний кредит готівкою має деякі особливості:

  • Кожна людина, що потребує грошей, хоче знати, де можна отримати найвигідніший кредит готівкою По-перше, потрібно відразу зрозуміти, що вигідний кредит не може бути експрес-позикою, який видається по одному паспорту протягом 40 хвилин. Банківські експрес-кредити мають найвищу частку неповернення, тому фінустанови ставлять найвищу переплату по таких позиках (порядку 50-70% річних). Як правило, вигідний кредит готівкою видається громадянам, яким підтвердили свій дохід і працевлаштування офіційно (довідка 2НДФЛ про зарплату, трудовий договір або сканкопію книжки, завірена роботодавцем)
  • По-друге, вигідний кредит готівкою апріорі передбачає найнижчу процентну ставку при тривалому терміні кредитування. Як правило, це 17-25% річних. При цьому потрібно уважно читати умови договору і надання позикових коштів, тому що на сайті банку вказується менша ставка, ніж є насправді. Ну, наприклад, там може бути вказана ставка для зарплатних клієнтів або співробітників бюджетних організацій. Для цих категорій переплата завжди нижче, ніж для простих позичальників. Часто банки люблять додавати кілька відсотків за відсутність поручителів, страховки і т.д.
  • По-третє, вигідний кредит - це позика, яка видається без комісії. Деякі банки можуть утримувати частину позикових коштів за сам факт надання позики, інші беруть комісію за відкриття та ведення рахунку, на який виплачуються позикові кошти.
  • На окрему увагу заслуговує страховка по кредиту готівкою. Наявність страховки - це апріорі збільшення боргу та щомісячних платежів за рахунок включення страхового внеску в тіло кредиту. З іншого боку, страхування дає позичальникові певні переваги (при втраті роботи, хвороби і т.д.) Багато банків карають здобувачів, які відмовилися від страховки, збільшенням базової ставки на 3-10 процентних пунктів. Перед вибором самого вигідного кредиту неодмінно поцікавтеся про наявність страховки, розрахуйте переплату і розмір щомісячних платежів з урахуванням страхового внеску і без нього. Вирішіть, що для вас буде вигідніше.
  • Терміни кредитування - ще одна складова вигідного кредиту. Дуже добре, якщо здобувач сам може вибрати конкретний термін в межах встановлених банком лімітів. Хоча найчастіше, кредитні організації видають позики на термін, кратний 6 або 12 місяців. Зважаючи на це претендент не зможе підібрати найбільш вигідний період.
  • У вигідного кредиту повинна бути можливість дострокового погашення з перерахунком відсотків, без мораторію, обмежень за мінімальними строками, штрафів та комісій.

Як вибрати вигідний кредит?

Якщо знати особливості і складові вигідного кредиту, які ми тільки що розглянули, то з вибором самого продукту проблем бути не повинно Якщо знати особливості і складові вигідного кредиту, які ми тільки що розглянули, то з вибором самого продукту проблем бути не повинно. Але є ще деякі нюанси.

Вибираючи займ, здобувачеві слід віддати перевагу банку, на картку якого він отримує зарплату. Для зарплатних клієнтів ставки завжди будуть нижчими, умови отримання краще, а оформити позику найчастіше можна по одному документу і в найкоротші терміни.

Не варто забувати про доступні способи погашення. Вигідний кредит - це не тільки той позику, який просто і легко отримати, але і який зручно погашати. Чим більше варіантів поповнення, тим краще. Якщо банк видає дебетову карту для оплати кредиту, то це, без сумніву, можна назвати плюсом. Претендентові залишиться поповнювати її за день до дати платежу, а гроші банк буде списувати в рахунок погашення боргу самостійно.

Перед тим як остаточно визначитися з вибором, розрахуйте всі варіанти на кредитному калькуляторі, порівняйте отримані результати. Простий розрахунок виявить найнижчу переплату.

Найвигідніший кредит готівкою в Москві

Багатьох претендентів хвилює, де можна отримати найвигідніший кредит в Москві. Давайте розглянемо програми надання споживчих кредитів в найпопулярніших банках країни.

Умови / Банки Ренесанс Кредит ВТБ-24 Сбербанк Сума Від 300 до 100 тис. Руб. Від 100 до 599 тис. Руб. Від 15 тис. До 1,5 млн рублів (45 тис. - мінімальна сума для москвичів) Ставка від 22,186% до 41,438% в рік від 19% до 28% в рік від 17,43% до 29,56% в рік Термін 24, 36, 48 або 60 місяців від 36 до 60 місяців від 3 до 60 місяців Вимоги до претендентів Громадяни РФ у віці від 18 років з пропискою та реєстрацією в місті присутності банку, працевлаштування не менше 3-х місяців, зарплата від 8 тис. руб. для регіонів і 12 тис. руб. для Москви Громадянство РФ, вік від 21 до 70 років, прописка в місті присутності банку. Мінімальний дохід після вирахування податків - 20 тис. Для регіонів і 30 тис. Для Москви і МО. Стаж на останньому місці роботи від 6 міс. Громадяни РФ у віці від 21 до 65 років з реєстрацією та пропискою в місті присутності офісу банку. Трудовий стаж не менше 6 міс., Для зарплатних клієнтів - від 3 міс. Необхідні документи Паспорт, 2-й документ на вибір (водійське або пенсійне посвідчення, іменна банківська карта, ІПН і т.д.) Якщо уявити документи, що підтверджують зайнятість і зарплату, то ставка буде мінімальною Паспорт, довідка про зарплату 2НДФЛ за 6 міс. , СНІЛС. При сумі позики від 400 тис. Потрібно надати копію трудової або договір, завірений у відділі кадрів. Зарплатних клієнтам потрібен тільки паспорт. Паспорт, довідка 2НДФЛ про зарплату, документ, що підтверджує працевлаштування (трудовий договір. Сканкопію трудової книжки, завірена відділом кадрів) Погашення Багато способів погашення (за допомогою банківської карти, в банкоматах, ПВН, на Пошті Росії і т.д.) Не так багато способів погашення, в основному через банківські сервіси або на Пошті Росії Ощадбанк пропонує кілька способів погашення кредиту, основні - це банківські сервіси та оплата в відділенні Термін розгляду заявки протягом 10-20 хвилин до 5 робочих днів до 5 робочих днів Комісії чи не т. Можна підключити послугу СМС-інформування по кредиту за 280 або 530 руб. Ні ні

Якщо говорити про максимальну суму, то тут лідером є Ощадбанк, однак ставка для звичайних клієнтів варіюється від 22,5% до 29,5% в залежності від терміну позики. Найнижча переплата чекає претендентів в банку ВТБ24, але доведеться зібрати повний пакет документів, а розгляд заявки займає 5 робочих днів, та й сума не така вже й велика.

Найпростіші умови отримання і погашення чекають позичальників в банку Ренесанс Кредит. Так, сума маленька, так, ставка висока, але для отримання позикових коштів потрібен тільки паспорт і ще один стандартний документ, а рішення виноситься банком вже через 15-20 хвилин. До того ж, якщо надати хоча б сканкопію трудової книжки або довідку про доходи за формою 2НДФЛ, то процентна ставка буде мінімальною (близько 23-29% річних), а це вже можна порівняти з переплатою Ощадбанку і ВТБ-24, а процедура отримання кредиту там триває набагато довше.

Якщо вам потрібна невелика сума, у вас є додаткові документи, то найвигіднішим кредитом готівкою (з урахуванням всіх складових) стане позику в банку Ренесанс.

Заявка на кредит готівкою в РенКредіт

  • Сума позики до 700 тис., Ставка від 11.3%
  • Швидкий розгляд заявки по паспорту- приймуть рішення без походу в офіс
  • Без комісій за надання та дострокове погашення та інших прихованих комісій
  • Гроші можна перевести на карту Кукурудза

Давайте дізнаємося, що таке вигідний позику насправді, де його можна отримати і як оформити?
Де найдешевше взяти кредит в Москві?
Як вибрати вигідний кредит?