Реклама
Реклама
Реклама

Де терміново взяти грошей у борг або кредит в Санкт-Петербурзі

Терміново отримати гроші в кредит або в борг можна в різних кредитних організаціях в Санкт-Петербурзі - банках, мікрофінансових компаніях і навіть у приватних осіб. Ось тільки відрізняються умови кредитування, починаючи від необхідного пакету документів і закінчуючи процентними ставками по позиках. Щоб вибрати оптимальний варіант кредитування найкраще порівняти умови видачі грошей в кредит або в борг у різних компаніях в СПб.

Щоб вибрати оптимальний варіант кредитування найкраще порівняти умови видачі грошей в кредит або в борг у різних компаніях в СПб

Банківські організації в СПб

Де можна терміново взяти грошей в кредит в СПб?

Таке питання задає собі кожен, хто опинився у важкій фінансовій ситуації? При наявності стабільного джерела доходу, в ідеалі - при наявності офіційного працевлаштування варто звернутися в банк.
Споживче кредитування в СПб активно здійснюється приблизно в 100 банках. Найбільш затребувані з них - це Хоум Кредит, Російський стандарт, ВТБ24, Сбербанк, Росбанк.

Умови кредитування наступні:

  • видача кредиту аж до мільйона рублів (але потрібно розуміти, що таку суму можна отримати, лише підтвердивши високу платоспроможність, пред'явивши заставне майно і так далі, на практиці - сума кредиту становить в середньому до 60-80 тисяч рублів);
  • процентні ставки можуть відрізнятися в залежності від умов кредитування - термінів, необхідних документів та іншого;
  • максимально швидко і без зайвих перевірок документів можуть отримати кредити ті позичальники, які вже раніше ставали клієнтами обраного ними банку, тобто оформляли раніше кредит, депозит, відкривали кредитну карту тощо.

Процедура кредитування в банках СПБ наступна:

  1. Необхідно прийти в будь-яке відділення обраного банку.
  2. Кредитний експерт допоможе визначитися з кредитною програмою і назве перелік необхідних документів (довідка про доходи може вимагатися, а може немає - від цього часто залежить і відсоток по кредиту).
  3. Потім необхідно принести повний пакет документів, заповнити та підписати кредитний договір.
  4. Після цього гроші можна буде отримати або в касі банку готівкою, або вони надійдуть на кредитну карту, видану банком.

Мікрофінансові компанії в СПБ

На сьогоднішній день в Санкт-Петербурзі зареєстровано більше 200 мікрофінансових компаній. Найпопулярніші і затребувані у населення - це «СМБ - Кредит», «Магеллан», «Авантаж», «АФ Капітал», «Компанія Гарант», «БистриеЗайми» і багато інших.

Умови кредитування в цих організація дуже схожі:

  • можна отримати в кредит відносно невелику суму грошей - в середньому близько 100 тисяч рублів;
  • терміни кредитування також невеликі - повернути взяті в борг гроші потрібно від декількох тижнів до року;
  • отримати кредит або позику можна максимально швидко - в день звернення.

При цьому ці, так само як і інші мікрофінансові компанії в СПБ пред'являють дуже лояльні вимоги до позичальників. Все що потрібно - це наявність паспорта з пропискою, другого документа, в якості якого може використовуватися закордонний паспорт, пенсійне, водійське посвідчення або ж страхове свідоцтво. Пред'являти заставне майно або ж шукати поручителів не потрібно. Також немає необхідності збирати довідки, які підтверджують рівень платоспроможності - процедура мікрокредитування спрощена для зручності позичальників і більш швидкої видачі позик.

Як отримати гроші в кредит в мікрофінансової компанії в СПБ:

  1. Насамперед потрібно вибрати відповідну компанію на сайті в інтернеті або за відгуками знайомих.
  2. На сайті компанії потрібно заповнити анкету-заяву на отримання позики. В анкеті вказуються персональні дані, сума, яку людина хоче отримати в кредит, а також термін, на який йому потрібні ці гроші. Співробітники мікрофінансової компанії, розглядаючи дану анкету-заяву, і приймають рішення щодо можливості видачі позики конкретній людині.
  3. Після дзвінка від співробітника компанії залишається прийти в офіс, щоб особисто пред'явити документи і отримати готівкові кошти.

Єдиний нюанс, який не можна упускати з уваги - процентні ставки по позиках в мікрофінансових компаніях вище, ніж в банках. Зате відсутні додаткові процентні ставки за видачу або обслуговування кредиту.

Гроші в кредит або в борг від приватних осіб в СПБ

Є можливість отримати гроші в борг і у приватних осіб. В інтернеті існують сервіси, на яких можна знайти контакти людей в СПБ, готових під відсотки дати гроші в борг. Існують безкоштовні і платні бази з контактною інформацією приватних осіб, які кредитують населення. Різниця, як правило, в тому, що бази з платним доступом надають перевірені контактні дані. Там менше шансів наштовхнутися на шахраїв.

Що стосується умов кредитування:

  • гроші можна отримати дуже швидко - в день звернення до приватної особи;
  • процентні ставки досить високі, але приблизно на рівні зі ставками в мікрофінансових компаніях;
  • для отримання грошей в борг необхідно пред'явити паспорт з пропискою, а також написати розписку, в якій вказується зобов'язання повернути взяті в борг кошти до певної дати.

Важливо не прострочити час. Оскільки людина, який видав гроші в борг має повне право звернутися як до суду (витрати лягають на боржника), так і в колекторські агентства. Обидва варіанти чреваті тривалими і малоприємними розглядами.


Таке питання задає собі кожен, хто опинився у важкій фінансовій ситуації?