Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит за двома документами - паспорт і водійське посвідчення - ПапаБанкір.ру

  1. КАСКО за автокредитом по двох документах
  2. Де взяти автокредит за двома документами
  3. Вимоги до транспортного засобу
  4. Вимоги до позичальника

Мало хто зі споживачів під час оформлення кредиту на покупку транспортного засобу має час і бажання займатися собором величезної кількості документів, які покликані підтвердити платоспроможність.

Більшість фінансових установ суттєво спростили схему оформлення позики і сьогодні автокредит за двома документами - реальна можливість стати щасливим володарем нового автомобіля. Як правило, вам потрібно мати при собі два документа - російський паспорт і ще один документ на вибір. Це може бути пенсійне посвідчення або водійські права.

КАСКО за автокредитом по двох документах

Багато фінансові організації, відповідно до запропонованої програмою, згодні оформити автокредит за двома документами на придбання нової або старої машини іноземного автопрому в салонах, які є партнерами.

Дане кредитування має обов'язкова умова - страхування за полісом КАСКО терміном на 12 місяців. До того ж, позичальник в обов'язковому порядку зобов'язаний внести оплату за страхової премії страхування здоров'я і життя споживача.

Термін дії страхового поліса КАСКО не може бути більше терміну дії самого кредитного договору . У цьому випадку рішення залишається за позичальником.

Де взяти автокредит за двома документами

У більшості випадків даний вид кредитного продукту полягає між кредитуються і банком строком від 12 місяців до 5 років.

Сума кредитних коштів не може становити більше ½ повної вартості автомашини. Середнє значення річної ставки знаходиться в проміжку від 11% -27%. Пропонуємо ознайомитися з пропозиціями деяких фінансових організацій:

  1. В даному сегменті кредитних продуктів найоптимальнішим є пропозиція від «Тойота Банк», причому мінімальна ставка за відсотками на придбання транспортного засобу з заводу іноземного виробника може досягати всього 5,9%.
  2. «Газпромбанк» готовий надати кредитні кошти під 14% річних. Причому споживач може вибрати як іноземного, так і вітчизняного виробника.
  3. «Альфа-Банк» проявляє певну гнучкість - відсотки по кредиту варіюються в межах від 8,5% до 13%. Але страхування КАСКО і ОСАГО є обов'язковою умовою видачі кредиту.
  4. «Росбанк» надає кредитний продукт під 14% річних.
  5. «Уралсиб» дає можливість взяти автокредит, маючи при собі лише 2 документа. Відсоткова ставка становить 10%. До того ж, ви можете взяти авто будь-якого віку. Також обов'язковим є страхування транспортного засобу.
  6. «ВТБ24» дає кошти в борг під 15,5% річних.

За фактом, в більшості випадків, крім загальноприйнятих гарантій, прописаних в договорі між позичальником і фінансовою установою, є ще й додаткові гарантії - обов'язкове страхування ризиків на термін не менше року. Причому договір на весь період виплат в обов'язковому порядку повинен бути пролонгований. Як правило, банки пропонують клієнту аннуїтетний графік погашення заборгованості, іншими словами - рівними платежами.

Клієнт також отримав можливість достроково погасити свою заборгованість, але якщо він прийняв таке рішення, більша частина банків потребують додаткове внесення 1% від загальної суми погашення. Деякі кредитні установи зобов'язує позичальника вносити відсоток ще кілька місяців.

Вимоги до транспортного засобу

Існує ряд обов'язкових вимог до транспортного засобу:

  1. Наприклад, це закордонний виконавець, і на момент повного розрахунку за кредитним продуктом, вік ТЗ не може перевищувати 8 років.
  2. При підписанні кредитного договору машина не повинна перебувати у власності у трьох осіб, прописаних в технічному паспорті.
  3. До того ж, транспортний засіб спочатку повинні були ввести на територію Росії, а тільки після цього продати офіційного дилера.

Вимоги до позичальника

Також є обов'язкові вимоги до позичальника:

  1. Вік споживача повинен бути не більше від 21 року до 65 років.
  2. Трудовий стаж не може бути менше 12 місяців в загальному. На останньому місці роботи він повинен пропрацювати не менше півроку.
  3. Якщо позичальник-чоловік, йому знадобиться принести в банк довідку, що він не буде покликаний на військову службу.
  4. Обов'язкова умова при оформленні кредиту - прописка в тому місці, де буде оформлятися договір.

Якщо ви є підприємцем, то строк провадження господарської діяльності повинен бути не менше 12 місяців. Для ІП також встановлено неухильне вимога - наявність постійного доходу в регіоні, де працює кредитна програма видачі автокредиту за двома документами.