Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит в Россельхозбанке в 2019 році


Ви плануєте в 2019 році придбати транспортний засіб, і тепер вирішуєте питання з вибором банку? Пропонуємо вам звернути увагу на кредити, які пропонуються для покупки авто в Россельхозбанке.

Коли автокредитування актуально?

У тих ситуаціях, коли у вас є стабільний заробіток, але його розміру недостатньо для того, щоб відразу придбати потрібний вам ТЗ, або у вас немає часу збирати велику суму.

Як правило, банківські організації надають дуже вигідні умови для своїх позичальників, особливо зараз, коли знизився ключовий відсоток у Центробанку. Завдяки цьому, всі інші банки нашої країни змогли знизити ставки за своїми власними пропозиціями.

Якщо ви хочете максимально заощадити свій бюджет, то для цього рекомендується участь в державній програмі з субсидуванням, яка поширюється виключно на покупку нової машини не старше 2018-2019 року і не дорожче 1,45 млн. Рублів. Вона повинна бути обов'язково проведена на території Росії.

Брати участь можна в програмі «Перший автомобіль» або «Сімейний автомобіль». Якщо ви підпадаєте під вимоги проекту, то ви зможете отримати знижку в розмірі 10% від вартості ТЗ. Детальні умови описані тут.

діючі автокредити

На даний момент в цьому банку для фізичних осіб є автокредитування в двох варіантах - на нову або підтриману машину. Розглянемо умови цих програм більш докладно.

  1. На нове ТЗ сумою до 3 млн. Рублів. Оформляється на період до 60 міс. включно, при цьому виплачується початковий внесок не менше 15%. У разі, якщо вартість страхування включається в суму, ПВ підвищується до 20%. Забезпеченням виступає купується машина, страхування КАСКО є обов'язковою умовою. Ставка - від 12,25% річних, якщо ви або созаемщики відмовляються від особистого страхування, тоді діє надбавка в розмірі 4,5%. З документів знадобляться паспорт, заяву, документи, що підтверджують платоспроможність позичальника і трудова книжка (завірена копія).
  2. На підтримане ТЗ (іноземний до 10-ти років, вітчизняний до 8) на суму до 3 мільйонів. Термін повернення - до 60 місяців, перший внесок від 25%. Обязателелен заставу у вигляді майна, що набуває і його комплексне страхування. Відсоток становить від 16,5% в рік для зарплатних клієнтів і від 17,5% для всіх інших позичальників, при відмові від страховки відсоток підвищується на 3,5 п.п. Необхідні для оформлення паперу ті ж, що і для пропозиції вище

Для розрахунку щомісячного платежу і переплати можна скористатися онлайн-калькулятором:

Вимоги до позичальника:

  • Вік клієнта від 18 до 65 років, при цьому повернути борг потрібно до виконання Позичальнику 65 років;
  • Громадянство РФ;
  • Постійна реєстрація за місцем розташування філії банку або його підрозділів в регіоні звернення;
  • Стаж роботи для приватних осіб: не менше 6 місяців на останньому місці роботи, і не менше 1 року загального стажу за останні 5 років. Для клієнтів, які отримують заробітну плату або пенсію в РСБ, що мають тут позитивну КІ - не менше 3 міс. на поточному місці роботи і не менше півроку. загального стажу за останні 5 років.

Які знадобляться документи:

  • договір купівлі-продажу автомобіля;
  • копію ПТС автомобіля, завірену продавцем;
  • платіжні документи, що підтверджують оплату першого внеску;
  • рахунок на оплату частини вартості автомобіля за договором купівлі-продажу;
  • рахунок на оплату страхової премії або внеску ( КАСКО ).

Як можна оформити?

Якщо вас влаштовують умови, які пропонуються в даній організації, ми рекомендуємо вам зайти на офіційний сайт банку за посиланням rshb.ru/natural/loans/carcredit_all/ Тут ви зможете вибрати зручну для себе програму, прочитати її докладний опис, а також зробити попередній розрахунок позики з різними параметрами.

Порівняйте розмір свого щомісячного платежу і заробітної плати, виплата по кредиту повинна мінімум в 2 рази бути менше, ніж ваш дохід. Саме це є головною вимогою для того, щоб ваша заявка була схвалена.

Якщо ви і ваша платоспроможність відповідає всім вимогам, то на цій же сторінці ви знайдете кнопку «Оформити онлайн». Натисніть на неї, заповніть анкету максимально докладно і надішліть її на розгляд, цей процес може зайняти від 1 до 3 робочих днів, після чого про рішення ви дізнаєтеся з смс або за телефонним дзвінком.

Подробиці за умовами автокредиту в Россельхозбанк дізнавайтеся у кредитних фахівців у відділенні або за телефоном 8 (800) 100-0-100

Ви плануєте в 2019 році придбати транспортний засіб, і тепер вирішуєте питання з вибором банку?
Коли автокредитування актуально?
Як можна оформити?