Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит без підтвердження доходу по 2 документам

  1. Як отримати кредит без підтвердження доходу
  2. Претенденти на кредит
  3. Основні мінуси автокредиту без довідок
  4. Покрокова інструкція кредитування в банку
  5. Огляд актуальних банків
  6. Як збільшити ймовірність схвалення автокредиту
  7. На що звертають увагу банківські співробітники
  8. Відео інструкція

Багато автолюбителів хочуть більше знати про автокредит без підтвердження доходу. Купівля авто за позикові кошти - вигідний інструмент, що дозволяє в стислі терміни стати власником машини без витрат часу на накопичення і інших незручностей (відразу оформляється позика в банку або автосалоні). Важливий момент: необхідно зібрати комплект паперів. Далі розглянемо, як взяти автокредит без довідок про доходи, підготувавши необхідні документи.

Далі розглянемо, як взяти автокредит без довідок про доходи, підготувавши необхідні документи

Як отримати кредит без підтвердження доходу

Прийшовши в автосалон, клієнт повинен дізнатися, чи можна оформити спеціальне експрес-пропозицію. Буде потрібно всього кілька годин, щоб отримати авто в кредит. Оформлення того ж пропозиції в банку займе кілька діб. Потрібно врахувати, що кредитування без підтвердження доступно лише клієнтам у віці від 21 років. Схема видачі коштів тут передбачає наявність одного (іноді двох) підтверджують особу документів. Одні салони реалізують програму кредитування тільки за паспортом, інші - по паспорту і прав водія. Можливі умови: до 3,5 млн. Російських рублів до 7 років при 4,5% річних.

Претенденти на кредит

До осіб, які зазвичай претендують на автокредит без підтвердження доходу, відносяться:

  • мають нетрудові джерела доходу (рента, відсоток з депозиту);
  • фрілансери;
  • звичайні безробітні;
  • безробітні, які мають певний дохід.

Тобто для цих груп трудову книжку, інформацію про працевлаштування і тривалості роботи, а також довідку про доходи надавати не потрібно. На тих же умовах кредит може бути оформлений і для офіційно працює позичальника.

Основні мінуси автокредиту без довідок

Основні мінуси автокредиту без довідок

Така форма кредитування має свої недоліки:

  • Більш висока процентна ставка.
  • Кредитна історія повинна бути позитивною.
  • Початковий внесок, який потрібно дати банку, зазвичай дорівнює 20% загальної вартості автомобіля.
  • Машина стає запорукою для банку.
  • Реєстрація повинна бути оформлена там же, де видається автокредит.
  • У разі високої вартості, банк може зажадати копію трудової книжки, а також додаткові відомості з працевлаштування позичальника (форма 2-ПДФО).

Покрокова інструкція кредитування в банку

Покрокова інструкція кредитування в банку

Покажемо, як видається автокредит через банк (краще брати його там, де є рахунок):

  1. Виберіть установа з урахуванням його статусу і кредитних умов. Керуйтеся відгуками, рейтингами, стажем компанії і ставками по відсоткам. Можна використовувати спеціалізовані сервіси порівняльного аналізу в інтернеті. Чи не пропускайте пільги і акції.
  2. Підготуйте паперу. Угода без довідок і поручителів вимагає наявності лише паспортного, а також посвідчення водія.
  3. Подайте заявку. Автокредит без підтвердження доходу зазвичай можна оформити як в самому банку, так і через офіційний сайт. У заявці вказуйте достовірні дані (наявність судимості та інше), це вбереже вас від можливої ​​відмови і занесення в чорний список.
  4. Оформіть домовленість купівлі-продажу. Після підтвердження установою можливості видачі кредиту, зверніться до продавця для оформлення необхідних паперів. Взявши договірний бланк, уважно його вивчіть - підганяти вас ніхто не має наміру. Приділіть увагу числу ставки по відсотках, комісійним за проведення грошових переказів, способам і умов погашення кредиту, вашим правам власника (можливість оформлення таксі, здача в оренду і т.д.). Багато організацій вимагають до ОСАГО дооформити КАСКО .
  5. Зареєструйте машину. Автовласникові дається 10 діб на постановку ТЗ на облік ГИБДД. Звертатися можна в будь-яке відділення, без урахування реєстрації. З документів важлива наявність паперів на машину, поліса ОСАЦВ і квитанції оплати держмита.

Додатковий варіант: машину можна отримати в лізинг (тривале використання з можливістю викупу). Для лізингу характерний більш варіативний платіжний графік, а також простіше процедура оформлення. Ставки нижче, поручителі ж і застави не потрібні. Найбільш привабливі умови за даною програмою в Европлане - безкоштовні технічні послуги та інші переваги.

Якщо для придбання вам бракує тільки деякої суми, то замість цільового кредиту без підтвердження доходу, краще оформити споживчий або кредитну карту.

Огляд актуальних банків

Огляд актуальних банків

Пропонуємо вашій увазі огляд трьох топових банків, що реалізують автокредит без надання довідок про доходи.

У наступних установах оформити кредитування найлегше:

  • Московський ВТБ Банк. Допускається видача автокредиту до 3 млн., Річна ставка при цьому - 14,9%. Заповнивши онлайн-заявку, клієнт отримує відповідь через 15 хвилин. Держслужбовець або корпоративний клієнт отримують пільги. В процесі погашення допускається взяти на дохід місячні кредитні канікули, під час яких відсоток не нараховується.
  • Тінькофф Банк. Крім стандартних позичок на споживача, пропонується замовлення кредитки лімітом в 300 тисяч руб. Пропозиції приймаються через мережу (п'ятихвилинне анкетування і 2 хвилини очікування схвалення). 55 доби не набігає відсоток на ваше придбання. Картка приходить за вказаною адресою протягом двох діб. Банк вперше в країні перестав використовувати класичні офіси. Всі дії здійснюються за допомогою інтернету за допомогою ПК або мобільних пристроїв.
  • Совкомбанк. Можливий позику до 1 млн. При ставці в 17%. Нове авто можна отримати за особливим пропозицією: під заставу вживаного. Однак тут важливо, щоб машина була не старші 19 років і перебувала в технічно справному стані. Брати кредити без дохідних довідок мають право тільки клієнти з офіційним працевлаштуванням, які проживають (зареєстровані) в населеному пункті, де розташоване підрозділ банку. Обов'язкова наявність стаціонарного телефону.

Умови інших банків дивіться у таблиці нижче.

Назва Ставка Сума Ренесанс Кредит Від 18,9% До 500 тис. Рублів Уральський Банк Від 15% До 1 млн. Руб. ОТП Банк Від 14,9% До 750 тис. Рублів Східний Банк Від 15% До 1 млн. Руб. СКБ-Банк Від 19,9% До 1,3 млн. Руб. Назва Ставка Сума Ренесанс Кредит Від 18,9% До 500 тис

Як збільшити ймовірність схвалення автокредиту

Можна надати:

  • виписку особового рахунку;
  • кредитну карту або документи по депозиту з позитивною історією;
  • підтвердження з поручителем;
  • ліквідне (яке можна швидко продати) заставне майно.

Якщо автокредит без надання довідок про дохід хоче взяти безробітний, то його шанси збільшує хороша кредитна історія.

Але потрібно розуміти, що для непрацюючого особи банки передбачили більш жорсткі вимоги:

  • річна ставка до 20% і вище;
  • відсоток початкового внеску в 20-50%;
  • обмеження тимчасових рамок по кредиту без підтвердження доходу;
  • зменшення видається суми;
  • оформлення придбаного авто в якості застави;
  • необхідність у швидкому оформленні страховки.

На що звертають увагу банківські співробітники

Щоб зрозуміти, кому дають кредити без підтвердження, необхідно врахувати деякі нюанси. Отримати автокредит складніше пенсіонерам та молодим людям. За двома документами займ зазвичай видають громадянам віком від 21 до 65 років. З позичальника молодше 27 років часто вимагають довідку про проходження військового призову або наявність звільнення. Обов'язково перевіряється відповідність адреси банку регіону реєстрації позичальника. Стандартні вимоги за трудовим стажем - від року, з проведеними шістьма місяцями на новому місці зайнятості. Індивідуальний підприємець також повинен пропрацювати мінімум один рік.

Важливий вік автомобіля і його завод-виробник. Без довідок про доходи зазвичай кредитують нові авто. Оформити б / у можна, але складніше. Машині не бажано мати більше трьох змінюваних власників, вона повинна бути молодше восьми років; на підтвердження офіційної покупки через дилерський автоцентр необхідні відповідні документи. Пільги передбачені тільки для техніки вітчизняного складання за ціною менше 1,5 млн. Руб. (ВАЗ, Ауді, Тойота та ін.). Історію по кредитах установи вивчають через спеціальне бюро. Кредитні борги іншим організаціям повинні бути закриті.

Відео інструкція

Найкраще мати в минулому декількома кредитами з закритим статусом і без будь-яких нарікань. Швидкий варіант: оформлена і вчасно погашена кредитна картка не невелику суму або мікропозик, замовлений онлайн на сайті компанії. Оформивши КАСКО (+ 10% в рік), подавши заявку через продавця автосалону та забезпечивши початковий внесок (чим більше, тим краще, - як мінімум, має бути 20% передоплати), можна з великою часткою ймовірності розраховувати на отримання позики без довідки про заробіток .

Таким чином, автокредит без довідки за доходами - це реальна програма, користуватися якою можуть практично всі охочі. Однак оплачувати кредит без підтвердження доходу необхідно швидше, ніж звичайний, і за вищою відсотковою ставкою.